Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, March 07, 2006

Leave them kids alone.

Καποτε ειχα γραψει ενα αρθρο για την παιδοφιλια και το ειχα σβυσει.Μονο και μονο το θεμα με στεναχωρουσε.
Σημερα θελω να σταθω σε καποια πραγματα.
Καποιες σκεψεις.
Μπορει να το σβυσω παλι.

Ενας αντρας δεν μπορει να μιλησει για αυτο το θεμα γιατι υπαρχει παντα ο φοβος του στιγματισμου.
Το θεμα αυτο ειναι τοσο ταμπου που ακομα και οι μη παιδοφιλοι φοβουνται να το συζητησουν, ειτε για να μην παρεξηγηθουν ειτε για να μην το φερουν close to home, σαν προληπτικα μετρα.
Μικρη, οπως εχω γραψει εδω, μου τυχανε 2-3 περιπτωσεις ενηλικα που προσπαθησε να "φτιαχτει" μαζι μου.
Ευτυχως ηταν περιπτωσεις που δεν περιεχαν βια, αλλα ηταν σοκαριστικες.Οπως και να εχει.

Μπαινοντας καποια στιγμη σε ενα σαιτ για τον Κινσευ, μεσα απο καποια λινκ, μπηκα σε ενα φορουμ παιδοφιλων.
Τρομαξα.
Μιλουσανε για αγαπη, λατρεια, ερωτα, αγνοτητα στο προσωπο των παιδιων πριν μεγαλωσουν και γινουν "επιτηδευμενες"(οταν επροκειτω για κοριτσακια).
Ενας μπηκε και μιλουσε για βια.
Οι υπολοιποι τον κραξανε.
"εμεις αγαπαμε τα κοριτσακια"
"εσυ τα μισεις"

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμιτο να κλεισουν τετοια σαιτ η οχι.
κατα ποσο τους επιτρεπει να οργανωθουν...κατα ποσο ειναι καλυτερα να ειναι κατι φανερο, να το γνωριζεις για να το μαθεις και να προσεχεις.

σκεφτομαι παντα οτι τα παιδια που ειναι στην προεφηβικη ηλικια ειναι ευκολα θυματα αν απο το σπιτι εχουν μαθει το "μη".
Ενας μεγαλος θα τα κανει να νιωσουν σημαντικα, σπουδαια, οτι εχουν αποψη, οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Πολλες 14 χρονες ερωτευονται καποιον μεγαλυτερο,και στην κοινωνια μας ειναι σχεδον αποδεκτο , αρκει να παντρευτει.
και μη μου λετε οχι, υπαρχουν 2 τετοια κοριτσακια στον περιγυρο των μαθητριων μου.

Δεν θα θιξω καθολου το θεμα των πολυ μικρων ηλικιων και τα βρεφη.
Στην αφρικη 10 ατομα βιασανε ενα βρεφος μηνων γιατι οι "μαγοι" τους λενε οτι αν πανε με "παρθενα" θα φυγει το aids.
Ο πατερας που βιαζε την 3χρονη κορουλα του.
Μια κοινωνια που τρωει τα μικρα της.


Και αυτο που με τρομαζει ειναι οτι εχω την εντυπωση, οτι δεν ειναι τοσο περιθωριακο οσο θελουμε να πιστευουμε.
Ειναι παρηγορο να σκεφτεσαι οτι ειναι μια μικρη μεριδα "αρρωστων" ανθρωπων.Aυτο εχει περαστει. Μια ταμπελα και δεν το σκεφτεσαι παραπανω.
Ομως πως το ξερουμε αυτο?
Οι παιδεραστες δεν θα το συζητησουν δεν θα διαλαλησουν το γεγονος οτι ειναι παιδεραστες.
Ειπαμε στην αρχη οτι ακομα και οι μη παιδεραστες φοβουνται να το συζητησουν.
Καποιοι παιδεραστες προσπαθουν να το πολεμησουν.Ηθικη ισως? Φοβος? Δεν μπορω να το γνωριζω, ουτε κατα ποσο μπορουν να βρουν βοηθεια και κατανοηση αν τολμησουν να το συζητησουν με εναν φιλο η ψυχολογο.
Καποιοι(πολλοι απ αυτους) θεωρουν οτι ειναι φυσιολογικοτατοι και οτι απλα η κοινωνια με τα προτυπα της δεν τους δεχεται.
Οπως καποτε τους ομοφυλοφιλους.
Λογικη αμυνα για την αποδοχη του εαυτου.
Τους διαφευγει βεβαια οτι ενα παιδι δεν ειναι στην ωριμη θεση να παρει αποφαση και να ξερει τι του γινεται, οπως ενας ενηλικας.Οτι ακομα σχηματιζει τα θελω του.

Οποτε,βαση της γνωσης οτι ειναι κατι πολυ κρυφο και δυσκολα συζητιεται, ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειναι πολυ πιο περισσοτεροι απο τι νομιζουμε?
Αν κοιταξουμε την πορεια της ανθρωποτητας, παντα υπηρχε αυτο το φαινομενο.Γιουσουφακια κλπ...
Σε γενικες γραμμες,ο ανηρ, οπου υπηρχε οπη το εβαζε, ειτε ηταν ζωο η ηλεκτρικη σκουπα, ειδικα στις παρακμιακες κοινωνιες.
Το σεξ το σεξ και παντα το σεξ.

Ας μην ξεφυγω.
Ελεγα οτι δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ειναι 5%, το 20% η το 50%.δεν ξερουμε αν ειναι μερος φυσης, οπως η γατα θα παει με τον αρσενικο γιο της, η απλα βιτσιο η και τα δυο.
δεν ξερουμε.
Κιαν ειναι το 50% τοτε δεν μιλαμε για μια ανωμαλια, πλεον, αλλα για την φυσιολογικη ταση του ανδρικου πλυθυσμου...αν θυμαμαι καλα τον ορισμο στην ψυχολογια...
ανωμαλια καθοριζεται οτι ειναι εκτος των φυσιολογικων οριων, εκτος μεσου ορου.

Και αν συμβαινει κατι τετοιο,και εφευγε το στιγμα... ισως μιλωντας πιο ανοιχτα... τοτε θα μπορουσανε να κατηγοριοποιησουνε τους παιδεραστες σε βιαιους και μη βιαιους, σε τραυματισμενους, η γεννετικα προγραματισμενους, και θα μπορουσανε να κανουνε μελετες που θα δινανε την απαραιτητη γνωση για να αποφευχθει αυριο το δικο μου παιδι σαν ενηλικας να εκμεταλλευτει ενα πιο μικρο.



Δεν σας κανει εντυπωση που πλεον ολα τα προτυπα γυναικας ειναι με σχεδον ανυπαρκτο στηθος, αδυνατες σε σημειο να φορανε παιδικα νουμερα και ατριχες εκει που θα επρεπε να υπαρχει διαφορα?
Και οτι τα μικρα ντυνονται οπως η Μπριτνι, σαν μικρομεγαλα?
Περα απο την συγχυση των φυλων στα προτυπα, υπαρχει η συγχυση των ηλικιων....
Εμενα με ενοχλει αυτη η μιξη, η εξαλειψη των τριχων, της φαρδυτερης λεκανης, της πλατης στον αντρα, ολα τα στοιχεια που συνθετουν την ενδειξη σεξουαλικης ωριμοτητας.




Υγ:Σημερα το βραδυ, καντε μια προσευχη για τον Τομασινο, να βρεθει σωος και ανεγγιχτος, και για ολα τα παιδια του κοσμου που πεφτουν θυματα ΜΑΣ.
Eμεις ειμαστε οι μεγαλοι, ο κοσμος τους ειναι ο δικος μας.
Δεν περασε ακομα στα χερια τους.

6 comments:

€lisavet said...

"Όταν γνώρισα τους ανθρώπους, άρχισα ν'αγαπάω τα ζώα."

. said...

την τελευτάια φορά που μίλησα για τα "παιδκά" προτυπα ομορφιάς (μη καμπύλες κτυλ, όσα αναφέρεις) με ειπαν αξύριστη και αγάμητη (φοβερή επιχειρηματολογία).

ότι πολλές γυναίκες σκέφτονται για το θέμα όπως σκέφτεσαι εσύ ισχύει, αυτό που με ησυχάζει είναι ότι ευτυχώς πολλοί άντρες σκέφτονται επίσης έτσι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να γίνουμε άνθρωποι κάποια στιγμή.

zouri1 said...

καλο!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Kατι μου λεει,οτι θα πρεπει να δωσουμε σαν κοινωνια,πιο πολυ εμφαση στο ολο θεμα,καθως τα κρουσματα παιδοφιλιας αυξανονται τα τελευταια χρονια σε μεγαλο βαθμο.

zappa said...

εν είναι τόσο θέμα παιδοφιλίας όσο θέμα προτύπων και ερεθισμάτων. Όταν ένα κοριτσάκι μεγαλώνει με το στερεότυπο "πρέπει να κάνεις σχέση με μεγαλύτερο άντρα γιατί αυτός ξέρει πως να σε περιποιηθεί (και ίσως να σε πετάξει σε μια κουζίνα στην τελική)" είναι λογικό η κοπελίτσα στη στιγμή της σεξουαλικής της αφύπνισης να ψάξει για κάποιον μεγαλύτερο, καμιά φορά δε και για κάποιον 30-40ρη sugardaddy.
Όπως και ο παιδεραστης συνήθως γίνεται παιδεραστής επειδή η σεξουαλικότητα του, όταν αυτός ήταν στην εφηβική και την προεφηβική ηλικία ήταν καταπιεσμένη (κοινώς ήταν εκείνο το γλυκό αγοράκι το οποίο ΄΄ισως οι γκόμενες του λυκείου του να συμπαθούσαν, αλλα με το οποίο δεν θα έκαναν σεξ με την καμία).
Κοινώς, η παιδεραστία δεν είναι σημείο των καιρών. Είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς χρόνιων νοσημάτων που έχει η κοινωνία. Είναι ο αποτέλεσμα της φαλοκεντρικής θεώρισης για την θέση της γυναίκας, και της ασύστολης δαιμονοποίησης της εφηβικής σεξουαλικότητας σε όλες τις εκφάνσεις της.
Η κοινωνία μας νοσεί. Αλλά η αρώστια δεν είναι η σεξουαλικότητα του καθενός μας. Η αρρώστια βρίσκεται στις σάπιες αξίες της μικροαστικής ηθικής μας και σε ένα σύστημα το οποίο μας καταπιέζει (συνεχώς και γενικώς)

zappa said...

Τα πρότυπα ομορφιάς κλπ ίσως να μην έχουν την παραμικρή σχέση με όλα αυτά.
Μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε στην τραυματισμένη και καταπιεσμένη σεξουαλικότητα που κρύβουμε μέσα μας.

Η ευχές μου στον μικρό Τομασίνο και την οικογενειά του.....εύχομαι μόνο να μην χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθεί η υγεία κάποιου 90χρονου μεγιστάνα του πετρελαίου από το τέξας και να βρεθεί ζωντανός

My first book

My first book
A funny Homebirth