Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Monday, March 13, 2006

Hello, goodnight

O πυρετος σταματησε μεν, αλλα εχω τετοια εξαντληση που μετα βιας μπορεσα να διαβασω την λεξη "παρτουζα" που μου γραφανε τα παιδια απο τα "ελληνικα στρατα"(?) στο προηγουμενο ποστ.


Ειμαι πολυ εξαντλημενη.

Μιλαω καθε μερα στο τηλεφωνο με τον πιτσιρικα μου.
Αυτο χρειαζοτανε αγορι μου? Να βγαλω το σεξ απο την μεση για να ερθεις στα ισα σου και να με αντιμετωπισεις σαν ανθρωπο?Δεν θα αναλυσω την ψυχοσυνθεση σου αστο για οταν και ΑΦΟΥ με δεις,in the flesh.
Εμ στο τηλεφωνο ειναι ευκολο.
Για μενα θεικο. Μιλαω με τις ωρες, επικοινωνω, νιωθω ανετα και ανθρωπινα.


Το προβλημα δεν ειναι δικο μου πλεον αλλα δικο του.
Εγω νιωθω καλα.


Δεν εχω και πολλα νεα.
Ειμαι κλεισμενη σε ενα σπιτι μερες, το χερι μου κανει 10 λεπτα να πατησει ενα πληκτρο και εχω φτασει 61 κιλα( γιουχου!!!!)
το πως θα τα κρατησω ειναι αλλο θεμα αλλα σκοπευω να κανω οτι καλυτερο μπορω, οπως το να παω να μου βαλουν συρραπτικο στο στομα η να βουταω οτι τρωω πρωτα σε τριχες...
θα δειξει.


Ηρθε η ωρα να γυρισω στο κουκουλι( ναι παλι ιδρωσα, και αυτη την φορα -χωρις τον πυρετο, δεν ηταν ευχαριστο)και να ξεκουρασω το πονεμενο μου κορμακι.
Γιατι τωρα ειναι κορμακι, χεχεχεχε....
Και αγνοω παντελλως το γεγονος οτι αν ακουμπησω τον αστραγαλο μου με το δαχτυλο μου, "κυματα" κατω απο το μαλακομενο δερμα φτανουν, αργα, αλλα σταθερα μεχρι και κατω απο το αριστερο ρουθουνι μου....αλλα μονο αν σταθω απολυτα ακουνητη.:P

3 comments:

Λύσιππος said...

Αχ γλυκειά κάθαρση.

Εύχομαι γοργές επιστροφές στο ρεπερτόριο.

gsatelite said...

...Τελικα,πορτοκαλια βρηκες,ή να φωναξουμε ντελιβερι; :-))
Αντε,καλη αναρρωση..και καλη συνεχεια διαιτας(αν η συζυξ μαθαινε οτι χανεις κιλα με την γριππη,θα αρρωσταινε καθε βδομαδα;-ρ..)

gsatelite said...

...αυτος ο κολλητος μου ο Αλτσχαϊμερ...
..το σχολιο για τα πορτοκαλια παει στο πανω ποστακι....οι ευχες και τα υπολοιπα μενουν..sorry sis:-)

My first book

My first book
A funny Homebirth