Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, June 20, 2006

Λυσσα κακιά

"Βιβλιο" "Εσυ η ψωναρα....και το βιβλιο!" "Εσυ που πιστευεις οτι εισαι ομορφηκαληκαλυτερηυπερανωεξυπνοτερημεμεγαλυτεραρχιδιαδυνατοτερηκατιτοξεχωριστο...και αυτο το βιβλιο (σου/μου)το επιβεβαιωνει."



(μερικοι)Μου χετε πρηξει τ αρχ*δια πια.
Οπου και να βρεθω σε αντιπαραθεση, το βρισκω μπροστα μου. Σαν κοκκινο πανι μπροστα στα ματια των συμπλεγματικων που βρισκουν σ αυτο την αιτια και τον λογο της αυτοπεποιθησης μου η του θαρρους να ζηταω αυτο που θελω η οτιδηποτε αλλο τους ενοχλει (who cares really? )
Μαθημα ελληνικων: ψωνιο ειναι καποιος που πιστευει οτι εχει/ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να υποστηριξει. Ο αταλαντος.
Σταθειτε μπροστα σε εναν καθρεφτη για να τον αναγνωρισετε, η αν εχετε υποστηριξει εστω και μια φορα οτι ξερετε γιατι λεω οτι λεω, πως το λεω και γιατι (δεν) θα επρεπε να το λεω και ανφερθηκατε στο βιβλιο μολις υπηρξε αντιλογος, Μπινγκο! μην ψαξετε παραπερα.
Ξερετε εσεις ποιοι ειστε...αυτοι που βριζετε ανωνυμα, που εχετε 5-6 προφιλ, που χρησιμοποιειτε το ιντερνετ για να γεμισετε τις κενες ωρες και τον κενο χαρακτηρα σας με αερολογιες, επικριση, αρνητικοτητα και φιγουρα.
Το προβλημα ειναι οτι ειστε πολλοι και πλεον κουραζετε.

News flash
Μπορει να ειμαι ψωνιο, αλλα με περγαμηνες.
Γιατι αντι να αναλωνεστε, δεν βαζετε ΟΛΗ αυτην την ενεργεια σε μια προσπαθεια να αποκτησετε δικες σας?



(Και γω ο μαλακας γιατι αναλωνομαι με την παρτη σας; Παω για υπνο)


8 comments:

Παράξενος said...

Sorry που σχολιάζω χωρίς να ξέρω που αναφέρεσαι αλλά μου έκαναν εντύπωση αυτά που γράφεις.
Τα πιστεύεις ή τα έγραψες πάνω στα νεύρα σου.
Κι αν εντέλει παραδέχεσαι ότι είσαι ψώνιο αλλά με περγαμηνές (άλλο πάλι και τούτο! τι σημαίνει;) τότε γιατί σε ενοχλεί που σε λένε ψώνιο; Επειδή δεν προσθέτουν το "με περγαμηνές"; Μα ίσως ως περγαμηνή αναφέρουν το βιβλίο σου.

Με δυο λόγια με μπέρδεψες.
Anyway, ενδιαφέρον post.

Λύσιππος said...

lili φέρε πίσω το black template!!!

Lili said...

ναι , I was irritated, η αληθεια ειναι...:P







σαν χαρακτηρας δεν φθονω, δεν νιωθω μειωμενη αν εσυ πχ αυριο βγαλεις εναν δισκο με την sony (θα ζηλεψω, με την εννοια..."αχ. και γω θελω"...οχι ομως "γιατι εσυ και οχι εγω")και δεν εχω διαθεση να ασχολουμαι με ανθρωπους που το κανουν.



Το νετ ειναι ενα υπεροχο εργαλειο, θα μπορουσαμε ολοι να κανουμε θαυματα...αλλα εχει μπει ο φοβος γιατι πεφτουμε πανω στον αλλο σαν τα κοτοπουλα που αλληλοτρογωνται.
Και μπορει εγω να μη ξερω ποιος ειναι ο χ η ο ψ, αλλα δεν εχει σημασια.
Σημασια εχει τι ανθρωπος ειναι. Και απο τον εαυτο σου δεν μπορεις να κρυφτεις.




(με το "εσυ", τδεν εννοω εσενα, ειναι τροπος εκφρασης)

αντε καλημερα να εχουμε.

Unknown said...

"Μαθημα ελληνικων: ψωνιο ειναι καποιος που πιστευει οτι εχει/ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να υποστηριξει. Ο αταλαντος."

"Μπορει να ειμαι ψωνιο, αλλα με περγαμηνες."

Μπράβο! Συγχαρητήρια!
(Να και ένα θετικό σχόλιο)

ci said...

Όσο και να καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να σπαταλάς τον χρόνο σου με τέτοια "φαινόμενα", είναι όμως ανθρώπινο να εκνευρίζεσαι κάποια στιγμή.
Αλλά τι μένει στο τέλος της μέρας? Εσύ έκανες αυτό που γούσταρες. Ο άλλος ασχολείται με το τι έκανες. So simple!:D


(Όμορφο το νέο template.)

Lili said...

Thanks guys, και μενα μου αρεσει.

Με τα νερα, το φως, τους αστεριες.... και τα occasionaly σκουπιδακια στην παραλια και τους φωνακλαδες με τα κεφτεδακια στο ταπερ, παραπερα.
Δε βαριεσαι, μαθαινω να κανω υπομονη...

Bonnie said...

lili άκου τώρα... μερικές φορές με εκνευρίζεις, άλλες με συγκινείς, με κάνεις να γελάω ώρες ατέλειωτες ή να τρέμω από τα νεύρα μου. Για το γεγονός ότι μπορείς να μου προκαλείς όλα αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα σου βγάζω το καπέλο. Ο καθένας κάνει σ'αυτή τη ζωή ότι γουστάρει, κάνε και συ ότι γουστάρεις και μην απολογείσαι πλέον. Αν και αυτά τα ξεσπάσματα με κάνουν να παίρνω φόρα κι εγώ και να ξεσπαθώνω!

Blonde said...

Πόσο δίκιο έχεις για τα κοτόπουλα!! Πραγματικά δεν αξίζει να ασχολείσαι...ένα γιατί οι περισσότεροι απλά θα ήθελαν να σε είχαν προλάβει, άλλο γιατί έστω και αυτοί που το προσπαθούν το κάνουν χωρίς να το κατέχουν...και ζηλεύουν...λιγουλάκι...
Εσύ το έχεις και το παραέχεις, μην ακούς...και εγώ άμα διαβάζω blogs που φωνάζουν...εκδόστε με...μου τη βαράει...τα κοτόπουλα που έλεγες!!
Γι'αυτό και εγώ το έριξα στο podcasting!! Χαχα, πάντως σε βιβλίο δεν θα με πετύχεις.

My first book

My first book
A funny Homebirth