Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Saturday, April 07, 2007

Sexual Etiquette (πριν και μετα)

Νομιζω οτι καθε αντρας θα επρεπε να διαβασει αυτο το αρθρο το οποιο εχει να κανει με το Πριν το Σεξ και το Μετα.
Αν το στυλ σας δεν ειναι να δηλωνετε Βουδιστης στην Χαο-Μει-Λινγκ -γιατι αλλιως, ΠΩΣ θα την πηδηξετε- και δεν εχετε κατoχυρωσει μια θεση στην Κολαση, τοτε αυτο ισως βοηθησει.
Πολλοι εχουν χασει την εσωτερικη πυξιδα (αυτο με κανει και νιωθω ασχημα, αυτο με κανει και νιωθω καλα, αρα πορευομαι προς το θετικο συναισθημα) εχουν συνηθισει τοσο πολυ να νιωθουν σκαρτοι που πλεον δεν το σκεφτονται. Για μενα αυτη ειναι η Κολαση τους.
Οι φρατ μπουζ δεν θα το πιασουν. οσοι θεωρουν τις γυναικες καριολες επειδη δεν τους κατσανε, και αναφτρες επειδη τους χαμογελασανε, οσοι σκεφτονται μονο πως να χωσουν το καβλι τους καπου και δεν καταλαβανε γιατι εγινε τοσος πανικος με την μηλοπιττα στο American Pie, ας μην κανουν τον κοπο.

Αν γνωριζετε μια γυναικα που σας αρεσει αλλα δεν εχετε σκοπο να επισυναψετε σχεσεις μαζι της γιατι α) δεν ειναι του τυπου/περιγυρου κλπ σας β) απλα σας καβλωνει γ) αλλος λογος, καλο ειναι να περιορισετε το παιχνιδι και τα υποννοουμενα στο σεξουαλικο περιεχομενο και να μην ανοιχτειτε στο οταν ο μπαμπας σας σας χτυπησε και απο τοτε κλαιτε οποτε βλεπετε το E.T.
Oταν ανοιγεστε σε προσωπικο επιπεδο, περνατε το μυνημα οτι σας ενδιαφερει το μυαλο της, οτι σας ενδιαφερει η προσωπικοτητα της και για κεινη, αρχιζει να λειτουργει διαφορετικα ολο αυτο. Πολλες γυναικες αναγκαστηκανε και υοθετησανε τον ρολο της χειραφετημενης που παιρνει κι αυτη το σεξ της οπως της κατσει αλλα προσωπικα δεν πειθομαι, θεωρω οτι πιθανον εχει δημιουργηθει συγχιση στην γυναικα που προσπαθει να διεκδικησει ισοτητα με λαθος τροπους.Και το ξερετε και σεις κατα βαθος αλλιως δεν θα λεγατε ψεμματα ουτε θα φευγατε σαν τον κλεφτη μες την νυχτα.
Κρατηστε την συζητηση σε φιλικο επιπεδο μεν, αλλα με σεξουαλικα υποννοουμενα δε. Χαζη δεν ειναι, θα καταλαβει. Και αν δεν καταλαβει, δεν ειναι δικη σας ευθυνη, δεν δημιουργησατε εσεις ψευτικες εντυπωσεις.
"και αμα δεν κατσει?"σκεφτονται μερικοι. "Πως θα γαμησω αν δειξω τα χαρτια μου;"
Αν δεν κατσει δεν εκατσε. News flash, ξερουμε οτι σκεφτεστε το πηδημα 9 στις δεκα, δεν ειναι κανα μεγαλο μυστηριο.
Ξερω οτι πολλοι αντρες δεν νιωθουν καμια αισθηση αξιοπρεπειας στο ποσο χαμηλα φτανουν για να πηδηξουν- η μαλλον εχουν αλλα τα ριχνουν στην "σκυλα" που τους ταλαιπωρει.
Το να πεις ψεμματα για να γαμησεις ειναι απατη. Λες ψεμματα για να παρεις κατι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα επαιρνες.End of story.

Και φτανουμε στο Μετα
Δεν υπαρχει λογος να σηκωθεις να φυγεις αμεσως μολις τελειωσεις, φοβουμενος οτι θα κολλησει σαν βδελλα πανω σου. Το οτι εισαι κελεπουρι το πιστευεις εσυ και η μαμα που σου γεμισε το κεφαλι. Το πολυ πολυ να εισαι καλος εραστης και η τυπισσα να γουσταρει κι αλλο γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα η δεν ενδιαφερονται αρκετα να ευχαριστηθει και η αλλη.
Αλλα ακομα και αν ΅κολλησε" -ας παρουμε την χειροτερη εκδοχη. δεν σε αναγκαζει κανεις να το παρεις το κοριτσι, δεν υπαρχει λογος να φερθεις με αγενεια, να την κανεις να νιωσει χρησιμοποιημενη και να της δημιουργησεις ενα dent στην αυτο εκτιμηση της.
Φερσου ωριμα, υπευθυνα.Μην φοβασαι να δειξεις πως εχουν τα πραγματα απο πλευρα σου.
Αγκαλιασε την , φιλησε την, κατσε για λιγο, πιειτε καφε, φερσου με συμπαθεια και φιλικοτητα, χωρις να εισαι ερωτικος.
Τι πιο φυσικο απο 2 ενηλικες που απολαυσανε ο ενας τον αλλον?
Πες λιγα πραγματα για σενα οπως θα συζητουσες στο σαλονι μιας κοινης σας φιλης.
Πες της οτι σε λιγο θα φυγεις.
Φευγοντας επιβεβαιωσε της ποσο καλα περασες και πες οτι θα την παρεις μια απο αυτες τις μερες να πιειτε ενα καφε να γνωριστειτε σαν ανθρωποι. Δωσε της την εντυπωση οτι αντιμετωπιζεις την επαφη σας σαν γνωριμια.
Χωρις να σημαινει τιποτα.
Απο κει και επειτα αναλογα με το ποσο ετοιμη ειναι, βγες για καφε στο φιλικο μετα απο 10 μερες, η παρε ενα τηλεφωνο μετα απο 2 μερες και πες οτι περασατε καλα και να τα πειτε και στο ορθιο καμια μερα.Τι ψυχη εχει ενα τηλεφωνημα?(ειδικα αν ειπες οτι θα παρεις)
Δωσε αξια στον ανθρωπο που κατεχει το μνι.Δωσε αξια σε σενα, στον λογο σου. Δειξε αυτο σεβασμο και νιωσε καλα φευγοντας.
Και στελνε ευχες Πασχα και χριστουγεννα που λεει ο λογος, περασατε ενα διωρο οικειοτητας ,δεν μοιραστηκατε την ιδια θεση στο λεωφορειο ( οι μεγαλυτερες φιλιες μου ετσι ξεκινησανε, η μια μετραει 17 χρονια.)
Σκεψου λιγο.
Το σεξ ειναι αρκετα σημαντικο για να πεις ψεμματα και να νιωσεις καθικι, αλλα δεν ηταν αρκετα σημαντικο για να λες ενα γεια οπως θα ελεγες και στον τελευταιο στην λιστα του κινητου σου?

Το αν θα συνεχισεις να βλεπεις την τυπισσα και να βρισκοσαστε για ενα πηδημα, παλι εχει να κανει με τους δυο σας. Μην της λες μαλακιες, μην την θυμασαι μονο τοτε. Μην χρησιμοποιεις τον διπλα σαν χαρτι υγειας.
Μην ακουσω οτι και η αλλη μπορει να σε χρησιμοποιει.
Η μαλακια του αλλου απο ποτε ειναι αλλοθι για να ειμαστε εμεις μαλακες?
Δεν μας αφορα η ψυχικη υγεια του αλλου, ουτε το αν κοιμαται καλα τα βραδια. Ο εαυτος μας ειναι αυτος που μας συντροφευει. και ακομα και αν εχουμε φτασει στο χειροτερο επιπεδο ανθρωπου, η ψυχη μεσα μας υποφερει εγκλωβισμενη σε ενα σωμα που εχει κανει coup d'etat.
Οι αλλοι, οι γυναικες, ειτε τις αγαπαμε ειτε τις ποθουμε, οι φιλοι, και ολοι οσοι γνωριζουμε, ειναι εργαλεια για να γινουμε εμεις καλυτεροι. Συνεχεια παρουσιαζονται καταστασεις οπου δοκιμαζουμε τον εαυτο μας και βλεπουμε απο τι ειμαστε φτιαγμενοι. Και αν μια αντιδραση μας δεν μας αρεσει την αλλαζουμε.

Οι γυναικες εφτασαν σε ενα σημειο να ξερουν συνειδητα πια οτι ενα one night stand τελειωνει εκει. Δεν χρειαζεται ολη αυτη η βαβουρα, δεν χρειαζεται να δημιουργουμε καταστασεις που θυματοποιουν τον αλλον, ενω μεχρι 5 λεπτα ειμασταν δυο ενηλικες.
Δεν μας αρεσει να νιωθουμε οτι γαμηθηκαμε με εναν μαλακα.
Αυτος αποδεικνυεται ο καραγκιοζης αλλα οσο να ναι, το χρεωνομαστε.
Προτιμουμε να θυμομαστε οτι γαμηθηκαμε με εναν Αντρα.
Που σεβαστηκε και εκτιμησε εμας, το τι καναμε και τον εαυτο του.
(Και να του ξανακατσουμε)

Γιατι η γυναικα θα το ξεπερασει-επεσε σε αρχιδι, οκ moving on.
Εσυ ομως που πρπει να ζησεις με αυτο το αρχιδι και να το βλεπεις στο καθρεφτη καθε μερα κανεις μεγαλυτερη ζημια στον εαυτο σου.
(και ας μην το σκεφτεσαι, δεν σημαινει οτι δεν κανει "δουλεια" απο μεσα, δεν αλλαζει τα γεγονοτα)

4 comments:

Lost said...

Μήπως να το τυπώναμε σε flyers και να το μοιράζαμε στα bar? Πολύ σωστή σε βρίσκω, Lili

Σίσσυ said...

Σε διαβάζω καιρό και σου βγάζω το καπέλο...Το συγκεκριμένο post θα το κάνω δώρο για το Πάσχα σε κάποιους γνωστούς!:) Kαλή Ανάσταση!

Lili said...

Αρκει να γραψετε σωστα το ονομα και το url.:P

eleni said...

an den itan toso megalo, tha to ektupona ki auto gia korniza!

Mi to pareis strava... alla epitelous gurises. Prin isoun edo, alla kai den isoun, ta teleutaia blog thumizoun ti Lili pou me ekane statheri tis anagnostria.

My first book

My first book
A funny Homebirth