Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, September 19, 2006

www.ert.gr

Με κινδυνο να παθουν καποιοι συγκοπη και να αναταραξω τα νερα της κατα τα αλλα ηρεμης και συναδελφικης μπλογκοσφαιρας, δεν μπορω να μην εχω ενα χαμογελο ως τ' αυτια.
I' m having a moment here.
(and I want to share it)


ert.gr.bmp


Τι να πω αληθεια;
Ευχαριστω

17 comments:

Anonymous said...

μια συμβουλή από μένα.
να σώζεις τις εικόνες σε jpg και να φροντίζεις να τα μειώνεις σε μέγεθος απο την επιλογή της ζωγραφικής: Εικόνα>Αυξομείωση/παραμόρφωση

Έτσι θα μπορούν να φορτώνουν πιο γρήγορα.

Απο εκεί και πέρα, χαίρομαι για σένα
:)

Anonymous said...

Φτου σου κοπελάρα μου! Να και το link :

http://book.ert.gr/news.asp?id=257054

enteka said...

:):)

bluesmartoula said...

Συγχαρητήρια αγαπημένη μου. Κι εις ανώτερα. Είμαι περήφανη και πραγματικά χαίρομαι για σένα. Go, Go, Go, Go,Go......

Blonde said...

Μπράβο Lili, μπράβο.

gsatelite said...

Well done lili!!!!αντε,και στις ιστιοσελιδες του cnn!!(φροντισε να βγαλεις πρωτα ομως ξενογλωσσο..:-))..)
Μπραβο!

Klearchos said...

Συγχαρητήρια!! Αυτό θα το αγοράσω σίγουρα! Όσο να’ναι το άλλο με τις εγκυμοσύνες δεν είναι στην κατηγορία μου… Είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά... Ελπίζω να μην σε πειράζει, αλλά είναι η πρώτη διαφήμιση που έβαλα στο blog μου...

ci said...

Συγχαρητήρια:))

Klearchos said...

Θα ήθελα να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις περιγραφές στις ιστοσελίδες των βιβλιοπωλείων που διαφημίζουν το βιβλίο σου… Αλήθεια ποιος τα γράφει αυτά; «Η Lili βγάζει τη γλώσσα σε κοινότοπα συναισθήματα και πεζές διαπιστώσεις της αβάσταχτης καθημερινότητας και επαρχιωτισμού μας. Με το ανελέητο χιούμορ της επιβεβαιώνει την αντιφατικότητα των καταστάσεων, προκαλώντας αγέλαστους και φανατικούς. Με δυο λόγια, κομματιάζει το νάιλον των κοινά παραδεκτών και κοινωνικά επιβεβλημένων μας ιδεών.» Μου αρέσει να διαβάζω το blog σου γιατί γράφεις τόσο καλά που με κάνεις να αισθανθώ ό,τι αισθάνεσαι… Μπορεί κανείς να διαβάσει λίγο και να έχει την αίσθηση ότι σε ξέρει χρόνια… Ταλέντο… Αναμφισβήτητα έχεις ταλέντο αλλά το κυριότερο είναι ότι έχεις αισθήματα και πόνο… Ο Γκαίτε έλεγε «Οι άνθρωποι μπορούν να μένουν βουβοί στον πόνο τους, ο Θεός μου έδωσε την δυνατότητα να λέω τον δικό μου»… Αυτό βλέπω σε σένα… Την δυνατότητα να λες τον δικό σου πόνο… Βγαίνει με λόγια αν και μερικές φορές πιστεύω θα προτιμούσες να ήταν κραυγή… Αν και μπορεί να κάνω λάθος, δεν θεωρώ ούτε ότι βγάζεις την γλώσσα, ούτε ότι προκαλείς αλλά κυρίως δεν νομίζω ότι σε χαρακτηρίζει το ανελέητο χιούμορ… Όσο για την φράση με το νάιλον… Δεν μπορώ να την κάνω εικόνα ακόμη… Από όλα προτιμώ το "Ένα ταξίδι σε ιστορίες που τυχαίνουν σε γυναίκες σε μια πόλη, σε μια γυναίκα στην δική μας πόλη."

Lili said...

Κλεαρχε, οταν εχεις ενα σπιτι με παραθυρα σε ολους τους τοιχους, η θεα αλλαζει αναλογα με το που βρισκεσαι, αλλα δεν παυει να ειναι μια.
Ο καθεναςσυνηθως, σ αυτο το μπλογκ και σε μενα (δυστυχως) βλεπει αυτο που τον ενδιαφερει και πεταει το υπολοιπο. Στο μπλογκ μπορει να βρει καποιος την μανα, την κορη, την ερωμενη, το ξεκωλλο, την μορφωμενη, την αμορφωτη,την ηρεμη, την εξαγριωμενη, την πονεμενη , την χαρουμενη.
Δεν ειναι τυχαιο που πολυ λιγοι απο τους αρχικους εχουν μεινει στο "ταξιδι" αυτο μεχρι τελους.
Παντα κατι θα τους χαλαγε τον ενθουσιασμο, την εκτιμηση, την εικονα τελος παντων.
Ευτυχως εχω συνηθισει αυτην την αποδοχη παραδοχη με ημερομηνια ληξης και η απορριψη πλεον δεν με ενοχλει,(δεν την βλεπω καν απορριψη) το φχαριστειεμαι οσο κρατησει και καμια φορα ειμαι τυχερη να κανω και φιλους.
Ενας απ αυτους εγραψε το πρωτο κομματι με το οποιο δεν συμφωνεις.
καποιος ο οποιος δεν ιδρωνε το αυτι του αν στο ενα ποστ εγραφα για θηλασμο και στο αμεσως επομενο πως να πετυχει το κωλοdαχτυλο :P
Mου αρεσε αυτο που εγραψε οχι επειδη ηταν κολακευτικο (και τα αλλα ηταν) αλλα επειδη τον εχω για ειλικρινη ανθρωπο και εφοσον ετσι με εβλεπε, καλο ηταν να βαλω και μια διαφορετικη ματια, εστιασεμενη αλλου ( και με ωραιες μεγαλες λεξεις)
Αυτος ο ανθρωπος ειναι ο Θοδωρης Γουτας (ποτε δεν θυμαμαι την διευθυνση του μπλογκ του, αν ειναι goutas.gr h wordpress η blogspot) τον οποιο εκτιμω βαθυτατα και οσο ηταν διακοπες του ειχα αφιερωσει ενα ποστ αλλα αμφιβαλλω αν το ειδε.


Και καπου συμφωνω με την περιγραφη του, αν κρινω απο τις ασχημες αντιδρασεις που δεχομαι κατα καιρους.

( το τελευταιο ...ενα ταξιδι που τυχαινουν....ηταν δικο μου)



Κλεαρχε αν σε ηξερα τοτε, σιγουρα θα εμπαινε και το δικο σου, μου αρεσε πολυ αυτο που εγραψες(και φυσικα συμφωνω σε πολλα).Και ειναι και αυτο μια διαφορετικη ματια.

σ'ευχαριστω!

. said...

congraaaaats! =D

mario said...

:))))
συγχαρητήρια άλλη μια φορά
φιλιά

Anonymous said...

Μπραβο lili μας!!!

τι να πω... ο γραπτος σου
λογος ειναι υπεροχος!
το κατι αλλο...

το τσογλάνι said...

Congrats!!!!!

A.F.Marx said...

Μπράβο Lili και μπράβο και στην Αθηνά Σαλούστρου που δεν έπεσε κι αυτή στην παγίδα να παρουσιάσει το βιβλίο του πιτσιρίκου για μια ακόμη φορά.
Δίνω τα ρέστα μου για το "Γράφω stand up comedy, με πρώτη ύλη την ζωή μου, μπροστά σε ένα κοινό που λατρεύει εξ’ ορισμού την αρχαία τραγωδία". Πολύ δυνατό

A.F.Marx said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bereniki said...

eixa kairo na er8w... euxaristi ekplh3h! xairomai para ma para polu gi'auto...
sou euxomai kai ola ta upoloipa na strwsoun...
ola na sou pane kala lili :)
*****

My first book

My first book
A funny Homebirth