Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Sunday, February 05, 2006

Εχω κατι ενοχλησεις....

Εγραψα στον εναλλακτικο τροπο ζωης μια διευκρινηση που εστειλε καποιος με ιμαιλ ο οποιος χωρις προσωπικη επιθεση και μενος, εξηγουσε τι ειναι τα κινητα κλπ.
Θυμωσα πολυ με την εφημεριδα που χρησιμοποιησε το ποστ χωρις την αδεια μου και πηρα τηλεφωνο την δικηγορο μου για να μου δωσει το τηλεφωνο μιας γνωστης της δικηγορου που ασχολειται με αυτα τα θεματα.
Δηλαδη νισαφι πια.

Δημοσιογραφος λεγεσαι οταν ερευνας εις βαθος αυτο που θα γραψεις και εχεις την στοιχειωδη ευγενεια να ρωτησεις πριναναδημοσιευσεις τις σκεψεις η αποψεις καποιου αλλου.
Χαρηκα με το μαιλ του ανθρωπου.
Εκφραζοταν με καθαροτητα, αντικειμενικοτητα και πραγματικη θεληση να μεταδωσει τις γνωσεις του...και μπορει να ειμαι -εγω- ακομα σκεπτικη, αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Ειχε επιπεδο.

Και καπου εκει συρθηκε ο elawyer και μου αφησε ενα κομεντ που μου θυμιζει κακιασμενη γεροντοκορη η παρατημενο γκομενο.
Φοβερη αντιθεση.

Αγνοωντας το γεγονος οτι του εχω ζητησει επανελλειμενα να μην μου απευθυνει τον λογο.
Δεν καταλαβαινω γιατι να μπαινεις στο μπλογκ καποιου που θεωρεις...ουτε και γω ξερω τι.
Εγω δεν τον διαβαζω.
Δεν τον θεωρω αξιο του χρονου μου.



Ομως ενα καλο βγηκε απ αυτο.
Μου θυμισε οτι ειχα αφησει τα comments ανοιχτα.



Ευχαριστω ολους εσας που μου γραφετε στο μαιλ, συγχωρεστε με αν δεν απαντω συχνα, πολλες φορες δεν προλαβαινω εκεινη την ωρα και μετα ξεχναω, αλλα με κανετε και χαμογελαω.

My first book

My first book
A funny Homebirth