Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, October 17, 2006

Ανωνυμους Ανωμαλους ( απο Willypedia)

Ο Aνωνυμους Ανωμαλους σε αντιθεση με την Καρετα Καρετα, τεινει να πολλαπλασιαζεται η αυτην την εντυπωση δινει.
Δεν ειναι τυχαρπαστος αναγνωστης, ειναι μπλογκερ ο ιδιος και μπορει και απο τους πιο σεβαστους,δημοφιλεις, τους πιο λυρικους, τους πιο αστειους.
Η κακια του δεν εχει σχεση με το ταλεντο του οπως θα νομιζε κανεις.
Το να εξισωνεις στο μυαλο σου καποιον που σε βριζει στο επιπεδο του αγνωστου σκουλικιου, ειναι ανθρωπινο μα καθολου,καθολου πρακτικο.

Ο Ανωνυμους Ανωμαλους ειναι εκει γυρω σατα 25 με 45. Αναλογα σε ποια εποχη μεγαλωσε, αναλογα και τα βελη που εκτοξευει.
Αναλογα με το φυλο του ειναι και οι κακιες του.
Εχει αποδειχτει οτι οταν καποιος γαμιεται, βγαζει μεγαλυτερη χολη απο καποιον που γαμαει. Δεν υπαρχουν ακομα επιστημονικες ερευνες που να υποστηριζουν αυτην την θεωρια.

Η αποτελεσματικοτητα των λεξεων του εχει να κανει με το γεγονος οτι δεν ξερεις ποιος ειναι αυτος που obviously ειναι τοσο θυμωμενος μαζι σου. Διαβαζεις "ανωνυμος" και ξαφνικα στο μυαλο σου αντιπροσωπευει ολους τους ανωνυμους ανγνωστες, ολο αυτον τον κοσμο εκει εξω που δεν ξερεις τι εντυπωση του κανουν αυτα που γραφεις.
Με τον καιρο ομως ανακαλυπτεις, ειτε με το ip ειτε με την απλη λογικη οτι οι ανωνυμοι στο δικο σου μπλογκ ειναι το πολυ αντε 3.
Και αφου ειναι θυμωμενοι, τους ξερεις.
Ποσταρουν με διαφορετικους τροπους και κανουν διαλογους με τον εαυτο τους μερικες φορες. Και δεν απευθυνονται σε σενα, αλλα στους υπολοιπους.








Αν βαλεις κομεντ μοντερεισιον θα σου διαμαρτυρηθουν που δεν ανεβασες το σχολιο τους οπου βριζανε την μαμα σου πχ.
Και κει μπαινει ο χαρακτηρισμος Ανωμαλους, που τους ξεχωριζει απο τους απλους Ανωνυμους.
Σε θεωρουν σκυλα/ μαλακα αλλα απογοητευονται που δεν εχεις την large ψυχη να ανεβασεις την μαλακια τους.


Μια πιο λεπτομερη εξεταση στον Ανωνυμους Ανωμαλους θα δειξει οτι χωριζονται σε μια μεγαλη κατηγορια και σε μια πιο μικρη.
Η μικρη εχει να κανει με εφηβους που περνανε την ωρα τους, ανθρωπους που βαριουνται να πληκτρολογησουν καποιο προφιλ και τα σχολια τους ποικιλλουν απο καλα εως κακα. Αυτοι φορανε-αν θες- για λιγο μια μασκα ανωνυμιας για να σχολιασουν
Το μεγαλο κομματι των Ανωνυμους Ανωμαλους, οπως ειπαμε και πριν εχει να κανει με μπλογκερζ, αυτην την μεγαλη γειτονια, οπου ολοι ξερουν ολους-οπως στα χωρια στα οποια ζησανε οι μαναδες μας και προσπαθουμε να ξεχασουμε κατω απο μια φουστα sally Fields-Ειναι μπλογκερζ που πιθανον εχεις γνωρισει.
Πιθανον απορριψει.
Μπορει και πηδηξει( αν εισαι αντρας/γκει και χρησιμοποιεις το μεσο για να γαμησεις-αντε καλε γινονται τετοια πραγματα;)
Μπορει να ειναι καποιος που προσβαλλες, καποιος που απλα βλεπει σε σενα την μανα που τον μπουκωνε με κουακερ το πρωι, η απλα να εχει την νοοτροπια του Καλαμικους Ξυνους.

Ο Καλαμικους Ξυνους δεν μπορει να ειναι σαν την καλαμια στον καμπο. Εχει αναγκη οταν υπαρχει αντιπαραθεση να μαζευτουν ολοι μαζι και να κοροιδεψουν. Και αυτο γιατι η φυση τους στερησε την ικανοτητα να στεκονται στα ποδια τους ή να γαμιουνται καλα και αποτελεσματικα με αποτελεσμα να αφηνουν τον υπολοιπο κοσμο στην ησυχια τους, ευτυχισμενοι, χορτασμενοι.
θα ενοχληθουν απο διαφορετικες ιδεες και θα αρχισουν την συλλογη φιλων και γνωστων.
Θα επιλεξουν να γραφουν καταδικαστικα για τα παντα, δινοντας ετσι την ευκαιρια σε ολους τους δυσαρεστημενους να ταυτιστουν με την γαμημενη παλιο κατασταση και "μπραβο τι καλα που τα ειπες".
Συνηθως, υποκινουν τα νηματα και βαζουν αλλους επωνυμα να βρισουν, αφου τους εχουν κουρδισει καταλληλα. Αλλωστε η Καλαμους Ξυνους χριζει σεβασμου για την ευκολια στο λογο και στο γραψιμο.
Εγω μονο προσωπικα ξερω ηδη 3 περιπτωσεις που απο πισω απο τα 'φωτα' ειναι ανθρωποι που σιχαινεσαι να ακουμπησεις.

Και εκει δημιουργειται ενα περιεργο φαινομενο. Η μασκα ειναι η περσονα τους. Βγαζουν την μασκα οταν γραφουν ως Ανωνυμους.
Σκετο.
Ο Ανωνυμους Ανωμαλους δεν μπορει να ειναι Καλαμικους Ξυνους γιατι πολυ απλα δεν εχει το ταλεντο να πασπαλισει τα σκατα του με ζαχαρη αχνη, του λειπει αυτο το κατιτις που θα τον βοηθουσε να ξεχωρισει.(χωρις αυτο να ειναι κανονας.)

Μη μπερδευουμε τον Καλαμικους με τα ψευτικα προφιλ.Οι ψευτικοι χαρακτηρες ειναι συνηθως ανθρωποι που δοκιμαζουν διαφορους τροπους εκφρασης. Μερικοι το κανουν για να περασει η ωρα και προσπαθουν να περαστουν για γυναικα αλλα μονο αν εισαι γκει το καταφερνεις αυτο με επιτυχια- εστω για λιγο. Η γυναικες που προσπαθουν να περστουν για αντρες.
Αλλοι το κανουν για εξερευνηση του εαυτου τους, και των αλλων, πως αντιμετωπιζεται το αλλο φυλο.
Αλλοι το κανουν απο καφριλα.
Και φαινεται. Ο καφρος ανθρωπος δεν κρυβεται. Οτι ονομα /προφιλ και να βαλει.
Τους ανγνωριζεις αν κοιταξεις προσεκτικα και δεις τον φοβο τους.
Αυτος ο φοβος τους για την γνωμη του κοσμου. Γι αυτην ζουν, αυτην προσπαθουν να χειραγωγησουν και μ αυτην πορευονται. Και τα καταφερνουν αν ειναι και Καλαμικους Ξυνους. Οι αλλοι ειναι απλα οπαδοι.Μιμητες.
Καφροι χωρις λαμψη, χωρις ατακες χωρις εξυπνο λογο.
Κολαση. :P


Οσο υπαρχουν ανθρωποι με ελαχιστη παιδεια( οχι δεν εννοω το σχολειο αλλα το ελαχιστο στοιχειωδες ενδιαφερον και σεβασμο σε οτιδηποτε αλλο απο τον εαυτο σου, η αναγνωριση οτι ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα με σενα και κανεις δε σε εχρισε Θεο,και προστατη, επικριτη των παντων) Οσο δεν υπαρχει γνωση στην τεχνη της συζητησης, οσο υπαρχουν κακογαμημενες φοβισμενες γυναικες που το παιζουν "αντρακια", οσο υπαρχουν πρωην σπασικλες που μισουν την στυση που τους δημιουργει μια γυναικα και φοβουνται μην γινουν υποχειριο της, οσο θα υπαρχουν ανθρωποι αφοσιωμενοι στο κυνηγι της στιγμιαιας ευχαριστησης, χωρις υποβαθρο, χωρις επιγνωση της ταυτοτητας τους και της θεσης τους στον κοσμο, οσο θα υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωποι, θα υπαρχουν διαμαντια λογοτεχνικα, διαμαντια ανθρωπινα και καμια φορα, συνδυασμος και των δυο, ταυτιση του μεσα και του εξω.
Και ξεκινωντας απο αυτους σαν κορυφη, κατεβαινοντας προς τα κατω, θα συναντησουμε ολους τους τυπους, την Καλαμους Ξινους, τον Ανωνυμους, και τον Ανωνυμους Ανωμαλους, να αμυνονται σαν προτογονοι οργανισμοι με τον μονο τροπο που ξερουν.
Την επιθεση.



Ps
Οσα μυνηματα ερχονται στο μαιλ με το ονομα Ανωνυμος, σβυνονται χωρις να ανοιχτουν, ορεξη να εχουν να γραφουν.

1 comments:

Anonymous said...

Και φαινεται. Ο καφρος ανθρωπος δεν κρυβεται.

Ένσταση. Δε φαίνεται ρε. Έχει καινούρια εξελιγμένα μοντέλα. Το σύνολο τιμών της συνάρτησης του μυαλού μας έχει όρια. Αυτό σημαίνει οτι μερικά πράγματα δεν γίνεται να τα αντιληφθείς. Κάθε φορά που το αντιλαμβάνεσαι είναι ήδη αργά. Το τρώς το σκατό. Το καλό είναι οτι κάθε φορα επίσης μεγαώνει το παραπάνω σύνολο. Αλλα όλο προς τα κάτω. Γαμώ.

My first book

My first book
A funny Homebirth