Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Thursday, November 03, 2005

Ενα αστερι γεννιεται....

Oταν πριν 13 χρονια εκαν τηλεοραση, ηταν
α)πολυ δυσκολο να εμφανιστεις στο γυαλι, μολις ειχαν σκασει τα ιδιωτικα καναλια
β) δεν γνωριζαμε την υπαρξη του ειδους "ψωνιο"
(σημερα εχουμε κατακλυστει απο Ταμπακηδες κλπ)


Ειχα την ιδεα να τροποποιησουμε ενα σοου ταλεντων για παιδια που θα κανανε μιμησεις των αγαπημενων τους καλλιτεχνων.
Περα απο τις απειρες μαντονες και Τζακσον που ερχονταν καθε εβδομαδα στο πλατο με τις μαμαδες τους, ειχε ερθει και μια κοπελλα κοντα στην ηλικια μου η οποια ορκιζοταν οτι θα γινει διασημη ο κοσμος να χαλασει.
Τραγουδαγε χαλια, χορευε ακομα πιο χαλια αλλα ξεχωρισε για την λατρεια που ειχε στον Ελβις Πρισλει... και γιατι ισχυριζοταν οτι ηταν κορη του.(μεταξυ αλλων)
Φυσικα για μας ηταν ενα ψιλοσοκ, εψαχνα τον καμεραμαν πουχε κρυφτει πισω απο την καμερα, στο μονταζ ο αλλος ειχε προσποιηθει οτι τουχε πεσει κατι κατω απο την κονσολα για να μην δει η μαμα της οτι ειχε λιωσει στο γελιο και γω ακουγα και δεν πιστευα σταυτια μου πραγματα που σημερα μας φαινονται τοσο συνηθισμενα...προσπαΘωντας να κρατησω ενα σχετικα σοβαρο προσωπο.



Σημερα η κοπελλα αυτη μπηκε στο Μπιγκ Μοδερ.
"κοιτα να δεις που τελικα θα καταφερει αυτο που υποσχεθηκε στον εαυτο της"χαμογελασα, θυμουμενη τις στριγκιες της οταν μας τραγουδουσε τις "συνθεσεις" της.
Προσωπικα, δεν θα χασω επεισοδιο
(να στειλω τις κασετες στην Λαμπιρη, να βγαλω κανα φραγκο?)

0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth