Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Saturday, December 23, 2006

A quick note

"Εμαθα απο την ταδε οτι ενω αυτη εκανε αυτο για σενα, εσυ σηκωθηκες και εφυγες".
Ειναι μικρο χωριο ο κοσμος και πολλα λεγονται και ευτυχως που με πετυχε σε φαση στ'αρχιδισμου και δεν απαντησα το γιατι εφυγα απο την ταδε, ενω ναι, μου εδωσε, και με βοηθησε και μου σταθηκε.
Την επομενη φορα μπορει να μην ειμαι τοσο ζεν και να το ανοιξω το ρημαδι και να αρχισω να γραφω κατεβατα ολοκληρα.
Ας ειναι, για την ωρα, ας ειμαι εγω η κακια, η στραβη η μη-ενταξει.



Σε καθε σχεση υπαρχει ενα παρεδωσε, οποια σχεση και να ειναι αυτη, οποιας φυσης. Οταν απο μια σχεση δεν καλυπτονται αναγκες, που δημιουργουνται απο την ιδια την σχεση τοτε υπαρχει προβλημα.
Πχ εγω θελω να παιξω με τα κοκκινα κουβαδακια στην αμμο και δεν εχω φιλη ετσι μαθαινω να παιζω μονη μου. Ερχεται ενα κοριτσακι και θελει να παιξουμε μαζι, αλλα θελει να παιξουμε κρυφτο. Και παιζουμε, χαρουμενες, αλλα το κουβαδακι ειναι ακομα στο μυαλο μου.
Kai τοτε ενα αλλο παιδακι παει στο σκαμμα και η φιλεναδα μου ουτε να το ακουσει να μην παιξουμε κρυφτο.
Αλλα εγω εχω μια αναγκη που δεν καλυπτεται. Δεν φταιει κανεις. Απλα ετσι εχουν τα πραγματα.


Ειχα μερες να δω την κορη μου και αυτο μου εκανε καλο, γιατι μου ελειψε και μπορεσα να επανελθω. Περασα ενα πενθημερο με βολτες, γελια, ολα καλα, το" μωρο" στην αγκαλια, χαλαρα και ευχαριστα. Περασα και πολλες ωρες στο μσν και μεσα στο μυαλο μου, ταξιδεψα πολλες φορες στο 93' εως το 94', εθεσα ερωτησεις πηρα απαντησεις, βουρκωσα, αναρωτηθηκα και ακομα ειμαι στην ολη διαδικασια.


Φετος κατα τα 2/3 της χρονιας ημουν και ειμαι ανεργη, σχεδον. Στερηθηκα πολλα και πληρωνω το νοικι μου ανα 2 μηνες αναλογα με τους λογαριασμους.
Ομως απο αποψη καρδιας, φετος η χρονια τελειωσε πολυ πλουσια και ο Αγιος Βασιλης μου εφερε ενα αναπαντεχο δωρο , συν ολα τα αλλα.




Χτες χτυπουσα το χερακι της μικρης στο δικο μου ενω ακουγαμε ενα τραγουδι, για να καταλαβει τι εστι ρυθμος.
'Ειδες?' Της λεω, "πως παει η μουσικη;"
"καλα" (χαμογελο μεχρι τ' αυτια)



Καλα χριστουγεννα σε ολους σας.

0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth