Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, April 04, 2006

Aρρωστακια....

Το τελευταιο διαστημα δεν ειχα διαθεση ουτε αναγκη να εμβαθυνω...και γιαυτο ο λογο πηγα σε καποια φορουμς...χαβαλες, smalltalk, ερωτησουλες του στυλ, τι κινητο εχετε και δεν συμμαζευεται.
Πολυ γρηγορα ομως ..το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο.


Το διαδικτυο ειναι δυστυχως ενα μερος που κρυβει πολλους διαταραγμενους ανθρωπους, που βγαζουν τα απωθημενα τους πισω απο μια ανωνυμια.
Και ειναι καθαρα ελληνικο φαινομενο απο τι καταλαβαινω.
Βριζονται για πολιτικη, βριζονται για θρησκεια, βριζονται για οποιαδηποτε αντιπαραθεση γιατι δεν εχουν μαθει να συζητανε, αλλα κυριως βριζονται για το μ****.

Στο ιντερνετ μπαινει το 90% για σεξ.
Μου το λεγανε και δεν το πιστευα.Και οταν μπαινεις με αυτο το σκεπτικο, πρεπει να εξολοθρευσεις τον ανταγωνισμο. Να φανεις οσο πιο ελκυστικος γινεται....
Ακομα και καποιος που γραφει καπου γιατι ειναι μονος, γραφει για την επαφη με καποιους αλλους, και για την εικονα του που θελει να περασει, ενα κυρος ισως που δεν εχει στην πραγματικη ζωη...μια μυθοπλασια, μια παραγωγη μειντ απο μεσα.
Εχω συναντησει απιστευτη ασχημια στο νετ.
Και κει που νομιζω οτι δεν θα γινει χειροτερη, καταρριπτονται ολα τα ορια.

Ενα παραδειγμα...απευθυνομενο σε μενα, οταν εγραψα καπου για ενσαρκωσεις και μετενσαρκωσεις....

========================================


ΔΗΛΆΔΗ ΡΕ ΣΥ ***** Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ?


ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΣΥ **** Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΙΕΙ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕς ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ?


ΔΕ ΦΤΑΙς ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ

Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗς ΝΑ ΕΡΘΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ

ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕς ΚΑΙ ΜΙΣΧΟΥς

ΑΠΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΒΟΤΑΝΙΑ ΜΑς ΕΧΕΙς ΠΕΙ

ΟΤΙ ΤΡΩς ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΕΑς ΣΕ ΒΛΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΞΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ..


ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕς ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ..

ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ

ΑΕΙ ΜΑΖΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΚΙΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑς ΜΕΤΑ

========================================================


Ασχημο ετσι?
Και αυτο το ατομο παει στην δουλεια του, το συναντας πιθανα σε καποια κρατικη υπηρεσια-η ξυνη που δεν σε εξυπηρετει- ή η χαμογελαστη μπειμπι σιτερ που προσελαβες για το παιδι σου.
scary huh?
Να βλεπεις ποση επαρση, ασχημια, θυμο και διαταραχη μπορει να κρυβει ενα ατομο φαινομενικα νορμαλ.

Λογω συγκυριων, το ατομο που μου τα εγραψε αυτα και πολλα αλλα, ετυχε να το γνωρισω σε ενα τραπεζι-εξ ου και ξερει οτι ειμαστε vegetarian.
Γιαυτο και λεω οτι φαινεται νορμαλ.
εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος.


Ειναι τρομερο αυτο που συμβαινει.
Θα μπορουσα να βαλω απειρα παραδειγματα και οχι απευθυνομενα σε μενα, αλλα σε αλλους, ειτε απο το ιδιο ατομο ειτε απο 2-3 αλλα, γνωστα πλεον στο διαδυκτιο για την χυδαια συμπεριφορα τους και την ψυχαναγκαστικη αναγκη τους να κανουν "αποκαλυψεις" του κωλου μπροστα σε ενα κοινο που τους αγνοει....
ακουω για απειλες, για ψαξιμο, για ξυλο, αλλα κατα τα αλλα η νομοθεσια ειναι τετοια που τιποτα δεν εχει ερθει στο προσκηνιο, κανεις δεν εχει κινηθει νομικα.
Κιομως υπαρχει πολυ θυμος και ασχημιες που γινονται.


Περασα μια ωρα στο τηλεφωνο χτες με μια κοπελλα που ειχε σοκαριστει με ολα οσα ειχανε γινει, οσα ειχε διαβασει.
Την καταλαβαινα, προσπαθησα να θυμηθω πως ενιωσα την πρωτη φορα που μου συνεβει κατι τετοιο...νομιζω ειχα κανει εμετο.
Πλεον, τσατιζομαι-οχι πολυ συχνα ειναι αληθεια- η αδιαφορω.


Ο κοσμος γεννηθηκε θυμωμενος με τα αντερα του, τους γονεις του, την ζωη του και διψα για "αιμα", να βγαλει τα πιο χαμηλα του ενστικτα.
Και στο ιντερνετ βρισκει τον τροπο.




Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πληγωνει-ειδικα αν δεν το περιμενεις-, αλλα τουλαχιστον, ειναι ενας τροπος ξεσπασματος, μια βαλβιδα ασφαλειας για ολη αυτην την εσωτερικη πιεση και εσωτερικη φουρτουνα που νιωθουν αυτα τα διαταραγμενα μυαλα.



its so sad.




Δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα...:(

7 comments:

Spark D' Ark said...

και είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σα ροκ συγκρότημα...

μη μασάς κούκλα μου
έχεις την αλήθεια δου..

eparxiakosaloni said...

ειναι λιγο υπερβολικο οτι 9 στους 10 μπαινουν για σεξ στο νετ , εχει μεγαλη δοση αληθειας ομως , δυστυχως το ιντερνετ εχει γινει ο χωρος που βγαζει ο καθενας τα απωθημενα του , τα κομπλεξ του και "τα πιο χαμηλα του ενστικτα" , ειναι βλεπεις η ασφαλεια της ανωνυμιας , η τσαμπα μαγκια , μολις κλεισουμε την οθονη back to normal , τελικα το δυσκολο ειναι να σαι φυσιολογικος καθ ολη τη διαρκεια της ημερας , οπουδηποτε και να σαι .

. said...

Σε ,μια ,μπλογκοσυνάντηση κάποιος ζήτησε τη γνώμη μας για τα μπλογκς τα οποία "κοροϊδέυουν" άλλα μπλογκ κ μπλογκερς. Αυτό που είπα εγώ είναι ότι το βρίσκω πολύ λογικό να υπάρχουν -χωρίς να σημαίνει ότι το εγκρίνω φυσικά-. Όπως υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι που μας κουτσομπολέυουν ή μας τη λένε κατάμουτρα, έτσι γίνεται και εδώ. Οτιδήποτε σου λέει κάποιος εδώ θα το έλεγε άνετα και πίσω από την πλάτη σου ή και κατάμουτρα...

Για το ότι οι περισσότεορι μπαίνουν για το σεξ έχεις μεγαλο δίκιο νομίζω, αλλά προσωπικές διαφωνίες και μάλιστα έντονες δεν είναι στοιχέιο μόνο των ελληνικών δεδομένων =)

Lili said...

Δεν τα σβυνω πια και το θεωρω προσωπικη μου νικη, το οτι δεν μπορουν αυτες οι δρασεις να μου φερουν ΑΝΤΙ-δρασεις...

Τουλαχιστον μεχρι τωρα...


καλα τα παω...:P

άρχοντας Κώστας said...

έλα ρε που δεν ξεκίνησε καλά η βδομάδα!!
ελπίζω να τελειώσει καλά όμως :):)

Προσωπικά νομίζω είναι θέμα επένδυσης. Όσο επενδύουμε στην οθόνη που έχουμε μπροστά μας, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο. Νομίζω και το ίντερνετ θέλει εκπαίδευση (και κατά συνέπεια παιδεία) στο πως το χρησιμοποιούμε, το πόσο ανοιγόμαστε και εμπιστευόμαστε και στο πως αντιδρούμε στα ερεθίσματά του.

Για να καταλάβεις: Στο σχόλιο με βλέπεις ως Κώστα. Σ' ένα chat μπορεί να με συνάντησες ως Britney (λέμε τώρα... ή μήπως όχι;)

Να εμπιστευόμαστε μόνο αυτούς που μπορούμε να δούμε τα μάτια τους. At least...

Katerina said...

Γελοίοι παιδί μου, νομίζουν ότι είναι και πολύ άντρες (διότι συνήθως πρόκειται για άντρες) που καταφέρνουν να σε κλονίσουν. Σάμπως δε μού'χει τύχει; Αλλά συνηθίζεις και μαθαίνεις να απαντάς ή να αγνοείς, αναλόγως τι χρειάζεται στην κάθε περίπτωση. Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί τόση ηλιθιότητα και τόση εχθρικότητα απέναντι σε κάποιον που ούτε τον ξέρεις, ούτε έχεις ουσιαστικά λόγο να τον κράζεις (εννοώ το άτομο που κάνει την επίθεση). Live and let live στην τελική ρε μαλάκα, άμα δε σου αρέσει μη χάνεις το χρόνο σου ;)
Kαλά τα λέει όμως ο Κώστας/ Britney, είναι θέμα εκπαίδευσης και συνήθειας να μην επενδύουμε και πάρα πολλά...

Unknown said...

Κάποιοι απειλούν κάποιους bloggers ή κάνω λάθος; Μάλλον φταίει η πολλή αγαμία. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί ψυχασθενείς.....
Πάντως μιας και τα πάντα καταγράφονται, υποθέτω πως το blogger δεν θα έχει πρόβλημα να αποκαλύψει μερικές ip.

My first book

My first book
A funny Homebirth