Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Sunday, April 09, 2006

¨Νεοι Blogers και comments

Δεν ξερω τι νιωθουν οι υπολοιποι αλλα οσον αφορα αυτο εδω το μπλογκ και τον εαυτο μου,με ενοχλει οταν καποιος ξωφαλτσος, αγνοει επιδεικτικα το θεμα που εχω ανοιξει(και μπορει να με καιει η να ειναι σημαντικο για μενα) και ποσταρει ενα "γεια, περαστε απο το μπλογκ μου",απευθυνομενος σ αυτους που διαβαζουν.


Θεωρω οτι οταν πας σε ενα μπλογk, το πιο ευγενικο ειναι να ρωτησεις αυτον που το εχει αν θα μπορουσε να ποσταρει κατι σχετικο, και να ειναι και ετοιμος να δεχτει και ενα οχι.

Μια γνωστη μου ανοιξε σημερα ενα μπλογκ και ακομα δεν εγραψα τιποτα...θα το κανω για αγνωστους που δεν ξερω τι πρεσβευουν?


Αυτο που ο νεος μπλογκερ δεν αντιλαμβανεται ειναι οτι φαινεται η καψα του να διαβαστει και οτι δεν κανει μια εσωτερικη εργασια που μετα παρουσιαζει.
Αυτο που δεν αντιλαμβανεται ο νεος μπλογκερ, ειναι οτι αν σχολιασει εξυπνα, το ονοματακι του ειναι ο δρομος για να βρουνε το μπλογκ του οσοι θελουν να μαθουν κατι παραπανω γι αυτον, αφου πατωντας το, βγαινει το προφιλ του.
Αυτο που δεν καταλαβαινεουν οι νεοι μπλογκερ ειναι οτι υπαρχει μονιτορ, και υπαρχουν και λινκ, που δικτυωνουν τα εξυπνα γραπτα.
Αυτο που δεν καταλαβαινουν οι νεοι μπλογκερ ειναι οτι κανουν σπαμ.
Και αλλιμονο αν το κανανε ΟΛΟΙ αυτο.




Παρακαλω οταν εισερχεστε σ αυτο το μπλογκ συμπεριφερθειτε σαν να πηγαινατε επισκεψη καπου...με την ευγενεια που αρμοζε σ αυτον που το εφτιαξε, που γραφει, που υπαρχει πισω απο μια οθονη και μην τον ακυρωνετε σαν να ηταν μια πλατφορμα για το διαφημιστικο σας.

4 comments:

Λύσιππος said...

Το θεωρώ ειρωνικό που η πρώτη απάντηση στο ποστ σου είναι spam τέτοιου τύπου.

Κάνε απλά moderation στα σχόλια και ενέκρινέ τα ένα-ένα, αν θες να το διατηρήσεις αγνό και εντός θέματος.

Οσο για το Monitor, είναι απλά ένας crawler που καλύπτει μόνο το 1/10 των Ελληνικών κειμένων. Αλλά κατανοώ your point of view.

Lili said...

Eδω τουλαχιστον, ειμαστε εντος θεματος :P

eparxiakosaloni said...

το περιεργο ειναι οτι αντε να κανεις τη διαφημιση , αντε να σε διαβασουν , το μεγαλυτερο ποσοστο των νεων μπλογκερς ( κι εγω νεος ειμαι ) μετα απο ενα διαστημα βαριουνται , χανουν το ενδιαφερον τους , σταματανε να γραφουν μολις φυγει ο πρωτος ενθουσιασμος , παντως μονο και μονο απο ευγενεια , αφου το ζητησες θα πρεπε να ακουστεις , δυστυχως αυτο δεν εγινε .

ralou said...

Εζησα και εγώ την μοναξιά του bloger μπροστά στο commentless blog του και καταλαβαίνω ως ενα σημείο την ανάγκη να διαβαστεί το ... πόνημα μου. Είμαστε ανικανοποίητοι αν δεν μας επιβεβαιώσουν οι άλλοι ή απλά μας νοιάζει πολύ η γνώμη ορισμένων ανθρώπων. Αυτό όμως απέχει πολύ από το spam που είδα και εγώ να εμφανίζεται παντού. Υποθέτω ότι ή προκειται για φάρσα ή για απίστευτη κακογουστιά.

My first book

My first book
A funny Homebirth