Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Friday, October 27, 2006

Φλασια

Φυσικα, η περιπτωση ο διασημος να ειναι ασχετος απο ιντερνετ και απλα να μηνυσε αυτο που εβλεπε(*) δεν παιζει ε;











(*)Μια σελιδα οπου υπαρχουν 5 αραδες που τον βριζουν. Και ενα ονομα.

6 comments:

Juanita La Quejica said...

Αν η ιστορία είναι έτσι όπως την περιγράφει ο blogme, το θέμα δεν είναι γιατί και ποιον μήνυσε ο μηνυτής. Ας υποθέσουμε ότι έχει το ακαταλόγιστο ή είναι ανταγωνιστής, ή κερατάς σύζυγος, δεν έχει σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι το πως αντιδρούν εισαγγελέας και αστυνομία, όποιοι τελοσπάντων από τον νόμο είναι υπεύθυνοι να χειριστούν μία μήνυση, δεν είμαι δικηγόρος για να γνωρίζω την διαδικασία.
Με την απλή κοινή λογική όμως, αν σε μηνύσω γιατί δεν μου αρέσουν τα τραγούδια που βάζεις στο μπλογκ σου και ξαφνικά βρεθείς στο αυτόφωρο, εγώ θα είμαι το πιο γελοίο, επικίνδυνο και ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας; Ή όσοι θα με ακούσουν και θα εκτελέσουν την όλη διαδικασία;

nuntius said...

Εν τοιαύτη περιπτώση θα μπορούσες και εσύ να μηνυθείς:
[Κάποτε ο χουντικός, σκληροπηρυνικός (θιασώτης παραθρησκευτικών οργανώσεων) Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος χτυπούσε πρωτιές από δημοτικότητα.
Ο άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ τίποτα στην πολιτική ζωή του, αποτυχημένος κομματικά και ακροδεξιών πεποιθήσεων (όποτε είχε πολιτικό πόστο) Κ. Στεφανόπουλος, χτυπούσε κορυφή στις λίστες δημοτικότητας, όσο ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.]

Τυχαία δείγματα φυσικά αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ. Δεν θα ήταν ηλίθιο να σε συλλάβουν μετά απο μήνυση των 2 αυτών κυρίων?

talos said...

Παίζει. Αλλά αυτό που δεν παίζει είναι ότι οι αρχές (που οφείλουν να ξέρουν καλύτερα) έδρασαν έτσι όπως έδρασαν. Οι διωκτικές αρχές δεν δικαιούνται να είναι τεχνολογικά αστοιχείωτες. Το RSS feed δεν συνιστά συγγραφή, ένα high-tech λινκ είναι - αν είναι έτσι είσαι υπόλογη (και είμαι υπόλογος) για κάθε τι που γράφεται σε οποιοδήποτε ιστολόγιο ή σάιτ κάνεις λινκ - και φαντάσου τι σημαίνει αυτό για το monitor π.χ. Οπότε το ζήτημα δεν είναι πλέον προσωπικό.

vasvoe said...

αυτός όσο άσχετος και να είναι... η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δε θά΄πρεπε να ξέρει λίίίγα παραπάνω;

pascal said...

Παίζει και παραπαίζει. Το θέμα είναι από εκεί και πέρα τί έκανε ο δικηγόρος του και τι ο εισαγγελέας και τι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αυτοί έχουν το χρέος να μας προστατεύουν από κάθε "άσχετο".
Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία, όταν μιλάμε για νομικά θέματα.

Lili said...

Η αστυνομια και ο δικηγορος θα επρεπε να ξερουν κατι παραπανω.
μηπως ξερουν;

Εμεις απο που πηραμε τις πληροφοριες μας;


γιατι ειναι πιο πιστευτο οτι η αστυνομια εκανε τοση απιστυτη πατατια και ατοπημα και δεν λειτουργουμε λιγο με την λογικη;

My first book

My first book
A funny Homebirth