Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Thursday, December 14, 2006

Queen girl

Εχω μια φιλη, διαδυκτιακη κυριως, την οποια αγαπω πολυ. Λιγο το οτι δεν ειναι κομπλεξαρισμενη και τσαλακωνεται κανωντας σαν εμενα, τον κλοουν, χωρις να χανει ιχνος της ομορφιας της, λιγο οτι ειναι παντα χαμογελαστη και εχει προσωπικοτητα, ειναι απο τους λιγους-ομολογουμενους ανθρωπους που εκτιμω. Εκεινη και τον συντροφο της.

Αν ειμαι δυσκολη στο να μου αρεσει καποιος ερωτικα, στο φιλικο ειμαι ακομα πιο δυσκολη. Εννοω οτι δεν αντιπαθω, ουτε συμπαθω ευκολα.
Αν αντιπαθησω θα ειναι απο μικρο λεπτομερειες, οπως ελλειψη εσωτερικης ευγενειας, ελλειψη αξιων... και παλι πρεπει να ειναι πατημενο καποιο κουμπι μου.
Για να συμπαθησω παλι εχοντας ταξιδεψει και γνωρισει τοσο κοσμο, δυσκολα θα "ξεχωρισω" καποιους να τους εχω μεσα στην καρδια μου.
Συνηθως θα εκτιμησω την εμπιστοσυνη, το να ανοιχτει ο αλλος, το να υπαρχει ελλειψη προσωπικου ωφελους,το να υπαρχει καλοσυνη.

και οσο πιο ολοκληρωμενη προσωπικοτητα που το κανει αυτο, τοσο πιο πολυ εκτιμω.
Σαν τους γκομενους.
Αλλο ο γκομενος που ειναι καλος απο "αναγκη"(γιατι δεν βλεπεται και δεν υπαρχει αλλος τροπος)
και αλλο αυτος που επιλεγει να ειναι, ενω ανετα θα μπορουσε να ειναι εγωιστης και παρτακιας και και...


Θα θελα απο την μια να παρουσιασω ποια ειναι αλλα δεν την ρωτησα, δεν της ειπα καν οτι θα εγραφα για κεινη, τωρα αλλωστε μου ηρθε, και απο την αλλη, επει δη ειναι χαμηλων τονων, δεν ξερω αν θα ηθελα την συσχετιση μαζι μου (και να της τα πρηζουν διαφορα τρολλ)
Αν θελει ας απαντησει εδω,σιγα το δυσκολο.


Μονο της ελλατωμα?
Οποτε μιλαει σε μενα για μενα( το αγαπημενο μου subject, το ομολογω) με φερνει σε δυσκολη θεση, αναρωτιεμαι αν καταβαθος σπουδαζει ψυχολογια και με εχει διαλεξει για προσωπικο της πειραμα "Ποσο μπορεις να ψωνισεις καποιον και οι επιπτωσεις του"
Ακουγοντας την, ειμαι μια μπαλα φωτος, ενα πλασμα που αγγιζει θετικα τους γυρω μου και αλλα αγγελικα, φωτεινα, μαγευτικα.
Καλο μου κανει, δεν λεω.
Το ανα ακουω καποιον να πιστευει τοσο πολυ στο μεσα μου.
που ξερεις;
Μπορει πες πες, καποια στιγμη να το πιστεψω και γω










( σιγα μην δε το γυρναγα σε μενα :P )

0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth