Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Saturday, March 04, 2006

Γκρινιες

Σημερα ολοι ειχαν νευρα.
μετα την 4η μαλακια, it got to me.
θελω να γκρινιαξω.
Sας εχω πει ποσο μισω την εκφραση "χαλαρωσε"?
Ποσο μου την δινει να μη παιρνω ακριβη ρεστα πισω απο μεγαλο σουπερ μαρκετ?
Οτι ενω εχω φιλους γκευ, αρρενωπους και παρδαλους και πεθαινωωωω, τριζω τα δοντια σε πουστηδες ονμα και πραγμα που δολοπλοκουν, υιοθετουν οτι χειροτερο εχει βγαλει το γυναικειο φυλο, την κατινια, την υστερια. Αν ακουσω αντρικη τσιριδα -αποτυχημενης βουγιουκλακη"θελωωωωωωω" θελω να δειρω.
Αγανακτω με τον γονιο που μαθαινει στο παιδι το μισος και τον φοβο λεγοντας του οτι τα αλβανακια εχουν αρρωστιες-ταχα μου, καταδικαζοντας το ιδιο του το παιδι στην δυστυχια και στην ανικανοτητα συνυπαρξης με τους νεους κατοικους της χωρας.
Τρελλαινομαι με τους ενηλικες παιδια που σκεφτονται μονο τι χρειαζονται οι ιδιοι και στο διαολο να πανε οι υπολοιποι.
Με τρελλαινει η απλοχερια σε σχολια, επικρισεις, πληγες που μοιραζονται σαν τραπουλοχαρτα. Θα ελεγες σε ενα παιδι 'εισαι χοντρο?"
Τοτε γιατι να το πεις σε εναν μεγαλο?


Ισως γιατι μπροστα στον μεγαλο, δεν νιωθεις εσυ μεγαλος και θες να τον μικρυνεις.

Σιχαινομαι απιστευτα τις κυρατσες που πλενουν καθε βραδυ με τις ωρες τα μπαλκονια τους, αγνοωντας οτι το νερο δεν ειναι ατελειωτο.
Εξοργιζομαι με τους ταξιτζηδες που βαζουν πετρελαιο και φλομωνουν τον αερα ΜΟυ. Ειναι εξισου δικος μου, οσο και δικος τους.
Εκνευριζομαι με τα μεσημεριανα , τα πρωινα και πλεον τα βραδυνα οπου ολοι με χαμογελο και συγκαλυμενες απειλες κανιβαλιζουν καποιον αλλον με την ανοχη μας.
" ο κοσμος θελει να μαθει"
και αν αυριο ο κοσμος θελει να φερει τα λιονταρια στις αρενες?
ασε, μην απαντησεις.

Με τρελλαινει που εχουμε αρχισει να ξεπαστρευουμε οτι ζει και δεν νομιζω να σταματησουμε οταν ο ιος φτασει στο ανθρωπινο γενος. Μου μυριζουν στρατοπεδα συγκεντρωσης.

Με τρελλαινει που το ειδος μου τελικα ειναι η μεγαλυτερη καταρα,γαγγραινα του πλανητη,με εξοργιζει που ενω ξεκιναμε με τοση αθωωτητα και αγαπη, η επαφη μας με το ιδιο μας το ειδος αντι να μας εξυψωνει, μας ριχνει στα κατωτερα επιπεδα.
Μεγαλουργησανε οσοι ηταν σολο,απομονωμενοι απο την μαζα.
και παλι, πηγαν να τους φανε οσο ζουσανε. Μεχρι και τον μεγαλυτερο ειρηνηστη, τον Ιησου, τον σταυρωσανε.
Να ασχημηνουμε, να καταστρεψουμε, να χαλασουμε.
Αν αυτο δεν ειναι κατωτερο i.q και απο αμοιβαδα, δεν ξερω τι αλλο να πω.

4 comments:

Markos said...

Χαλάρωσε :-))))

Λίγο πιο σοβαρά τώρα.
Σε όσα λες έχεις δίκιο, είναι σωστά.
Αλλά κι αν τα "αναποδογυρίσεις" πάλι σωστά θα είναι.
Βλέπεις σχεδόν τίποτα δεν έχει μια οπτική να το δεις.
Και η διάθεσή μας, όταν ρίχουμε τη ματιά μας γύρω μας, καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τι βλέπουμε και τι αρνούμαστε να δούμε.

Την καλησπέρα μου

Γρηγόρης said...

Σωστά και άγια όσα γράφεις αλλά πως να το κάνουμε με τους ανθρώπους θα ζήσουμε!!! Και τουλάχιστον υπάρχει ποικιλία από αυτό το "είδος"
Ακόμη και ότι σε χαλάει έχει τη δική του δυναμική. Άσε που εξασκεις και το νευρικό σου σύστημα.Ασφαλώς και δεν τολμώ να σου πω χαλάρωσεεεε!!!!
Χα χα!

Anonymous said...

Αυτο ειναι καιτ που με απασχολει προσωπικα, αν ο καθενας δεν αναλαβει την ευθυνη της υπαρξης του μπορουν οσοι εχουν σκεφτει λιγο περισσοτερο να αλλαξουν κατι?

Και αν ναι ποια θα ειναι η μεθοδος? Ο Πλατωνας στην Πολιτεια του μου ειχε φανει πιο παλια φασιστας αλλα ισως να μην ειχε αδικο με τον ελεγχο της πληροφοριας και την εκπαιδευση των ανθρωπων.

Εχει το δικαιωμα ο "ενας" για το καλο των "ολων" να τους επιβληθει?

Anonymous said...

Excellent, love it!
»

My first book

My first book
A funny Homebirth