Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Monday, September 18, 2006

Γαμωτο

Τα χαρτονομισματα στον υπνο υποδηλωνουν μεγαλες αλλαγες.
Δεν θελω αλλες αλλαγες.
Κοιταξα και τα νουμερα. Ολα μυστικιστικα, κατι 7 κατι δωδεκαρια.

Ειδα οτι ο πατερας μου(of all people) μου εδωσε λεφτα να πληρωσω καποιες υποχρεωσεις και ξυπνησα ευτυχισμενη για 2 λεπτα και απογοητευτηκα οικτρα οταν καταλαβα οτι ολα...ονειρο ηταν και παει.


Απο αγχος εγω θα παω, να μου το θυμηθειτε.
Απο αγχος καταπινω τροφη
απο αγχος λεω μαλακιες
απο αγχος φωναζω.


Μισω, μισω μισω την γειτονια μου πλεον.
Μισω το σπιτι αυτο.
Μεγαλο μεν, αλλα καθε μεσημερι, ειδικα τις κυριακες, μαζευονται 2-3 οικογενειες διαφορων εθνικοτητων να πλυνουν το αυτοκινητο τους. και ενω ειναι πολυ ωραιο να το κανεις αυτο με τα παιδια σου και να 'δενεσαι' το δικο μου το παιδι δεν μπορει να κοιμηθει, ουτε εγω να χαλαρωσω γιατι μουχεις βαλει το ινσαλαχμενι μεμια στο διαπασων 3 η ωρα το μεσημερι.
Την νυχτα ξυπουσα απο τις μηχανες που περνανε μαρσαροντας, αλλα πανω που συνηθισα, αρχιζουν οι συναγερμοι να τραγουδουν-γιατι κινδυνευουν να στο κλεψουν το καρο, μη χεσω.


Πηγα και ειδα το my super ex girlfriend.
ενιωσα την αγωνια της στην αρχη. και γω ετσι μαλακισμενα φερομαι οταν κατι το θελω πολυ(δουλεια) η αν καψουρευτω. αυτη η εναλλαγη σιγουριας, πονηριας και ανασφαλειας...γαμησε τα.
Αλλα εικει που τρομαξα ηταν στις αντιδρασεις της οταν θυμωνε.
Γιατι παρτο λογικα
αν δεις μια τυπισσα να γλυφει το δαχτυλο του αγοριου σου, θα το προσπερασεις?
Ε, μες το εργο, ενω ο τυπος ηταν ερωτευμενος με αλλη, somehow, η Θερμαν εβγαινε σαν basket case, γιατι ταυτιζομασταν με τον τυπο ο οποιος απλα ηταν εκει για να 'περασει καλα".

κατι που οι περισσοτεροι αντρες εχουν σαν συμπεριφορα, γιαυτο και οταν παραπονιομαστε βγαινει "γκρινια", γιαυτο φερονται οπως φερονται.
απο αυτην την αποψη, το εργο το επιασε καλα.

εγω ομως τρομαξα
γιατι η Θερμαν, την ωρα που εβλεπε οτι ο δικος της αγαπαει αλλη και της ελεγε ψεμματα, φλιπαριζε. Και αναγνωρισα εμενα.
και γω ουρλιαζα ετσι και χειροτερα. και γω ειπα καποιες τσουλες.
Ασχετως αν ειχα δικιο( και η Θερμαν ειχε στην τελικη).
Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω ενεργουσα ετσι μετα απο 2-3 4 χρονια σχεσης βασισμενη σε ψεμματα, καιμε τον αλλον να εχει μεινει στο σταδιο του "περναμε καλα".
Απλα δεν το εβλεπα.


και κοιταζα χτες τα νευρα, το παραμορφωμενο προσωπο, τις δηλωσεις "ηξερα οτι θα γυρισεις σε μενα κατα βαθος "(οσες δεν τοχουν σκεφτει ποτε να σηκωσουν το χερι)....

Το εργο ηταν κομεντι, αλλα επιασε τοσα πολλα στοιχεια που ειναι κριμα που δεν εμβαθυνανε λιγο, στην μοναξια που νιωθει η "σουπερ γυναικα"που τα καταφερνει ολα, αλλα γινεται στο τελος τρομακτικη, οταν καταλαβαινει οτι ουτε ετσι ο αλλος θα την αγαπησει περισσοτερο.
Η θα την αγαπησει. Τελεία.


υγ: μου αρεσε η τελευταια σκηνη, που οι αντρες, συνειδητοποιημενοι, και χωρις κομπλεξ, μεινανε πισω να κρατανε τσαντες και πηγαν να πιουνε μια μπυρα.
Ειναι μια παρηγορια να μην ξεσπανε τις δικες τους ανασφαλειες on top of it.
Αλλα ηταν ταινια.
Με φανταστικα στοιχεια.

3 comments:

Anonymous said...

μια ειναι η λυση, να μην περνουμε τους αντρες στα σοβαρα,ξερεις ποιες γυνεκες ειναι ευτιχισμενες με τους αντρες τους? αυτες που δεν δινου σημασια στο τι κανουν εκτως σπιτιου. αφου ουτως η αλλως θα στην κανει τη βρωμια γιατι να ασχολισαι και να χαλιεσαι?η δεν παντρευεσαι καθολου η αν το κανεις να εισαι αφοσιωμενη αλλου και να μην ψαχνεις αν στα φοραει ,μονο ετσι κρατιεται οικογενεια σημερα.

Anonymous said...

Froyfroy ta idia lene kai oi antres gia tis ginaikes. Den iparxei diaxorismos sta 2 fila kata ti gnomi mou.Makari na allakso gnomi sintoma. Na bro mia ginaika poy tha moy tin allaksei diladi. Imoun ligo gademis ti na po. Olo joulies gnorizo (alxandratou). sto video clip me to palikari pou tis leei kati ginete olo milas sto kinito kaneis ores sto komotirio eisai sinexos kourasmeni klp kai tou apantaei: gia sena exo matia mono. Meta matheneis oti o proin kanei kai kamia bolta apto spiti tis. O malakas pou paei gia kafe kai ston exei gnorisei den einai ksaderfos tis kai otan sou leei pao gia ipno paei gia clubbing. Kian asxolitheis fonazei ME PIEZEIS. Kai oi antres ta idia skata imaste :) den to diaxorizo.

nice blog by the way. sorry gia toys latinikoys xaraktires. Me tous ellinikoys de ta pao kala.

vasvoe said...

εγώ μπήκα για να σηκώσω το χέρι μου

My first book

My first book
A funny Homebirth