Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, January 16, 2008

Μαγνητης (ναι ο γνωστος)

Η αρχη, εγινε στο προηγουμενο ποστ...στα σχολια.
Πηγατε;
Οκ.

να τι ελαβα μετα.

E-q has left a new comment on your post "Ευτυχια":

Δεν είναι κινέζικα στιχάκια, είναι φράση από το τελευταίο βιβλίο μου "Πώς θα γίνεις πλούσιος σε χρόνο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη.


Και σκεφτομαι εγω οτι ποσως με ενδιαφερει και δεν μου αρεσει ο καθενας να χρησιμοποιει το μπλογκ μου σαν πλατφορμα διαφημισης, ειδικα απο την στιγμη που
1) δεν με ρωτησε
2) δεν τον ξερω
3) δεν ξερω τι γραφει αυτο που διαφημιζει.


Οποτε, του απαντω.


An θελεις να διαφημισεις το βιβλιο σου δεν θα ειχα αντιρρηση αρκει να ρωτουσες.
Υπαρχει μια στοιχειωδη ετικετα και συμπεριφορα στο νετ.




Η απαντηση με ξαφνιασε και ομολογω με διασκεδασε.

Το βιβλίο έχει ήδη παρουσιαστεί σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά,(και το δικο μου το μπλογκ ελειπε ;) αλλά το

να το βλέπεις σαν «κινέζικα στιχάκια», προσβάλεις και εμένα και τον εαυτό σου.(ε;)*

Αυτή εννοείς στοιχειώδη ετικέτα και συμπεριφορά στο νετ??????(Ηρεμησε, θα χαλασεις το πληκτρολογιο.)

Να γράφεις εσύ ό,τι θέλεις και να σου γράφουν οι άλλοι ό,τι θέλεις????(εγω σιγουρα θα γραφω οτι θελω εδω μεσα, εσυ δεν ξερω...για εδω μεσα δεν το κοβω παντως)

Έλεος!!!


(*)Σου αφιερωνω μια ολοκληρη σελιδα-ποστ, επισημαινωντας σου οτι εσενα μπορει να σε προσβαλλω, δεν το αρνουμαι, αλλα δεν θεωρω προσβολη το να μην ξερω το βιβλιο σου, το τοσο γνωστο και που παρ'αυτα ενιωσες την αναγκη να το διαφημισεις εδω, τονιζοντας μαλιστα τον εκδοτικο οικο.

Ασχετως με το πονημα σου, βρισκεται ομως η ουσια. Οτι μπηκες σε εναν χωρο με μοναδικο σκοπο να τον χρησιμοποιησεις και δεν τον σεβαστηκες γι αυτο που ειναι. Ο χωρος καποιου αλλου.

Και φωναζεις και απο πανω..:D




Ε ρε τι τραβαω.:D:D




10 comments:

E-q said...

Λίλη, συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος. Στο πρώτο post που έστειλα πουθενά δεν είπα για το βιβλίο μου. (Ούτε καν είχα την πρόθεση αυτοδιαφήμισης). Αντίθετα, έχω προτείνει το βιβλίο σου στην αδελφή μου - που είναι 20 χρόνια βιβλιοκριτικός στο ΒΗΜΑ (τώρα θα μου πεις ότι διαφημίζω και την αδελφή μου;) Διαβάζω το blog σου χρόνια, ποτέ δεν διαφήμισα τα βιβλία μου μέσα από αυτό, μ' αρέσει που έχεις υψηλό IQ και ελεύθερη σκέψη, δεν μ' αρέσει που έχεις λανθάνουσα επιθετικότητα και την (ψευδ)αίσθηση ξένων εισβολέων στο χώρο σου. Απλοί επισκέπτες είμαστε και το ότι αφιερώνουμε χρόνο από το υστέρημά μας για να σε διαβάζουμε σημαίνει ότι αξίζει τον κόπο. Μη μας κράζεις όμως κι από πάνω. Ό,τι σου γράφω είναι δικό μου, δεν το άντιγράφω από τα κινέζικα εστιατόρια...

fevis said...

Μπορούσες απλώς να σβύσεις το σχόλιο...

fevis said...

Αφού έχεις moderation...

Lili said...

Μα τα νευρα του-αποτι καταλαβα-προηλθαν απο το γεγονος οτι ΔΕΝ εκανα publish το δευτερο σχολιο του, αυτο που ελεγε για το βιβλιο του. Εξ ου και η φραση Θες να γραφουν οι αλλοι οτι θες και γραφεις οτι θες.

Μαλλον σε χαλαει αισθητικα ολο αυτο φεβη, αλλα εισαι καιρο στο μπλογκ, ειμαι σιγουρη οτι εχεις διαβασει χειροτερα.

Lili said...

Ωραια, τωρα εγω νιωθω διπλα μαλακας. Πρωτα γιατι το σχολιο του Ε-κιου βγηκε στο μαιλ πολυ αργοτερα απο τα παραπανω, και δευτερον γιατι κατεβασε τους τονους κατι που με κανει να νιωθω ασχημα, γιατι ημουν ετοιμη να σκοτωθουμε.



e-q
Για μενα το θεμα ηταν οτι σου εκανα μια παρατηρηση/εξηγηση στο γιατι δεν εβγαλα το κομεντ σου προς τα εξω και εμμεσως με κατηγορησες-εντονα- για φασισμο/λογοκρισια, ουατεβερ η λεξη που περιγραφει αυτο που ενιωσες.Ετσι το ειδα εγω. Ψευδαισθηση λες?
Μπορει.

Οπως και ναχει, ειναι βαρετο να το συζηταμε περισσοτερο, επραξα λαθος με το να αντιδρασω και γω ειρωνικα, σου ζητω συγγνωμη.

aerostatik said...

έχεις γράψει βιβλίο ?

Lili said...

Ναι. Με σκιτσακια και χιουμορ για την εγκυμοσυνη στο σπιτι.
Και μετα μου προτειναν να εκδοσουν σε βιβλιο και γραπτα απο το μπλογκ.



(και υποψιαζομαι οτι σ αυτο αναφερεται ο ι-κιου)

aerostatik said...

μπορώ να το βρώ κάπου ?

Lili said...

Το πρωτο εχει εξαντληθει, το ειχα βγαλει για μενα κυριως μετα απο περιπετεια με εκδοτρια που "εχασε" το χειρογραφο, το πεταξε αλλα το εδωσε και στην αδερφη της να το διαβασει...ειχα βγαλει μονο 1000 κομματια και τελικα πουληθηκαν ολα απο στομα σε στομα.

Ισως μουχει μεινει κανα αντιτυπο,θες να κοιταξω;


Το δευτερο ειναι απο τον οικο μαραθια, δεν θα το βρεις σχεδον πουθενα-δεν ξερω γιατι αλλα λαβαινα συνεχεια μαιλ απο παντου οπου μοθ λεγανε οτι δεν υπηρχε στο βιβλιοπωλειο, οτι ειχε εξαντληθει, ο εκδοτης μου ελεγε οτι δεν φτανανε σ αυτον οι παραγγελιες...οποτε δοκιμασε να το παραγγειλεις ξερω γω?
Παντως αν διαβαζεις αυτο το μπλογκ, τι το θες;

aerostatik said...

αφού δεν βρίσκονται εύκολα θα διαβάζω το blog.
ευχαριστώ πολύ

My first book

My first book
A funny Homebirth