Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, June 20, 2007

Τηλεφωνικες υπηρεσιες

Ακούω εδώ και 20 λεπτα την ανατριχιαστική «κλασσική» μουσική στην αναμονή της τελεντομ.Εχω πατήσει όλα τα κουμπακια και κανεις δεν βγαίνει να μου μιλήσει. Αποφασιζω να παρω την επιλογή 4="αν θελετε να μας τα ακουμπησετε" και ω, θαυμα, η τηλεφωνητρια σηκώνει αμέσως-αμεσως όμως! -το τηλεφωνο. Τα λέω στα γρήγορα αλλα δεν με λυπήθηκε με ξαναβάζει στην αναμονή. Μα καλα δυο μέρες τωρα, από τις 9 το πρωι σκοτώνωνται στην δουλειά η είναι ολοι οι παραπονεμενοι στην γραμμη;
Που εγω, δεν ειχα ουσιαστικό παράπονο, πέρα από το γεγονός ότι δεν τους έβρισκα ποτέ και ότι μου έστειλαν επιστολη του νομικου τμηματος γιατι δεν πληρωσα 100 ευρω.
Μαλακιες δηλαδη.
Απλά ήθελα και θέλω να πάω στην βιβοντι η στην νετουαν, για να εχω προνομια (θελω σαν τρελλη να φυγω από την ελλας ονλαιν).
Η μουσική στ αυτια μου ανατριχιαστικη ( δεν κανω πλακα, πάρτε το 13850 και ακουστε μονοι σας.)
Η συνδεση κλείνει.
Ξαναπάιρνω.
Μετα από 7 λεπτα ξανακλεινει.
Ξαναπαιρνω, Μετα από πολύ ωρα το σηκωνει επιτελους η κοπελλα στις «διακοπές» αλλα με ενημερώνει ότι πρεπει να με συνδεσει με το τμημα λογαριασμών.
«οοοοοοοοχιιιιιι»
Πολύ αργα, το δαιμονισμενο πιάνο επανερχεται.
Αρχιζω και βριζω στο ακουστικο. Αφου οι συνομιλιες καταγραφονται, ισως και να ειμαι τυχερη και να βρουν παραλήπτη.
Τελικα βρίσκω καποιον (τα γαμωσταυριδια πιασαν τοπο φάινεται) και αφου τσεκαρει ότι πλήρωσα, με ενημερωνει ότι πρεπει να παρω τον Οτε για την διακοπη.

Α,μαλιστα.Τζαμπα η αναμονη δηλαδη.
Παιρνω το 134.
Η κοπέλλα με ρωταει ονομα, το δινω, με ρωταει διαφορα, μεταξυ αλλων το πατρωνυμο, ρωταω τι είναι αυτό, την ακούω να δισταζει. (όχι κοριτσακι μου δεν ειμαι ηλιθια, ουτε αλβανη, ασχετα αν μετα θα μου φερθεις σαν να ημουν). Με ρωταει ΑΦΜ.
Το δινω αλλα ταυτοχρονα ρωταω γιατι.
«Μα για να το εχουμε.»
Ναι, αλλα γιατι; Επιμενω, παντα ευγενικα.
«δεν το εχετε στον λογαριασμο σας?" με ρωταει..δεν βλεπω τι σχεση εχει αυτό αλλα συνεχιζω να δω τι θα πει
«Πιθανον, αν το λετε ετσι θα είναι" της απανταω και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το ζηταει.
«Εφοσον θα γυρισετε στον ΟΤΕ…»
«Δεν θα γυρισω» της απανταω, «θα παω σε άλλη εταιρεια»
«Ε τοτε μηπως να πηγαίνατε κατευθειαν στην άλλη εταιρεια;»

Εδώ ομολογω ότι κολλησα.
Μου ελεγε ότι μπορουσα να το κανω και μεσω αλλης εταιρείας, η το παιρνε προσωπικα;
«Δεσποινις, από την τελεντομ, μου ειπαν ότι πρεπει να παρω εσας για να λήξει η συμβαση μου μαζι τους. Αν μου λεγανε να παρω την ΔΕΗ, θα επαιρνα την ΔΕΗ», (κομπρεντε;)

«θα παρει 10 μερες εργασιμες…δυο εβδομάδες δηλαδη»
Οκ. Φανταζομαι το να μπειτε στο συστημα του υπολογιστη και να γραψετε ότι επιθυμω ξεκλειδωμα της γραμμης, θα παρει μια μερα, αν υποθεσω ότι υπαρχουν και αλλοι…Το να τσεκαρετε με την τελεντομ αν εχω εκκρεμοτητες άλλες 3 αν κρινω τον ρυθμο εργασιας τους ( το ξυνω και πινω καφε ενώ χτυπανε τα τηλεφωνα;), πες και κανα δυο για να στειλετε στο αρμοδιο τμημα την εντολη τσεκαρισμενη.
Οσο όμως και να προσπαθω να «καταναλωσω» χρονο για να δικαιολογησω τον χρονο που λετε…την εξτρα εβδομαδα τι την θελετε? Να δημιουργησετε εντυπωσεις ότι κανετε κατι πολύ δυσκολο και σοβαρο;

Μα είναι σοβαρο.
Οι υπερογκες χρεωσεις με 50 παγιο, είναι κατι το σοβαρο και πολύ δυσκολο…για μενα, να το καταπιω.
Σιχτηρ απογευματιατικα.

1 comments:

Λύσιππος said...

Εργάστηκα στην τεχνική υποστήριξη ενός παροχέα Internet στην Ελλάδα, το ΄94 - '95. Ο χρόνος που έπαιρνε για να αλλαχθεί οποιαδήποτε πληροφορία του συνδρομητή ήταν 10 λεπτά. Αυτά πριν 12-13 χρόνια. Αυτά σε εποχές που η σύνδεση ήταν στα 14400 bps.

My first book

My first book
A funny Homebirth