Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, October 18, 2006

Οδηγος ετικετας WC, γιατι δε χεζουμε πια στην υπαιθρο

Οταν μπαινετε στον χωρο της τουαλετας με την φιλεναδα σας, καλο ειναι να μην καθεστε να κουτσομπολευετε ποσο χοντρος ηταν ο κωλος της σερβιτορας μπροστα στην πορτα που ο αλλος χεζει-η προσπαθει εστω. Σφιγγεται και δε θελει να κανει ηχητικο εφε.
Λιγη ευαισθησια λοιπον και παγαινετε παραπερα να τα πειτε.
Οταν θελετε να μπειτε σε μια τουαλετα, καλο ειναι να χτυπατε πριν την πορτα για να μην σας μαγκωσουν τα δαχτυλα, η φατε την πορτα στην μυτη.
Σε περιπτωση αφηρημαδας σας, (σε ολους τυχαινει εστω και μια φορα,) καλο ειναι να ζητησετε συγγνωμη για πριν και οχι να αγριοκοιταξετε αυτην που ηταν μεσα την ωρα που βγαινει, γιατι ποτε δεν ξερετε αν ειναι η παρουσιαστρια του καραοκε πχ, και αν θα σας ξεφτιλυσει δημοσια η αν ειναι η σερβιτορα που θα φτυσει στο ποτο σας.
Οταν πατε στην τουαλετα καλο ειναι να εχετε χαρτι μαζι σας και να σκουπιζετε οτι υπολλειματα αφηνετε πανω στο καπακι.
Οι σερβιεττες να διπλωνονται και να πετιουνται στο καλαθακι των αχρηστων.
Το νεαρο της ηλικιας σας δεν δικαιολογει την γουρουνια και την βρωμια.

Αν ειστε αντρας και μπηκατε κατα τυχη στις γυναικειες η επιτηδες επειδη ηταν πιο καθαρες η πιο κοντα οφειλετε να πειτε συγγνωμη στις κοπελλες βγαινοντας, ειδικα αν της πετυχατε σε φαση "αλλαζω στα γρηγορα την μπλουζα μου η κοπηκε η τιραντα του σουτιεν μου."
Οφειλετε να σηκωστε το καπακι πριν κανετε τσισα σας γιατι τα κοριτσακια καθονται. Κι αν δεν καθονται φορανε φουστες και εσαρπες και χαιμαλια που το παιζουν φακελλακι του τσαγιου.
Αν δε, ειστε σε πολυκαταστημα, σκεφτητε αμφοτεροι οτι υπαρχουν και μωρα που θελουν να κανουν την αναγκη τους και δεν μπορουν οι γονεις να τα βαλουν να ισσοροπησουν στις λεκανες.

Οταν πλενουμε τα χερια μας δεν χρειαζεται να γινει μπουρδελο ολο το μαρμαρο απο νερα ουτε να παραταμε τα χαρτια για τα χερια μας οπου βρουμε, στο τελος ολες οι τουαλετες θα εχουν την αηδια με τον ζεστο αερα και πουθενα χαρτι να φυσηξεις την μυτη σου.

Τελος, αν δεν τηρησετε τιποτα απο ολα αυτα , ευχομαι καραβλαχοι του κερατα να σας πιασει τσιρλιπιπι (με απιστευτα ηχητικα εφε και ρουκετες στον τοιχο), και η απηυδισμενη καθαριστρια να μην εχει βαλει χαρτι. Πουθενα.

8 comments:

Mona Sax said...

yeap!na xei mono xartopolemo keratades!

Anonymous said...

Δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά δυστυχώς. Το ίδιο κάνουν οι περισσότεροι, από πιτσιρικάδες μέχρι bankers in the City. Και όταν έστειλα email σε όλο το department ζητώντας ευγενκά και με χιούμορ να μην στέκονται στο ένα μέτρο από την λεκάνη όταν κατουράνε γιατί δεν την έχουν όσο μεγάλη νομίζουν, ο CIO μου εκανε επίπληξη.
Τον έγραψα και λίγο μετά, παραιτήθηκα. Μαλάκες βρίσκονται σε όλες τις χώρες!

Anonymous said...

Ένα πράγμα μόνο θέλω να σχολιάσω..
έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια σε μαγαζιά..
Οι γυναικείες τουαλέτες είναι σε ένα ποσοστό 75% πίο βρώμικες απο τις αντρικές στο τέλος της βραδιάς.. Πώς γίνεται ρε γμτ αυτό ; Υποτίθεται πως οι γυναίκες είναι και πιο ευαίσθητες όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.. Δεν θα ήθελα να πω πως είναι πιο "βρωμιάρες" αν και πιστέψτε με το έχω δεί ουκ ολίγες φορές..
Anyway.. τέτοια ώρα τέτοια λόγια..

Anonymous said...

Είναι απλό: σκέψου πόσα πράγματα κάνουν οι γυναίκες στις τουαλέτες (πέρα από τα αυτονόητα, έλεγχος αν η σερβιέτα έχει φύγει από τη θέση της, αλλαγή ταμπόν, αλλαγή μπλούζας, ξέσπασμα σε κλάματα, πλύσιμο και σκούπισμα χεριών) και πόσα κάνουν οι -περισσότεροι- άντρες (ψεκάστε, τινάξτε, τελειώσατε)

. said...

ηλία, απλά χρησιμοποιούμε την τουαλέτα περισσότερο, δεν το χεις προσέξει;

επίσης, άλλο να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όρθιος, κι άλλο να προσπαθείς να κρατιέσαι σταθερή σε κάθισμα όπου ο κώλος σου δεν ακουμπάει πουθενά, και να κρατάς και τα ρούχα σου.... ένα δράμα σου λέω...

Anonymous said...

Αχ πές στα χρυσόστομη που κάθε φορά πριν βγώ απτο σπίτι πάω κανα 2-3 φορές τουαλέτα απο φόβο μην με πιάσει έξω τσιρλιπιπί και οι τουαλέτες δεν βλέπονται.Ασε τα πακέτα με τα χαρτομάντιλα για να καθαρίσεις τα υπολλείματα της προηγούμενης.Σε λίγο θα κυκλοφορώ με το betadin παραμάσχαλα για να κάνω απολύμανση στις τουαλέτες που επισκέπτομαι.Και μετά πάμε για τεστ Π.Α.Π. και αναρωτιόμαστε για τα αποτελέσματα "μα γιατί αφού προσέχω και είμαι καθαρή".Ενας καθετήρας θα μας σώσει!!!

Marina said...

Αχχ! βρε Λίλη, όσο ωμά τα λές αλλο τόσο χάλια είναι η πραγματικότητα. Οι γυναικείες τουαλέττες δεν βλέπονται πουθενά, οι σερβιέττες πεταμένες κάτω, χαρτιά με αίματα να τα βλέπουμε οι επόμενες και να χαιρόμαστε, πολλές γυναίκες κατουράνε στο έδαφος, γι αυτό υπάρχουν νερά κάτω..δεν είναι νερά, ούρα είναι, άσε που μερικές απο εμάς πατάνε με τα παπούτσια στη λεκάνη και βλέπουμε σημάδια απο λαστιχένιες σόλες..απίστευτες καταστάσεις..
Από συμπεριφορά δε! Καλά!

Lili said...

γιατι μου διαχωριζετε γυναικειες και αντρικες?
αποσο ξερω και οι αντρικες τα ιδια χαλια εχουν και σταγονα στο σοβρακο αφηνουν και χερια δεν πλενουν μερικοι.
μηπως φιατι υποτιθεται οτι η γυναικα ειναι πιο καθαρη η Πρεπει να ειναι πιο καθαρη;



πολυ απλα στην ξενη τουαλετα "χεζουμε" στην κυριολεξια και μεταφορικα. Ολοι, αντρες γυναικες.

My first book

My first book
A funny Homebirth