Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Friday, November 10, 2006

Οδηγιες χρησεως


Βρε μαναρακι μου, συμφωνοι, εχεις πιο χοντρα δαχτυλα απο τα δικα μου και ολη σου την ζωη επρεπε να εισαι δυνατος ομως, οπως βλεπεις, ειναι κρυμμενη και προφυλαγμενη πισω απο 2 σαρκικα πεταλα, δεν ειναι τυχαιο αυτο.
Ειναι ντελικατο το κουμπακι, θελει τιτιλισμα, ελαφρυ αναπαισθητο χαδι για να το ξυπνησεις και να ερθει να παιξει, να τεντωθει και να χασμουρηθει και να σου χαμογελασει.
Αν εσυ πας κατευθειαν και αρχισεις και του τριβεις το κεφαλι σαν κεφαλοκλειδωμα, θα αρχισει να "φτυνει" μονο και μονο για να μην ποναει, αλλα απο ευχαριστηση μηδεν.
Χαλαρωσε, οπλισου με υπομονη -καθαρισε τα νυχια σου και πλυνε τα χερια σου να χαρεις-και αρχισε το ελφρυ γαργαλητο σαν απαλο φτερο, μεχρι να ανοιξουν οι πυλες και να τεντωθει ο θησαυρος σαν γουργουριαρα γατα που θελει κι αλλο.
Οταν εχει φτασει σε ενα επιθυμητο μεγεθος, ενδειξη οτι ειναι ετοιμο για παιχνιδια, ξεκινα απαλα κυκλικες κινησεις, με μικρες στασεις για ανεφοδιασμο "νερου".
Απο τις αναπνοες καταλαβαινεις αν αυτο αρεσει η οχι και ποσο. Απο τις αντιδρασεις καταλαβαινεις αν καλα πας με φορα ρολογιου, εξω απο τα χειλη, μεσα απο τα χειλη, γρηγορα, σιγα. Ειναι σαν μαγνητοφωνακι εκει κατω, υπαρχει μια "εγγραφη" που ταιριαζει για να ακουστει το τραγουδακι.
(Και συ εχεις τις προτιμησεις σου, ειτε σφιχτα στο κεφαλι ειτε απαλα με το δαχτυλακι σηκωμενο, τα χουμε δει ολα)

Μολις βρεις τον ρυθμο...δεν σταματας.
Δεν κανεις διακοπες, δεν αλλαζεις για να δοκιμασεις κατι αλλο,
Αν κουραστηκες θα το καταλαβουμε, δεν ειμαστε και γαιδουρες. Πες το.
Η ακομα καλυτερα, κατεβα.
Αλλα να χαρεις μην αρχισεις να ζωγραφιζεις νοερα, μην πατας, μην γδερνεις, μην ξεχνιεσαι πανω στη καβλα σου, ειναι ευαισθητο.
Ουτε και γω ξερω ποσες χιλιαδες νευρα εχει.

Και η κατοχος του το ιδιο, και θα το καταλαβεις, αν αυτο το τροπαριο συνεχιστει για πολυ και εχεις περασει τα -αντα.
Καποια πραγματα ειναι απαραδεκτα και προδιδουν εγωιστικη φυση.



Με την ευχη να μην ξανακουσω γυναικα να λεει οτι προσποιειται (για να μην τον πληγωσει, η για να τελειωνει το μαρτυριο)

15 comments:

. said...

χαχαχαχαχχαχααχχαχχαχαα =)))

μαζευεις υπογραφές μήπως; =Ρ

SykoFantiS_Bastoyni said...

Το είχα γράψει παλαιότερα σε ένα ανωμαλιάρικο φόρουμ που συμμετέχω ....φιλ φρί το γιούζ ιτ

«Αυτό το μικρό πόνημα είναι γραμμένο για τους νέους που θέλουν να ασκήσουν την τέχνη της Αιδοιολειχίας
Ο γράφων δεν διαθέτει λογοτεχνικά χαρίσματα δια τούτο αν αυτό το μικρό μήνυμα απογοητεύσει τον αναγνώστη σας ζητώ να με συγχωρήσετε.

Ο γράφων πιστεύει ότι θα έπρεπε να υπάρχουν σχολές Αιδοιολειχίας, η Ελλάς όμως δεν είναι αρκούντως πολιτισμένη χώρα ώστε να επιτρέπονται τέτοιου είδους σχολές.
Στην Ελλάδα, η Αιδοιολειχία αντιμετωπίζεται με σχετικήν μετριοπάθειαν δια τούτον ο Ποιητής που θα γράψει την Ιλιάδα της Αιδοιολειχίας δεν εγεννήθει ακόμη.
Ο Γράφων είναι ένας συντηρητικός λάτρης της Αιδοιολειχίας αναθρεμμένος με τας Ιδέας της Κλασικής Παιδείας δια τούτο θα του επιτρέψετε να παρουσιάσει μικρόν μέρος της άποψης του περί αύτης (όχι της κλασικής παιδείας αλλά της Αιδοιολειχίας ).

Εξομολογήσεις πολλών θηλαίων δείχνουν πως οι περισσότερες τρελαίνονται για τους άντρες και γυναίκες που ξέρουν και θέλουν να τους κάνουν στοματικό έρωτα.

Εν τω μεταξύ πλείστοι από αυτούς που ασκούν την τέχνη, δεν το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.
Θα προσπαθήσω αγαπητοί μου να γίνω όσο πιο σαφής γίνεται, χωρίς χρησιμοποιήσω χυδαιολογίες.
Θα πρέπει να γνωρίζετε λοιπόν πως είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ντροπαλές με το σώμα τους και δει με το αιδίον τους.
Πρώτον μέλημα λοιπόν ενός καλού Αιδιολείχου είναι να κάνει την παρτενέρ του να πιστέψει πως έχει ένα υπέροχο σώμα και ένα αιδίο που στην χειρότερη περίπτωση μοιάζει με τριαντάφυλλο.

Όταν ανοίξουν τα πανέμορφα της πόδια σταθείτε και κοιτάξτε προσεκτικά αυτό που αντικρίζετε ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ε;
Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και τίποτα που να κάνει την γυναίκα τόσο μοναδική όσο αυτό το μικρό μπουμπούκι μέσα στα πόδια της.

Μπορείτε να το συναντήσετε αυτό το μπουμπουκάκι σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και γεύσεις.
Μερικά είναι κρυμμένα μέσα, είναι ντροπαλά και κάποια έχουν τα ζουμερά τους χείλη έξω, αυθάδη και προκλητικά. Άλλα πάλι έχουν πλούσιο τρίχωμα και κάποια άλλα έχουν απλά ένα χνουδάκι άλλα είναι ξυρισμένα εντελώς και άλλα έχουν μια γραμμούλα ή ένα σχηματάκι.
Δεν ξεχνάμε αγαπητοί μου την ώρα που κοιτάζουμε αυτό το μικρό θαύμα να μιλάμε με λόγια που θα το κάνουν υγρό και ευδιάθετο. Όσο περισσότερο μιλάτε τόσα περισσότερα θα κερδίσετε (προσέχοντας βέβαια τι λέτε).

Ευγενικά και απαλά ανοίξτε τα εξωτερικά χείλη, θα σας πρότεινα όχι με τα δάχτυλα σας που ίσως το τρομάξουν αλλά με την άκρη της γλώσσας σας και κοιτάξτε το να ανοίγει σιγά σιγά όπως τα στρείδια στον ατμό, όπως οι ψυχές σας λίγο πριν και δείτε μέσα όπου υπάρχουν τα εσωτερικά χείλη.

Γλείψτε τα και αυτά στην αρχή απαλά - απαλά και ανεβαίνοντας προς τα πάνω θα ανακαλύψετε την κλειτορίδα της.

Οι κλειτορίδες είναι σε διάφορα μεγέθη όπως και τα αγοράκια έχουν πέη διαφορετικών μεγεθών.
Εδώ υπάρχει ένα μυστικό η λεγόμενη «Ακροβυστία» Τι είναι αυτό; Ελα ντε.

Ακροβυστία λέγετε το δέρμα το οποίο βρίσκεται στο πάνω μέρος των εσωτερικών χειλιών και το οποίο καλύπτει την κλειτορίδα. Είναι ευαίσθητο και πολύ απαλό για αυτό στην αρχή, επαναλαμβάνω στην αρχή, φερθείτε του με ευγένεια.

Όταν αγγίζετε , χαϊδεύετε το μικρό αυτό λουλούδι φροντίστε τα δάχτυλα σας να είναι υγρά. Αν δεν τα υγράνετε, θα κολλήσουν στην κλειτορίδα και αυτό είναι ιδιαίτερα επώδυνο . Μπορείτε να τα υγράνετε χρησιμοποιώντας το σάλιο σας, το σάλιο της ‘η τα κολπικά υγρά της.

Αφήστε όμως για λίγο την ενασχόληση σας με την κλειτορίδα και φροντίστε με διάφορους τρόπους να ερεθίσετε όσο περισσότερο γίνεται την παρτενέρ σας.
Πριν ερεθιστεί η σύντροφός σας, η κλειτορίδα είναι πάρα πολύ ευαίσθητη για να την αγγίξετε και να παίξετε μαζί της όσο της αξίζει.

Τα εσωτερικά μπουτάκια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για να ασχοληθείτε.
Γλύψτε το, φιλήστε το, χρησιμοποιείστε την άκρη της γλώσσας πλησιάστε απειλητικά και μετά πηγαίνετε στο άλλο μπουτάκι... παίξτε με τα λόγια, με την ανάσα, κοντά στο αιδίο της ακουμπήστε τα χείλη σας στην σχισμή της, χωρίς όμως να προχωρήσετε παρακάτω. (είναι πολύ όμορφο να σε παρακαλάει). Κάντε την να θέλει, βασανίστε την αν χρειαστεί μέχρι να λιώσει και να βογκάει. Μόλις αρχίζει να ανασηκώνει τα οπίσθιά της ή κάνει κινήσεις για να σας πλησιάσει, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όταν θα είναι έτοιμη θα δείτε τα υγρά της να αναβλύζουν και οι μυρωδιές της θα σας δώσουν την «άδεια» να προχωρήσετε.

Γλύψτε την ξανά και ξανά. Στην αρχή απαλά και έπειτα με πιο απότομες κινήσεις. Χρησιμοποιείστε την γλώσσα σας για να ανοίξετε τη σχισμή και γλιστρήστε την γλώσσα σας πιο βαθιά και λίγο προς τα πάνω.
Αφουγκραστείτε τα βογκητά της ηδονής, την υπέροχη μουσική μιας ερεθισμένης γυναίκας.
Πιάστε την σφιχτά από τα κολομέρια και ανοίξτε της τα πόδια ώστε να νοιώθει πλέον ότι είναι στο έλεος σας.
Βάλτε το δάκτυλό σας απαλά μέσα στον κόλπο της λυγίστε το προς τα πάνω και δείτε την να σπαράζει δυναμώστε το ρυθμό και απολαύστε τους σπασμούς της.
Μην σταματάτε να της μιλάτε είναι σημαντικό να της φτιάχνετε εικόνες.
Αν τα πάτε καλά μέχρι εδώ τότε είναι στο έλεος σας μπορεί να κάνει τα πάντα.

Η ώρα της κλειτορίδας : μόλις την ακουμπήσετε θα δείτε την παρτενερ σας να τρέμει. Γλύψτε την με πάθος και αρχίστε να την θηλάζετε με ρυθμό τέτοιο που να μην γίνεται πολλές φορές ανυπόφορος.
Αν την αγγίζετε με τα δάχτυλα πρέπει να θυμάστε ότι η κλειτορίδα δεν είναι πινέζα και δεν την πατάμε με τον αντιχείρα για να καρφώσει.
Χτυπήστε την ελαφρά με την γλώσσα. Ρουφίξτε άφοβα.

Αν την δείτε να αντέχει κάντε το πιο σκληρά πιο βίαια αλλιώς μαλακώστε τις κινήσεις σας.
Το μυστικό είναι να μπορείτε να ακολουθείτε τις διαθέσεις της με το να παρακολουθείτε τις κινήσεις του σώματός της και τις εκφράσεις του προσώπου της. Αν ανασηκώνει τον κώλο της με την ένταση του οργασμού της, κινηθείτε μαζί της, μην της πάτε κόντρα, μπορεί να την πονέσετε και να της στερήσετε ένα οργασμό. Κρατήστε το στόμα σας κολλημένο στην περιοχή της κλειτορίδας και το δάχτυλο μέσα της.
Ακούστε το μη σταματάς ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, και πιστέψτε με κυριολεκτεί. Μην σταματήσετε για κανέναν λογο θα σας μισήσει.

Βάλτε ακόμη ένα δάχτυλο ή και δυο ώστε να της δώσετε το αίσθημα της πληρότητας, να γεμίζει. Με το άλλο χέρι παίξτε με το στήθος της και κυρίως με τις ρόγες της. Τσιμπήστε της και σφίξτε αρκετά το στήθος αν δεν το έχετε πριν δέσει.

Όταν αρχίζει να φθάνει σε οργασμό, μην τολμήσετε να σταματήσετε αλλά ακολουθήστε τον ρυθμό της αναπνοής της και πείτε της να φωνάξει ότι χύνει, να ξεσπάσει.

Όταν αρχίζει να ηρεμεί από τον πρώτο οργασμό, πιέστε απαλά με τη γλώσσα σας και με απαλές κινήσεις απομακρυνθείτε από την περιοχή και γυρίστε στα εσωτερικά χείλη και βγάλτε σιγά – σιγά τα δάχτυλά σας από μέσα της. Αυτό που βλέπετε μοιάζει τώρα με λιμνούλα μετά από βροχή. Είναι υπέροχο!
Ασχοληθείτε προς τα πάνω με το υπόλοιπο σώμα, μηροί, κοιλιά, στήθη, και δώστε της ένα βαθύ φιλί ώστε να γευθεί τα υγρά της.
Μιλήστε της, χαϊδέψτε το σώμα της, πείτε της λόγια όμορφα, βάλτε την στην αγκαλιά σας και κερδίστε την αγάπη της.

Lili said...

Πολυ χρησιμο συκο μου.
Επετρεψε μου μονο να κανω μια μικρη μεταφραση για το τυπο των αντρων που συνηθως εγω συναναστρεφομαι ερωτικα.


Για γλυφομουνι λεει boyz. :P





(στο εξωτερικο παντως ολοι συμφωνουνε, η γυναικα τελειωνει παντα με το στομα...εδω τοχουν για να λενε την αποψη τους και μονο, φαινεται :P )



Ποιο φορουμ καλε μου?

SykoFantiS_Bastoyni said...

Είναι πολύ άγριο (το φόρουμ αυτό ) για τα γούστα της Μπλογκοφάρμας Λίλη μου.

Εκεί παίζουν μπόντατζ ντισιπλιν κλπ κλπ που θα έκαναν τους μπλόγκερς να με χαρακτηρίσουν απο ανώμαλο ως πολύ ανώμαλο.

Υ.Γ αν το σχόλιο μου είναι οφ τόπικ του θέματος σου σβήστο. Δεν παρεξηγώ ξέρεις ...εχεχεχεχεχεχ

Lili said...

και οφ τοπικ να ηταν δεν σβυνω για ψυλλου πηδημα, μονο αν κατι ειναι παρανομο, η πολυ υβριστικο ειδεχθες (βρκα την υγεια μου με το μοντερεισιον)



στειλε το στο μαιλ μου, ειμαι περιεργη.

SykoFantiS_Bastoyni said...

Ντάν

useme said...

H το θεμα ειναι επιστημονικο και θελει χρονια προσεκτικης μαθησης η πολλοι βλακες κυκλοφορουν...!!! (καλυτερα για τους υπολοιπους χεχεχεχε)

Lost said...

καυλώσαμε μεσημεριάτικα :-)

Alitovios said...

Κάτι μου λέει πως είτε κάνεις θεϊκές πίπες, είτε δεν το γλύφεις καθόλου το τυρμπουσόν.

diki said...

Άκρως διαφωτιστικό για μας τους αδαείς (άντε, για να μη με ρίξω να πω καλύτερα τους αρχάριους). Είναι κι αυτές οι τσόντες ρε γαμώτο που από το ένα καρέ στο άλλο η τύπισα έχει χάσει όλα τα ρούχα της και έχει αρχίσει ήδη να δέχεται τη διείσδυση που τελικά εμείς από ΠΟΥ θα μάθουμε τι θέλουν οι γυναίκες; Από το NITRO; Thanx βρε Λίλη και φιλάκια! (από τα απλά, όχι τα πονηρά)

Anonymous said...

Απολαυστικές οδηγίες!!
Να θυμηθώ να τις στείλω στον άσχετο τον πρώην μου. Μήπως και δει χαρά τουλάχιστον καμιά άλλη.
Α, ρε Γ.

manosantonaros said...

Oταν ήμουν πιτσιρικάς εμένα και του κολλητού μου, ο μπαμπάς του αποφάσισε ότι ήταν η ώρα να μας πει μερικά πράγματα για το σεξ. Ηταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος από την Μυτιλήνη.
Ηρθε λοιπόν και μας είπε για το γλυφομούνι. Δεν μας έδωσε ακριβώς οδηγίες και τεχνικές, αλλα μας είπε το εξής αμίμητο: "Το γλυφομούνι το'φερα εγώ από την Μυτιλήνη, το 1953!"
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Μετά από μερικά χρόνια το θυμήθηκα στην πιο ακατάλληλη στιγμή και πέθανα στα γέλια...
-Τί τρέχει; με ρώτησε η κοπέλα πολύ θυμωμένη (με το δίκιο της).
-Αν σου πώ ότι σκέφτηκα πώς ξέρω σε ποιόν πρέπει να πληρώσω copyright, θα με πιστέψεις...
Δεν με πίστεψε...

Τέσπα, οφείλω πάρα πολλά σς μια κοπέλα, που όταν ήμουν έφηβος και κάναμε (αηδίες) στο κρεββάτι, με έπιασε με το μαλακό και μου είπε... ελά τώρα να σου δείξω και να σου εξηγήσω τί είναι μουνάκι.

Πολλές γυναίκες αγνοούν ότι για τα μικρά αγόρια (που αργότερα μεγαλώνουν, αν μεγαλώνουν) το μουνάκι, είναι μια μαύρη, βαθειά σπηλιά που τί έχει μέσα είναι εντελώς άγνωστο.
Μη γελάτε, ούτε να θυμώνετε... όσοι από μας ήταν τυχεροί, ήταν τυχεροί.... για τους αλλους κορίτσια, ρωτείστε τα παραπονά σας στις μαμάδες τους...

SpirosKappa said...

Τι να πω κι'εγώ που στην δικιά μου δεν της αρέσει γιατί λέει ανατριχιάζει;

Eroviana said...

@SykoFantiS_Bastoyni: κάποιος είναι διαβασμένος! Εύγε! Μία παρατήρηση μόνο: όταν θα τη φιλήσετε στο τέλος, παρακαλώ μην είστε πασαλειμμένοι σ'ολόκληρο το πρόσωπο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι απότομη ξενέρα είναι αυτό, άσε που ΠΡΕΠΕΙ μετά να ανταποκριθούμε και δεν είναι ό,τι καλύτερο!

@S.K.Κ: η κοπέλα προφανώς φοβάται τις αντιδράσεις του σώματός της. Μάλλον πρέπει, κάπως, να την κάνεις να χαλαρώσει.

Lili said...

σορρυ θα διαφωνησω, για μενα απολυτη ξενερα στο κρεβατι ειναι η υποψια σιχαμαρας.
Στο κρεβατι γινονται ανταλλαγες υγρων, αν ο αλλος σιχαθει το οτιδηποτε ειτε δικο μου ειτε δικο του, κοβομαι.


skk
κοψε τα νυχια σου :P
(σε πιο σοβαρο τονο, πιθανον ειναι μικρη, το ειχα και γω παλια, αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι ειχε να κανει με ψυχολογικους παραγοντες -) απο την αλλη παιζει να μην το κανεις καλα και να μην θελει να σε πληγωσει.

My first book

My first book
A funny Homebirth