Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, May 03, 2006

Σεξαμπελοσοφισκεψεις (βαριομουν)

"Τι εκανε λεει? Πρωκτικο σεξ? Αυτο ειναι αηδια."
"threesome? (παρτουζα) Νo of course not."
( α ρε χαρες που θα κανει ο Γουγλης:P)

Αυτες ειναι οι κυριες φρασεις που εκουω κατα καιρους σε παραλλαγες, με τους αλλοδαπους φιλους και καποιους συντροφους που ειχα παλια.
δεν ξερω αν εγω επεφτα σε αβγαλτα παιδια, σε σχεση με τον Ελληναρα, η αν στη Αγγλια πχ, ολα αυτα που τα ελληνοπουλα κανουν κατα κορον(τουλαχιστον οι δικες μου παρεες της δικης μου γενιας)ηταν considered βιτσια.

Εμενα προσωπικα μου αρεσε αυτο το αγνο φιλινγκ στο αγορι μου. Μερικες φορες ενιωθα οτι ημουν και πιο προχωρημενη και ενιωθα ασχημα, βρωμικη.
Εβλεπα την διαφορα μεταξυ ενος ελλην boyfriend, και ενος ξενου,και μου αρεσε η καθαροτητα του δευτερου. Η αγνοτητα.
Ειχα κουραστει με τους τυπαδες που ταχαν κανει ολα μεχρι τα 17 τους και προσπαθουσαν να πεισουν και μενα να τους ακολουθησω.

Ισως να μιλησω για το σεξ σημερα, σοβαρα για μια και μοναδικη φορα.
Ποτε δεν υπηρξα υπερδραστηρια...μπορω να πω οτι το βαριομουν κιολας οταν αρχιζανε τα προβληματα μεσα στην σχεση.Μ αρεσει να μιλαω γιαυτο, να κανω αστεια, να πειραζω...αλλα ως εκει.Οταν δεν κανεις πολλα, σου αρεσει να παιζεις με την εικονα σου.
Ειμαι και αρκετα ξενερωτικη απ' οσο φανταζομαι, βηχω, μιλαω, γελαω, και δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ο σκουφος σε καμια φαση.
Δεν υπηρξα ποτε οπαδος του one night stand αν και το δοκιμασα. Δεν μου αρεσει και το fuck buddies, αντιμετωπιζω τον αντρα σαν ευκολη τσουλα και ξενερωνω. Αν ειναι φιλος η τον συμπαθω, κοβω το σεξ για να συνεχισω να τον εκτιμω και να μ εκτιμα.
Ζω μεσα απο τις ιστοριες των φιλων μου και μαρεσει αυτη η ασφαλεια.
Οι φιλοι και οι φιλες μου ειναι πολυ σοβαροι εξωτερικα και σιγανοπαπαδιες.Ξεσκιζονται!
Μου διηγουνται τις ιστοριες τους και γουσταρω τρελλα το θαρρος τους και την ελευθερια τους.
Ομως ξερω οτι δεν ειναι για μενα.

Περασα μια περιοδο που δοκιμασα να δω μεχρι που ειναι τα ορια μου, και φιλησα κοπελλα στα 17, αλλα ενιωσα πολυ αφυσικα και αβολα.Εκανα ερωτα στα 16 και το μετανιωνω γιατι δεν ημουν ετοιμη, τελικα.Αλλα μετα απο 3 χρονια σχεσης...υποκυπτεις και στη πιεση και στην περιεργεια και στον ερωτα.
Ετσι δεν δειχνει η τηλεοραση?
Ενα αλλο οριο που δοκιμασα ηταν να δω μεχρι που ειμαι δεκτικη και περιεργη.Εχω αναφερει καπου εναν τυπα που ειχε του κοσμου τα βιτσια και μου ειπε τι συνεβαινε στον κοσμο πισω απο την πορτα της κρεβατοκαμαρας του. Και φρικαρα γιατι αποτι φανηκε...ο φιλος μου αυτος ηταν καλεσμενος στις μισες κρεβατοκαμαρες της Αθηνας.Ακομα μεχρι σημερα αναρωτιεμαι αν τα βραδυα δουλευε για επιδιορθωση πισι, η τιποτ αλλο( αφελης ε?)
Τελος παντων
Με χαρα αναγγελω οτι ειμαι pretty normal.
Δεν εκανα ποτε threesome.Αν και ολοι με ρωταγανε μια περιοδο...ψαχνομουν κοιταζομουν πανω κατω, να δω τι επανω μου μπορει να εδωσε αυτην την εντυπωση. Μετα καταλαβα.
Δεν ημουν εγω, και η ερωτηση ηταν βοηθημα φαντασιωσης...σορυ που σας την χαλασα παιδια ε?
Πιθανον δεν ειμαι αρκετα "ελληναρας" για κατι τετοιο:P
(εσυ. ασε το πλητρολογιο κατω.joke, relax)


Θυμαμαι ακομα τα γουρλωμενα ματια των ξενων φιλων, αγορια και κοριτσια οταν τους ελεγα τα ολιγα που εχω ακουσει, δει στην ζωη μου.
Οπως τοτε,στο σπιτι του κολλητου, η νυν εχει αχτι την τυπισσα που κωλοτριβοτανε στον δικο της, και αρχιζει ενα παιχνιδι προκλησης και ατακας μεταξυ των 2 γυναικων..
Ατακα στη ατακα πανε στο δωματιο, αφηνοντας αποσβολωμενους τους υπολοιπους.
Εγω τοχω παρει στην πλακα, και δηλωνω οτι θα παω να παρακολουθησω.

και εμεινα μαλακας, φυσικα.
Η νυν, εγδυσε την αλλη, προφασιστηκε περιοδο, και την ταπεινωσε/εκδικηθηκε με το να την την χαιδεψει/τριψει μεχρι να τελειωσει.Μπροστα μου.
Βγηκα απο το δωματιο και ακομα δεν ειχε κανει sink in.
Τοσα χρονια μετα δεν νομιζω οτι το εχω συνειδητοποιησει ακομα, μου φαινεται σαν κατι απο ονειρο.
Εγινε αυτο?
Πρεπει να εγινε.

Μια αλλη ηθελε να παει με 2. φαντασιωνοταν οτι θα την προσεχανε και θα ειχε την ultimate ηδονη. Ποτε δεν της ειπα οτι το πιθανοτερο ειναι να σπασουν πλακα και να την χρησιμοποιησουν (γνωμη δικη μου)...Ο καθενας φτιαχνεται με διαφορα που πιθανον να μην ειναι και πραγματικη επιθυμια.
Οπως οι γυναικες που φαντασιωνονται τον βιασμο. ΦΥΣΙΚΑ και δεν το επιθυμουν στην πραγματικοτητα.


Οταν μιλουσα με τον Κυρι, τον Μαρκους, ακομα και τωρα τον Γ. (για να πιασω μια αλλη, πιο νεα γενια...) συγkρινοντας την διαφορα της κουλτουρας και της νοοτροπιας, καταληγαμε και σε ερωτησεις περι σεξ.
Αποτι κατλαβα, η ελληνιδα το ξυριζει και ο Ελληνας το θελει ξυρισμενο.
Η αναλογια ξυρισματος στην Ελλαδα ειναι 8/2 σε αντιθεση με 3/7 πχ, στην Αγγλια.
Αλλο που καταλαβα, ειναι οτι ο Ελληνας το να πηδηξει παρεα με εναν φιλο του δεν το χει σε τιποτα, ενω εξω θεωρειται αρκετα σπανιο και δεν ειναι περηφανοι γι αυτο.
Επισης εξω θεωρουν τους Ελληνες ενα και το αυτο με τους Τουρκους, και ελαφρως αδερφες γιατι τους αρεσει να πηδανε κωλο.

Φανταστειτε την εκπληξη μου οταν ηρθα Ελλαδα και ακουσα τους Ελληνες να κατηγορουνε τους Αγγλους για αδερφες.
ΔΕν νομιζω οτι υπαρχει νοημα να συνεχισω το ποστ.I made my point.
Ο Ελληναρας δεν θα καταλαβει τι εγραψα, ο πεινασμενος θα δει εδω μονο ενα ποστ που μιλαει για μ*νι, ο καχυποπτος θα νομιζει οτι προσπαθω να περασω ενα πιο αγνο image,και γενικως αμφιβαλλω αν θα βρεθει εστω και ενα ατομο να ενισχυσει τις εντυπωσεις μου.
Να τις καταρριψει ουτε, γιατι αυτην την εμπειρια εχω με τους aλλοδαπους και αυτη η νοοτροπια μου αρεσει.Την θεωρω πιο υγιη.
Το σεξ δεν ειναι οπλο, δεν ειναι για την ηδονη και μονο, δεν ειναι μαγκια και δεν ειναι ντροπη.
Ειναι κατι το φυσιολογικο


(και το να γραφεις γι αυτο λογικο, εφοσον ειναι τοσο μεγαλο κομματι της ζωης μας, ειτε με την παρουσια του, ειτε με την απουσια του)

25 comments:

Jimbo said...

Πολύ ωραίο ποστ... Με "προβλημάτισες" βραδυάτικα!

suigenerisav said...

Διαβάζω ευχάριστα το ποστ σου.
Ανήκει στην κατηγορία των intimate συζητήσεων που πάντα έχει ενδιαφέρον.
Αυτό που με ξενίζει δεν είναι ασφαλώς οι απόψεις σου..
Στην κατάληξη του άρθρου σου διαβλέπω μια απαξίωση του αναγνωστικού ορίζοντα ή και του πολιτισμικού ενδείκτη του κοινού σου.
"Ο Ελληνάρας..ο πεινασμένος..ο καχύποπτος.."
Δεν είναι κι έτσι.. ;-)
Πιθανώς να μην το νιώθεις-ο συγγραφέας δεν έχει πάντα αίσθηση του (συν)αισθήματος που κουβαλάει και αποτυπώνει, αλλά βγάζεις μια οργή. Μια αλαζονεία. Και μια άρνηση να αποδεχτείς πως μπορεί ο αναγνώστης σου να προσεγγίσει τις σκέψεις σου-πιο πολύ απ' ότι φαντάζεσαι.. ;-)

Αντιλαμβάνομαι αυτά που λες-διαφωνώ σε αρκετά/ίσως και σε πολλά απ' αυτά που φαίνεται να πρεσβεύεις.
Δεν έχει σημασία.
Πιο δυνατό σημείο σου, η κατακλείδα:
"Και το να γράφεις γιαυτό [το σεξ] λογικό, εφόσον είναι τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, είτε με την παρουσία του είτε με την απουσία του"...
Μεγάλη αλήθεια.

ZissisPap said...

"Αν είναι φίλος ή τον συμπαθώ, κόβω το σεξ για να συνεχίσω να τον εκτιμώ και να μ εκτιμά.
Ζω μέσα από τις ιστορίες των φίλων μου και μαρέσει αυτή η ασφάλεια."

Ενώ προσπαθώ να καταλάβω πραγματικά τι θέλεις να πεις, μου βγαίνει ανασφάλεια, φόβος και με αρκετή δόση ηδονοβλεψία.
Μήπως πρέπει να βγεις πιο έξω και να δεις τα πράγματα ήρεμα.
Το ότι γράφεις "γιαυτό" μου λέει ότι ψάχνεσαι και σε απασχολεί περισσότερο από ότι αφήνεις να φανεί.
Δεν έχει νόημα αν συμφωνούμε ή όχι, φυσικά και ΠΡΕΠΕΙ να ψαχνόμαστε αρκεί να υπάρχει μια κατεύθυνση με ένα στόχο. Τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες και κουβέντες της pub.

Λαμπρούκος said...

Και για πες για κείνες τις γκόμενες που τριβότανε, για πες...

Lili said...

suigeneris, νομιζω οτι το σχολιο σου ηταν απο τα καλυτερα, οχι τοσο για αυτα που εγραψες, αλλα το πως τα διατυπωσες και πως τοποθετησες τον εαυτο αου απεναντι σ αυτον που εγραψε το ποστ. Με σεβασμο.
Εχεις δικιο.
Δεν εχω και πολυ καλη ιδεα για τον κοσμο που διαβαζει, και αν ειχες τον απειρο χρονο και την ορεξη να δεις πως ξεκινησε αυτο το μπλόγκ και τι εχουν διαβασει τα ματακια μου , πιθανον καπου -λιγο- να καταλαβαινες απο που μου βγηκε αυτη η εντυπωση.
Αλαζονεια, οχι.
Απλα εχω δει απο τι αποτελειται το 90 της εκατο της μπλογκοσφαιρας.
Το 10% μου φτανει.:)



Λαμπρουκο, ηταν πιο μεγαλες απο μενα, υπολογιζω λοιπον τωρα που τις φανταζεσαι να εχουν κρεμασει και τα στηθη τους να μοιαζουν με αδεια πορτοφολια και να εχουν πλαδαρους κωλους, χειλια κλπ εφοσον πρεπει να ειναι πανω απο 45.
(μ' αρεσει να το κανω αυτο)


Sigmund, αν διαβαζες μονο τον τιτλο και τον επιλογο( το μεσα αστο μην κουραζεσαι), θα καταλαβαινες οτι το σχολιο σου δεν εχει λογο υπαρξης, εκτος αν απλα ηθελες να πεις και συ κατι.

φορκυς, αφου σε πιανει και παραληρεις αγορι μου, τουλαχιστον λυπησου τα ματακια μου και τον κοπο σου και μην γραφεις σε γκρικλις.
δεν το διαβασα..:(
Mail δεν σου εστειλα αφου σου απαντησα εδω τις προαλλες




kαλημερα σε ολους.:D

gsatelite said...

r-e-s-p-e-c-t .......
καλο μεσημερι sis

bereniki said...

hello!
δεν θα σχολιασω τις αποψεις που εκφραζεις για το sex γιατί όσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας κι αν είναι, το θεωρώ άκρως προσωπικό και ο καθένας πιστεύω είναι ελεύθερος να έχει τις ορέξεις και τα θέλω του χωρίς να δέχεται κριτική από κανεναν. Βασικά, λόγω αυτής της άποψης που έχω, ενοχλήθηκα λίγο από το ποστ αφού ένιωσα-και συγγνώμη αν κανω λάθος- σα να κριτικάρεις κατά κάποιο τρόπο άτομα που έχουν "εκκεντρικες (?)" να το πω sexουαλικές συμπεριφορές. Μπορεί εσύ απλά να ήθελες να πεις τα δικά σου, χωρίς να έχεις διάθεση για κριτική, αλλά όταν αγγίζεις ένα τέτοιο θέμα και αρχίζεις να γράφεις, το ύφος εύκολα γίνεται επικριτικό(πχ στο σημείο που λες"με χαρά αναγγέλω ότι είμαι pretty normal")...όπως εγώ τώρα που έχω αρχίσει να πλατιάζω...
Αυτό που ήθελα να πω λοιπόν είναι οτι...
επιτέλους ας σταματήσουμε να "πυροβολούμε" τον ΕΛΛΗΝΆΡΑ!
Αφού όλοι τον αντιπαθούμε τόσο, πώς γίνεται και συνεχίζει να υπάρχει???? μήπως όλοι μας έχουμε έστω και λίγα στοιχεία του? και αν τον απεχθανόμαστε τόσο...ας σηκωθούμε να φύγουμε από την Ελλαδίτσα, να μείνει μόνος του αυτός να μην ενοχλεί κανέναν!!!! (ναι είμαι πολύ ευαίσθητη όταν μου κατηγορούν τον Έλληνα γιατί πιστεύω πως τα αρνητικά στοιχεία υπάρχουν παντού και είναι στο χέρι μου να τα αποφεύγω και όταν μπορώ να τα διορθώνω-όταν όμως αφορά στις sexουαλικές συνήθειες δε νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σχολιάσω-διορθώσω κάτι-απλά όταν δε μου κάνει κάποιος...ψάχνω για άλλον Ελληνάρα! :P).
Αν τελικά είμαι τόσο Ελληνάρα (=το ελληνάρας στο θυληκό του :P) που δεν έχω καταλάβει τίποτα, τότε ακυρώνω το comment και ζητώ ταπεινα συγγνωμη :P

ZissisPap said...

Lili μάλλον έχεις δίκιο.
Ίσως να κολάει με τον τίτλο.
Nάσαι καλά :)

Lili said...

Forky
its euro-TRASH:P


βερενικη
σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν την συμμεριζομαι.
Οι αποψεις μου -αν διαβαζες παλαιοτερα ποστ μου, θα εβλεπες οτι απλα περιγραφουν καποια φακτς μεταξυ των 2-3 εκπροσωπων λαων που ετυχε να γνωρισω.
Απο κει και επειτα εχω δηλωσει την αντιπαθεια μου ως προς τον Ελληναρα οταν αυτος με ενοχλει με την αγενεια που τον διακατεχει και νομιζω οτι μπορω να λεω την γνωμη μου χωρις να ακουω"ε τοτε φυγε". Ειδικα σε μια χωρα που μου πιπιλαει τα αυτια περι δημοκρατιας.

Τωρα οσον αφορα το σεξουαλ θεμα, πιστευω οτι οι σχεσεις στην Ελλαδα ειναι τοσο επιφανειακες, τοσο ρηχες και αρρωστημενες,...με τις μαναδες να μην μαθαινουν στα παιδια του αυτοπειθαρεχεια και σεβασμο στον διπλα, με το κουτσομπολιο, με την υποκρισια του τι θα πει ο κοσμος, με τα οιδειποδια, και τα παιφδια που δεν φευγουν απο το σπιτι, με το ζευγαρι που ξενοπηδαει και φυσικα δεν δειχνει το ποιος ειναι στον συντροφο του-αρα φεν νιωθει οτι τον /την αγαπανε γιαυτο που ειναι...αφου το κρυβει...με τα ψεμματα που ειναι και αποδεκτα στην κοινωνια αυτη...ο ξενογαμικουλας ειναι μαγκας ακομα...2 μετρα και 2 σταθμα...με το στυλακι του "ξερεις ποιος ειμαι γω ρε?" και γενικα μια μιζερια, μια ξινιλα και μια ταση που σπρωχνει τα παιδια στο σεξ πριν καλα καλα καταλαβουν τι εχουν στο βρακι τους, νομιζω οτι εχω καταλαβει το γιατι συνηθιζονται και οι παρτουζες και τα λεσβιακα..οχι σαν τροπος ζωης και φυσης αλλα σαν κυνηγι της απολαυσης.

και εμενα, -χωρις να το κρινω-δεν με αντιπροσωπευει.
Αν θεωρω τον εαυτο μου νορμαλ ειναι γιατι μπορει να εχω σεξουαλικες προτιμησεις αλλα δεν ειμαι στο σημειο που να μην μπορω να τελειωσω αν δεν με κατουρησει καποιος η να μην μπορω να καβλωσω αν δεν μου χωσει το ποδι στο στομα.

Ελπιζω να ημουν πιο επεξηγηματικη αυτην την φορα.
αν η ερμηνεια μου ειναι βασισμενη λαθος και τα συμπερασματα μου δεν στεκουν, by all means, dexomai oποιοδηποτε βοηθεια, χωρις να χρειαστει να ακουσω που πρεπει να παω αν δεν μου αρεσει, και αυτο γιατι πολυ απλα, ειναι αγενεια.

sigmund
φοβηθηκα μην με παρεξηγησεις...:P

Anonymous said...

Αυτο που θα ηθελα να μου πεις Λιλι ειναι ποια πιστευεις οτι ειναι τα μειονεκτηματα του ξενου και ποια τα πλεονεκτηματα του Ελληνα. Αν εχεις εντοπισει καποια.

bereniki said...

hello again.
1on. να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, το
""μήπως όλοι μας έχουμε έστω και λίγα στοιχεία του? και αν τον απεχθανόμαστε τόσο...ας σηκωθούμε να φύγουμε από την Ελλαδίτσα, να μείνει μόνος του αυτός να μην ενοχλεί κανέναν!!!!""
δεν απευθύνεται σε σένα αλλά σε όσους δυσανασχετούν με μια κατάσταση χωρίς να κάνουν κάτι για να την αλλάξουν.
ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ, και δεν ξέρω τη συμπεριφορά σου στον έξω κόσμο, οπότε δε θα μπορούσα να σου πώ κάτι τέτοιο!!!!!!!
αυτό που λέω είναι πως, αν η ελληνική κοινωνία είναι στραβή, φταίμε όλοι οι έλληνες και όχι ένα κομμάτι. Άλλωστε ο καθένας έχει τον μικρόκοσμό του, που αν τον επιλέξει σωστά, όσοι ελληνάρες και να υπάρχουν δύσκολα θα τον επηρεάσουν.
Λυπάμαι αν ακούγεται αρνητικά το να φύγει κάποιος από μια χώρα αν δεν βρίσκει αυτό που θέλει, αλλα για μένα είναι μια λύση και επειδή έχω πολλούς φίλους που μένουν στο εξωτερικό λόγω του ότι δεν αντέχουν την κατάσταση στην ελλάδα, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους όμως, μου βγαίνει πολύ αυθορμητα να το λέω.
Δεν μπορώ να σου πω εγώ αν τα συμπεράσματά σου είναι λάθος ή όχι γιατί δεν έχουμε γνωρίσει τους ίδιους ανθρώπους και ίσως έχεις δει συμπεριφορές που εγώ αγνοώ. Το μόνο που λέω έίναι πως αν βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί προσπάθησε να το αλλάξεις. Και αν δεν μπορείς να το αλλάξεις μείνε μακριά του. Από όσα έχω διαβάσει στο blog σου πιστεύω πως το κάνεις ούτως ή άλλως... απλά έχω κουραστεί λίγο με το γεγονός ότι όλοι στην Ελλάδα δεν είναι ικανοποιημένοι με την Ελλάδα και γκρινιάζουν και τελικά διαβάζοντας το ποστ σου βρήκα την ευκαιρία να πω αυτό που νιώθω: πως από το να το συζητάμε τόσο πολύ και να σπαταλάμε ενέργεια, ας κάνουμε κάτι γι'αυτό.
Όσο για τα υπόλοιπα περί σεχ, δεν έχω ασχοληθεί και ούτε πρόκειται, δεν ξέρω κατά πόσο η κοινωνία επιδρά στις προτιμήσεις των ελλήνων, είπα μόνο πως ενοχλήθηκα γιατί ένιωσα τάση για κριτική (ήταν το μόνο σημείο που ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε σενα), από τη στιγμή που μου λες πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο δεν έχω κάτι άλλο να πω.
αυτά
καλό απόγευμα

ZissisPap said...

Lili δεν σε παρεξήγησα γιατί δόθηκε εξήγηση.
Θα συμφωνήσω δε μαζί σου σε αυτή την απάντηση και θα υπερθεματίσω λέγοντας ότι είναι η γενικότερη έλλειψη παιδείας και γνώση της σωστής συμπεριφοράς που βγάζει μιζέρια. Και όχι μόνο στο σεξ. Όλα ξεκινάνε από την έλλειψη της έννοιας σεβασμός. Σεβασμό προς τα πάντα.
Για όσους θίγονται με το "Ελληνάρες" και ότι πακετάρεται με αυτό σαφώς και τα πράγματα δεν έχουν σχέση με το χτες. Αλλά θέλουμε ακόμα δρόμο για να ξεφύγουμε από τις νοοτροπίες του παρελθόντος. Και για άλλη μια φορά να πω όχι μόνο στο σεξ αλλά παντού.
Εδώ ανοίγει μεγάλη συζήτηση...
Άλλη φορά, τώρα δουλειά...

Lili said...

Κυνικε... ετσι για την συζητηση...δεν αντεχω την συνηθεια που εχουν να πινουν τοσο πολυ. Επισης με ξενιζει λιγο αυτη η αποσταση στις διαπροσωπικες τους σχεσεις.
Φυσικα, ενας αγγλος χουλιγκαν, και ενας ιρλανδος ποτης, και ενας αμερικανος που μου χωνεται λες και εχει να γαμησει απο την εποχη που η Ντονα Σαμερ εβγαζε επιτυχιες, εννοειται οτι με ξενερωνει εξισου.

μαλακες υπαρχουν παντου, αλλα νομιζω οτι το ποσοστο αλλαζει δραματικα στις νοτιες χωρες.
Και αυτην ειναι προσωπικη αποψη, δεν εχει γραφτει σε πετρα.

eparxiakosaloni said...

καλα σοκαριστικα , ουτε αρπαχτη της μιας βραδυας εχω κανει , ουτε παρτουζα , ουτε απαταω τη γυναικα μου ( εσυ τουλαχιστον εκανες και κατι ) , μαλλον μπαινω αυτοματως στην κατηγορια του μαλαξ ελληναρα , τουλαχιστον οι περισσοτεροι πηδικουλες σ αυτη την κατηγορια θα με βαζαν , δεν γαμεις κουμαντω στα αρχ..ια μας οι αλλοι θα κανουν ?

Epicuros said...

Θα προσπαθήσω να είμαι επιγραμματικός:
α) 'Οταν λέμε "ξένοι" τι εννοούμε; Οποιουσδήπτε; Δηλαδή, μπορεί να είναι και Αφγανοί, Τανζανοί, Κογκολέζοι, Κινέζοι, κλπ; Ή μήπως μιλάμε για 2-3 Ευρωπαϊκές ράτσες; Δεν υποτιμώ τους πρώτους, απλώς προτείνω να είμαστε πιό συγκεκριμένοι από το "ξένοι"!
β) 'Εχω γνωρίσει πάμπολλους αλλοδαπούς και μπορώ να πω ότι όλοι άνθρωποι είναι με τα "+" τους και τα "-" τους. Και τύποι αντίστοιχοι με τους "Ελληναράδες" υπάρχουν σε όλες τις χώρες. 'Ισως με διαφορετική σύνθεση χαρακτήρα από τους δικούς μας αλλά με το ίδιο δυσάρεστη "γεύση". 'Ισως "βερνικώνουν" λίγο το σύνολο για καλλίτερη εικόνα! Δική μου εκτίμση: Καλλίτερη επιφάνεια το ίδιο περίπου από κάτω!
γ) Οι σεξουαλικές παραλλαγές είναι τόσο πολλές όσες και οι άνθρωποι. Και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτε που γίνεται με τη συναίνεση του άλλου και με σεβασμό στην προσωπικότητά του, που να είναι είναι αντικειμενικά κατακριτέο. Πέρα από εκεί, ο/η καθένας/μία μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του/της και τις απαρέσκειές του/της. 'Ομως η δημόσια στηλίτευση αυτών που δεν μας αρέσουν (αλλά αρέσουν σε άλλους χωρίς αυτοί να επιβάλλουν τα γούστα τους) ίσως οδηγούν στην εντύπωση ότι ο/η γράφων/ουσα παίρνει θέση κήνσορα.
δ) Οι περισσότερες θρησκείες και οι εκπρόσωποί τους έχουν καταφέρει να ενοχοποιήσουν ό,τι συνδέεται με την φυσική απόλαυση και το σώμα μας. Το σεξ, φυσικά είναι ο κύριος στόχος τους. Και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν αυτές τις "απώσεις"! Προτείνω να τους αγνοήσουμε και ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε να δούμε τον κόσμο σαν να μην είχαμε ποτέ ακούσει τις "διδασκαλίες" τους!
ε) Πριν π.χ. 100 χρόνια το σεξ είχε τελείως διαφορετική κοινωνική αντιμετώπιση. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη γιαγιά μου να κάνει στοματικό στον παπού μου χωρίς να την θεωρήσει, τουλάχιστον πουτάνα! Σήμερα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον από τους περισσότερους από εμάς, θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό. Φαντάζομαι ότι και σήμερα οι Ταλιμπάν κάπως έτσι θα είναι! Πόσο σχετικά είναι τα "ήθη" με τον χρόνο και τον τόπο!

Εν κατακελίδι: Προτείνω να αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο, εφ' όσον δεν προσπαθεί να μας επιβάλει τα γούστα του, να χαίρεται τη ζωή όπως του αρέσει, χωρίς "από άμβωνος" καταδίκες ιδιαιτεροτήτων, επειδή αυτές μας μας ξενίζουν.

Lili said...

Διακρινω μια ενοχληση.
Δεν καταλαβαινω γιατι, ενω θα μπορουσαμε να παρουμε το γραπτο μου για αυτο που ειναι.
Οι εμπειριες μου και τα συμπερασματα μου.
Οι ΣΚΕΨΕΙΣ μιας γυναικας.
Ειτε μας αρεσουν μας χαλανε, μας φτιαχνουν, μας ξενερωνουν...its not personnal.



(εκτος αν κοιμαμαι με καποιον απο σας και δεν το ξερω :P )


@επαρχιακο σαλονι
τι εννοεις με " εγω δεν απατησα την γυναικα μου(τουλαχιστον εσυ κατι εκανες)"
δεν απατησα ποτε τον συζυγο μου, και λιγο με μπερδεψες.
κατα τα αλλα εγω δεν σε θεωρω μαλακα γι αυτο το γεγονος, ισα ισα.

suigenerisav said...

@
οικοδέσποινα

Αν η συμμετοχή μας στο blogging, υβριδική μορφή επικοινωνίας και διαδραστική πρακτική έκφρασης, γεφυρώνει το 'ιδιωτικό' με το 'δημόσιο', τότε -έχω την αίσθηση- πως δεν μπορεί παρα και η διατύπωση μας προς τον Άλλο [είτε ανήκει στο 90%, είτε στη επιθυμητή μειοψηφία των συνομιλητών μας] να διέπεται από αντίστοιχους τρόπους.
Ας μη χρεώσουμε, πριν κάνουμε ταμείο .. ;-)
At the end of the day ..

Lili said...

@visitor

Mα τον Θεο, δεν καταλαβα Χριστο.













(αν καταλαβα καλα...δεν επρεπε να εκφρασω την απορια μου?
επρεπε να γραψω/
να ακουσω οτι εχουν να μου πουν/ και να μην εκφρασω τις εντυπωσεις μου?
Κι αν ναι.....Why? )

Lili said...

σαφεστατα και γνωριζω για ολες τις σεξουαλικες ακροτητες που μπορει να φτασει καποιος οταν μεγαλωνει καταπιεστικα και με πολλα ταμπου.
Η γερμανια εχει πολυ μεγαλη σεξουαλικη "σκηνη"...Η σουηδια παλι, που το θεωρει φυσιολογικο, εχει τα λιγοτερα πορνο, και το σεξ δεν ειναι συνδεδεμενο τοσο πολυ με τις ενοχες απολαυσεις.

η λεξη κλειδι ειναι το ενοχες.


Ισως κανω λαθος, αλλα ετσι το αντιλαμβανομαι.




οταν μιλαω εγω εδω για καραοκε παντως εννοω το πραγματικο, να μην παρεξηγιομαστε :P



iblog
ξεκινησα να γραφω Η πορσελανινη κουκλα αλλα τελευταια στιγμη αποφασισα να το γενικευσω.

eparxiakosaloni said...

οταν λεω "εσυ τουλαχιστον κατι εκανες"
απο αυτα που αναφερονται στο ποστ σου : threesome , one night stand
καμια σχεση με την απιστια στο γαμο , δικο μου λαθος , να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε .
Οσο για το μαλαξ , απλα λεω οτι "μερικοι ελληναρες πηδικουλες" θα μ εβαζαν σ αυτη την κατηγορια και δυστυχως το ακους και απο γνωστους και δηθεν φιλους ( μα δεν βαρεθηκες το ιδιο φαγητο καθε μερα τοσα χρονια ? μην εισαι μαλακας )

Lili said...

"οταν λεω "εσυ τουλαχιστον κατι εκανες"
απο αυτα που αναφερονται στο ποστ σου : threesome "



Oριστε??



Ανθρωπε μου πας καλα η να αρχισω τις παναγιες μεσημεριατικα?
Που το ειδες οτι εγω εγραψα οτι εχω κανει threesome?


Aυτο μου την σπαει περισσοτερο στο ολο μεταμπλογκινγκ τελικα, οτι γραφει καποιος κατι και ο καθενας διαβαζει οτι κατεβασει η κουτρα του. Και το αναπαραγει.
Και επειδη ζουμε με ελληναρες, κουτσομποληδες σε χρονο dt,εχουν ενημερωθει ολοι για ολα.
Ο σουηδος ας πουμε στ'@@ του τι εκανα εγω και συ, αν εχω κανει threesome η οχι, αν εσυ ξενοπηδας η οχι.
Να γαμαμε οτι σταθει με τα βιτσια μας και τις προτιμησεις μας, αλλα και με κατι αρχ*** να, για να υποστηριξουμε τις επιλογες μας και των αλλων.
ετσι?
ετσι.


Αν αναφερω οτι καποιος μου προτεινε λεφτα για σεξ θα δω στα κομεντς μου "τοτε που ησουν στην Φυλις?":D


( και δεν το εκμεταλλευτηκα να εχω και 2 πολυκατοικιες τωρα στα γεραματα?:P )

eparxiakosaloni said...

γυναικες και τα μειονεκτηματα του γραπτου λογου

οταν λεω "εσυ τουλαχιστον κατι εκανες"
απο αυτα που αναφερονται στο ποστ σου : threesome , one night stan

το αναφερονται ειναι κυριολεκτικο ( δηλ το εχεις γραψει )
threesome , πρωκτικο σεξ , αναφερονται στην αρχη του ποστ σαν τα λεγομενα καποιου τριτου ημαρτον δεν σημαινει οτι καταλαβα οτι κανεις οργια ( και οντως δεν εχει καμια σημασια και δεν με αφορα τι κανεις στην προσωπικη σου ζωη ειναι προσωπικη )

Το σχολιο μου βασιστηκε σε κατι που εγραψες παρακατω "ειχα κουραστει με τους τυπαδες που τα χαν κανει ολα μεχρι τα 17 τους..."
Σ αυτο το ερμο "τα ειχαν κανει ολα" και σ αυτους τους τυπαδες ανεφερομουν , τωρα πως εσυ το πηρες δεν μπορω να καταλαβω

και κατι ακομα απο ολα αυτα τα πολλα που κανουν/εκαναν/θα κανουν οι τυπαδες των 17 ( οχι εσυ ) ενα πραγμα απ ολα αυτα γραφεις οτι το δοκιμασες και δεν υπηρξες ποτε οπαδος ( one night stand ) αυτο ΜΟΝΟ

Αναφερεις οτι δεν εχεις κανει τριο , ξερω αναγνωση

πραγματικα λυπαμαι αν παρεξηγηθηκαν αυτα που ειπα και για τον εκνευρισμο που τυχον σου δουμιουργησα

ΥΓ "Αν αναφερω οτι καποιος μου προτεινε λεφτα για σεξ θα δω στα κομεντς μου "τοτε που ησουν στην Φυλις?":D "
να πω την αμαρτια μου θα ρωτουσα ποσα σου προσφερε , μονο αυτο

Lili said...

θα το εγραφα η ερμη το ποσο αλλα θα πεσουν αν με φανε μετα οτι ειμαι ψωναρα οποτε αστο.

Παντως ηταν πολλα.


(χρυσο τοχω?):P








οσο για το αλλο, παρεξηγιση ηταν φαινεται, και καλυτερα γιατι δεν θα ηθελα να τσaκωθω με τον μοναδικο αντρα που καταρριπτει το "ολοι οι αντρες χωρις εξαιρεση ειναι απιστα γουρουνια" attitude μου :P

suigenerisav said...

@
οικοδέσποινα

Μου γράφεις σε προηγούμενο σχόλιο μου:
"Mα τον Θεο, δεν καταλαβα Χριστο."
Απαντώ.
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου επειδή τα γραψα λίγο "περι διαγραμμάτου".. ;-)
[έχω την αίσθηση πως μια χαρά τα πιανεις γενικώς - πλάκα κάνω, έτσι μην παρεξηγηθούμε γιατί μου βγάζεις και ψιλοοξύθυμη,.. lol].

Αυτό που έλεγα [για να το κάνω δίφραγκα..], είναι πως παρατηρώντας τον τρόπο που εκφράζεις -έξοχα- κατά τα λοιπά τη σκέψη σου, εισπράττω μια οργή, καλή μου..
Τα παίρνεις κράνα κάπως άγρια με τη μια/τα χώνεις επί δικαίων και αδίκων-δεν σε κρίνω, μη μ' αδικήσεις. Απλώς, βγάζεις τον εαυτό σου με έναν γνήσιο τρόπο που, ώρες-ώρες θίγει τον άλλο..
Τον όποιοδήποτε διαβάζει ευχάριστα αυτά που σου κατεβάζει η κούτρα σου.
Αυτόν που ψιλοτσουβαλιάζεις στο 90% ας πούμε..
Και λέω ρε παιδί μου, βάστα λίγο τ' αλογα σου [με όλο το θαρρος δηλαδή, μην εισπράξω και κανα καντήλι στα καλά του καθουμένου..]
Και στα γράφω όλα αυτά-ασχολούμαι δηλαδή, όχι φυσικά για όλα αυτά που -τυχόν- είσαι και πρεσβεύεις.
Που ούτε σε ξέρω-ούτε μου πέφτει λόγος.
Αλλά γιατί πολλά-παρα πολλά, μου είναι παράδοξα οικεία.
Ανήκοντας, νομίζω, στην ίδια ακριβώς γενιά με σένα, όταν σε διαβάζω βλέπω μπροστά μου φιλικά μου πρόσωπα.
Γυναικεία ασφαλώς-αυτός ο τρόπος γραφής μυρίζει γυναίκα ;-)
Και θα 'χα πολλά να πω υπό άλλες προυποθέσεις-αλλά ως εδώ.
[End of confession.]


Και επιπρόσθετα ανιχνεύω, επίτρεψε μου να ισχυριστώ, μια λίγο (;)ισοπεδωτική διάθεση προς τον 'κουτσομπόλη', 'ξενογαμίκο' 'Ελληνάρα' με τις 'ρηχές', 'επιφανειακές' 'υποκριτικές' σχέσεις..[τσιμπάω τα σχετικά από δικούς σου χαρακτηρισμούς].
Επίσης -δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις- μια τσαντίλα κυρίως προς τον Ελληνάρα. Την Ελληναρού, δεν τη βλέπω πάντως πουθενά.
Το έτερον ήμισυ στη σχέση δηλαδή.
Όχι ΡΗΤΑ πάντως.
Γιατί όλοι 'εμείς' που έχουμε τα βίτσια μας ας πούμε [για τις ανάγκες της κουβέντας..], κάπως/με κάποιες/σε κάποιο πλαίσιο τη φτιαχνόμαστε..
Μην τρώμε και το 'ανάθεμα'-ΟΛΑ αυτά ακολουθώντας το συλλογισμό σου δηλαδή, έτσι για να δούμε που βγάζει.. ;-)))
Αν με πιάνεις..
Σε κάθε περίπτωση, θυμίσου: It takes two 2 tango. :-)

Όσο για το ποσοστό από μαλάκες στις νότιες χώρες, ας μην εξιδανικεύουμε και τόσο..
Έχοντας ζήσει κάτι φεγγάρια σε σκανδιναβική χώρα, να σου δείξω εγώ κάτι κάφρους..
Και μην τρως την παραμύθα ότι δεν πέφτει κουτσομπολιό στο βορρά-απλά το πράγμα διεξάγεται με 'αλλη' διακριτικότητα και σε άλλη βάση..
Ταύτα και μένω.
Διατελώ.

Lili said...

Να pιασω την ελληναρου στο στομα μου?
Τρελλαθηκες?
Θα με σταυρωσει δι αντιπροσωπου!:D



(διαβασε το παλιο μου ποστ περι πεθερες....τα χωνω)



οργη...
δεν την νιωθω.
Ισως υπαρχει, ισως απλα εκφραζομαι με τις λεξεις που εμαθα μονη μου, απευθειας οπως μουρχωνται και επειδη λειπει το χαμογελο και ο τονισμος να δινει αυτην την εντυπωση...
αλλα μπορει να εχω.

ξερω οτι εκνευριζομαι με καποια πραγματα οπως την κακια.
αλλα γελαω με τον κακομοιρη που φτιαχνει προφιλ, περναει απο το ουορντ βεριφικεισιον για να μου πει οτι δεν με εγκρινει πχ...


καλυτερα τα πες αλλα αυτο το διατελω στο τελος...ζντουπ!:P

( to nikname σου ηταν και ειναι ενα μπαρακι που παω και ριχνω τρελλους χορους)

My first book

My first book
A funny Homebirth