Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, December 20, 2006

Well

Τελικα, δεν ειμαι ερωτευμενη.
Η ημουν και μου περασε.
η ημουν με την ιδεα του να ειμαστε ερωτευμενοι και οταν αυτο δεν μου'κατσε, χαθηκε και οποιο εντονο συναισθημα γλυκειας αναμονης μπορει να ειχα.
Ομως δεν νιωθω ξενερωμενη. Ισα ισα.
Συνεχιζω να εκτιμω καποια πραγματα επανω του και να μου αρεσει .
Και υπαρχουν στιγμες που τον νιωθω μεσα μου, να με γεμιζει.



Αλλα, κατι αλλαξε.
Λιγο τα τελευταια γεγονοτα, λιγο αναμνησεις του πως ειναι να σε αγκαλιαζει καποιος και να μην νιωθεις τυψεις, λιγο το γεγονος οτι ειδα καθαρα που στεκομαι, τι παιζει, λιγο η αυπνια, λιγο η ισσορπια που επηλθε.
Δεν ειναι αυτος νινι, ισα ισα οταν ενας αντρας σε κραταει σφιχτα την νυχτα, δεν μπορεις να τον δεις μικρο με καμια παναγια.
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι και γω μικρη.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι μεγαλη, γιαγια, υπαρχουν και αλλες κατηγοριες.
και απλα ειμαστε απο δυο διαφορετικους κοσμους.
Μπορει οταν ειμαστε μαζι αυτοι οι κοσμοι να εξαφανιζονται, οι διαφορες να γινονται θολες και να ειμαστε απλα ενας αντρας και μια γυναικα στο μισοσκοταδο, αλλα δεν παυουν να υπαρχουν και να μου ειναι πλεον ορατοι.


Και ειμαι οκ.
Τον νοιαζομαι και μου φτανει.
Με νοιαζεται και ειναι το καλυτερο σεναριο κατω απο τις υπαρχουσες συνθηκες.

7 comments:

Pepito said...

Ενα πραγμα Λιλι μου που εχω μαθει ολον αυτον τον καιρο ειναι οτι ο ερωτας ερχεται και φευγει. Ειναι κατι πολυ εφημερο, ειναι οπως το λενε και οι επιστημονες μια μεγαλου μεγεθους εκκριση ουσιων στον εγκεφαλο ιδια με αυτη της χαρας και συγκινησης. Το οτι δεν εισαι τωρα ερωτευμενη δε σημαινει οτι δε θα εισαι σε λιγο καιρο παλι. Πολλες φορες οι συγκυριες λιγο, τα γεγονοτα, οι ιδεες, τα προβληματα που εχουμε μας κανουν να ξεχναμε λιγο αυτο το αισθημα και αλλα πιο ασχημα να παιρνουν την θεση του. Αλλα δεν ειναι κατι ασχημο. Το οτι σου φευγει ο ερωτας ισα ισα σε καθιστα πια ωριμη και ετοιμη να παρεις αποφασεις και να δεις πραγματα χωρις την επηρρεια συναισθηματων αλλα της λογικης.
Ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξαναρθει καποια στιγμη! Ενα γλυκο του νευμα, μια λεξη που θα σου πει, μια ματια του που θα σε τρυπησει η ακομα και κατι που θα κανει και θα σου επαναφερει στη μνημη σου στιγμες πολυ ομορφες που περασες μαζι του θα σε κανουν ξανα να νιωσεις εστω και για λιγο μεσα σου αυτο το συναισθημα!
Το ξερω και το χω βιωσει παρα πολλες φορες. Και εγω ημουν απο αυτους που λεγανε οτι ειναι μπουρδες αυτες αλλα η πρωην μου μου το απεδειξε καποτε οτι η αγαπη μενει. Παντα. Αλλα ο ερωτας...ερχεται και φευγει...!

eleni said...

Καλο ειναι αυτο. Ωριμο και κατασταλλαγμενο.

Αλλα τοσες μερες γι αυτο περιμεναμε?

Τετοιο σντουνγκ σου εριξε ο μικρος ερωτας με τη βαριοπουλα του και εσυ ξεφυγες χωρις ουτε καν πονοκεφαλο! Καλο ειναι... αλλα ειναι λιγο... λιγο.

Alkyoni said...

μοιάζει να μην είναι "αρκετό"...
φιλώ σε :)

Pepito said...

Πω πω! Αν κρεμονταν και ετσι οι γυναικες απο μενα θα ειχα πολυ σουξε! :Ρ
Αχ ρε Λιλι τι τραβας!! !! !! :Ρ :Ρ :Ρ

SilentSoul said...

Ηρθε την καταλληλη στιγμη για να σε αναζωογονησει.
Ισως και να σε κανει να δεις καποια πραγματα που πριν δεν ηξερες πως υπαρχουν...πως υπαρχεις.
Αν ηταν ερωτας η απλα ενθουσιασμος μονο εσυ το ξερεις και η ψυχη σου.
Ισως να ευδοκιμει και ενα "γιατι" που εν μερη το ξερεις οποτε συμβιβαζεσαι και να τον ευχαριστεις για οσα σου προσφερε απλωχερα αλλα και παλι σε κανει να αναρωτιεσαι.
Η αληθεια ειναι πως οσες φορες και αν σε "διαβασα" δεν καταλαβα γιατι τελειωσε..
Με την απορια θα μεινω..:)
Καλημερα..

Lili said...

Ποιος ειπε οτι τελειωσε;



Ομως,... μερικες φορες, οι απαντησεις που ψαχνεις ειναι μπροστα στα ματια σου, αν γυρισεις λιγο προς τα πισω την ματια σου soul, και λοιπες ρομαντικες κοπελλες.
Καποια γεγονοτα σε κουνανε απο την θεση σου και μπαινουν ολα εκει που επρεπε να μπουνε.




Δεν μπορω να το κανω πιο λιανα...μας διαβαζουν πολλοι :P

SilentSoul said...

Σαφως και οι απαντησεις ειναι μπροστα στα ματια μας.Μπορει να ζω στην καρακοσμαρα μου ,αλλα ξερω τι γινετε γυρω μου:)Πολλες φορες ξερω και απο πριν τι θα γινει!
Αλλο ενα μειον μου.Ενιγουει εν κατακλειδι καταλαβα τι εννοεις
Χαμογέλα :)

My first book

My first book
A funny Homebirth