Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Thursday, May 04, 2006

Οδηγω και το σκεφτομαι

Ενα φορτηγακι στην Eθνικη Οδο.
Τρια αυτοκινητα πισω και τους παει "καροτσα"
Το δευτερο αυτοκινητο βγαζει φλας αριστερο.
Οποτε περιμενεις να στριψει. Αλλα δεν το αποφασιζει μαλλον, γιατι δεν τον βλεπεις να κανει καποια κινηση.
Σε μια ευθεια, οπου δεν υπαρχουν αμαξια στο αντιθετο ρευμα,χανεις την υπομονη σου, "βλεπεις" τον εαυτο σου να προσπερναει τα 4 αυτοκινητα, γιατι η ιδεα του να πας ετσι ως την επομενη πολη σε τρελλαινει.
παιρνεις το ρισκο σου και κανεις προσπεραση.



Ιδιο σκηνικο, εχεις χασει την υπομονη σου, αλλα σκεφτεσαι οτι ειναι 4 τα αυτοκινητα, οτι ολο και κατι απροοπτο μπορει να συμβει.
Δεν βλεπεις τοσο το αποτελεσμα αν προσπερασεις και τα 4, αλλα τις πιθανοτητες να τρακαρεις ασχημα και να σκοτωθει καποιος.
Και περιμενεις.



Περιεγραψα εδω την συμπεριφορα που θα ειχε οποιοσδηποτε απο τους πρωην μου και την δικη μου.
Νομιζω οτι ενας λογος που κατακρινονται οι γυναικες οδηγοι ειναι ακριβως αυτος, οτι παραειναι προσεκτικες.
εγω ξερω οτι αν οδηγουσα θατρωγα μουτζα στην μουτζα γιατι θα ενιωθα την πιεση και τα δολοφονικα βλεμματα...ολο μαλακιες θα κανα.
Και θα σκοτονωμουν σιγουρα με κανα ταριφα πολλα βαρυ.


Οταν ο πρωην μου παιρνει το παιδι μαζι του στο αμαξι, δεν νιωθω καλα. Οδηγει νευρικα αλλα δεν θα το παραδεχτει ποτε. Παιρνει ρισκα. Και νιωθω οτι δεν θα επρεπε.Αυτο ειναι σημειο τριβης μεταξυ μας.
Ειχε 4 μικροτρακαρισματα οσο καιρο ειμασταν παντρεμενοι.
Δεν μπορω να μην κανω την συγκριση με τον πατερα μου που οδηγει 35 χρονια, εχει κανει οδικα ταξιδια απο Ελλαδα, Γαλλια, Ολλανδια, Αυστρια κλπ και ειχε ενα τρακαρισμα στην ζωη του και αυτο προπερσι οταν καποιος επεσε πανω του.

Ισως γιατι ο πατερας μου μπορει να "δει" το τρακαρισμα μπροστα του και να νιωσει οτι δεν αξιζει το ρισκο.Απολαμβανει την διαδρομη, μπαινει στην ψυχολογια της βολτας.



Επιλογος.
Το τεταρτο αυτοκινητο αποφασισε οτι ο δευτερος ηταν στην κοσμαρα του και ξεκινησε να κανει προσπεραση. Ο δευτερος ομως εστριψε εκεινη την ωρα σε χωματοδρομο και τρακαρανε.
Ο τεταρτος επεσε σε μια ελια.
κανεις δεν σκοτωθηκε, ευτυχως.

0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth