Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Friday, January 20, 2006

Πολλες φορες ονειρευομαι ξυπνια...

Το συστημα δεν λειτουργει. Η καταναλωση και το χρημα σκλαβωνουν, εμενα, τουλαχιστον.
Αν λοιπον αυριο, με καποιο τροπο ολα περνουσανε απο το χερι μου, θα ηθελα να φτιαξω εναν κοσμο και μια κοινωνια που να μοιαζει με αυτην εδω.
Η εργασια θα ηταν υπωχρεωτικη απο τα 18 εως τα 26, με εναλλαγες η οχι στα ποστα.Χωρις αποδοχες, για το κοινο καλο.
Πριν και μετα, απο αυτην την ηλικια, οι πολιτες θα ειχανε τα βασικα απο τον κρατικο φορεα,σπιτι, χρηματα για φαγητο, και μικροεξοδα, ρευμα νερο τηλεφωνο.
Οσοι θελουν κατι εξτρα θα μπορουσανε να το αποκτησουν παρεχωντας υπηρεσιες. Θελω ενα τζην παντελονι? Να κανω σου καθαρισω το σπιτι για 3 μερες.
Παραδειγμα λεω.
Τα σπιτια δεν θα ηταν πολυκατοικιες αλλα σπιτια γυρω απο αυλες.
Τα παιδια θα τα φροντιζανε ολοι, παρεχοντας τους διαφορα ερεθισματα και την αισθηση της collectivity and sharing.
O γαμος δεν θα ηταν απαραιτητος, αλλα ανανεωσιμος αν το επιθυμουν και οι δυο μετα απο καποια χρονια, και ο καθενας θα ειχε τα διαμερισματα του, το ενα διπλα στο αλλο. Τα παιδια τους, αναμιγμενα με τα παιδια του διπλα του παραδιπλα.
Δεν θα τρωγαμε τα ζωα, παρα τα προιοντα τους και οποιος επιθυμει να φαει σαρκα θα πρεπει να την σφαξει ο ιδιος.Ζωο που μεγαλωσε ο ιδιος.
Τα αυτο κινητα θα ηταν ηλιακα.
Θα υπηρχε μεγαλη προσπαθεια για αναδασωση και αναπλαση της φυσης.
Για οσους θα ζουσαν με αρνητικο τροπο για το συνολο, θα υπηρχε η εξορια σε μερος χωρις παροχες, ανεσεις, οργανωση και προστασια του συνολου.
Ο καθενας θα ηταν υπευθυνος για τον κηπο του, τα λαχανικα του και τα εξτρα προιοντα του.
Ο κρατικος μηχανισμος θα φροντιζε και θα προστατευε και θα ηταν ο εκπροσωπος.


Γυρναω πισω στην παλαιολιθικη εποχη?
Ειμαι κουμουνι?
Ειμαι αναρχικη?


δεν μ ενδιαφερει η προοδος που καιει δαση, καταστρεφει τον κοσμο που ζουμε, που με ταιζει δηλητηρια και με αλυσοδενει στην δυστυχια και στον εγωιστικο τροπο ζωης, αποκομμενη απο τις ριζες μου με την φυση, την ενωση μου με τον διπλα, και την επαφη μου με τον ανωτερο εαυτο μου και το Θειο.
Αν αυτην ειναι η κολαση, μπορω να ονειρευομαι εναν ανθρωπινο παραδεισο που θα ηταν εφικτος αν υπηρχαν ανθρωποι και οχι ανθρωπομορφα ζωα...no?

My first book

My first book
A funny Homebirth