Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Sunday, April 01, 2007

Περι ανεμων και υδατων

Εγκαινιαζω μια καινουργια κατηγορια στο μπλογκ. Μια που μιλαει για βλακειες, σκεψεις χωρις νοημα, απλα επειδη θελω να περασει η ωρα, η επειδη θελω να γελασω, ή επειδη θελω να νυσταξω. Περι ανεμων και υδατων. Περι αερα κοπανιστο.

Ας μιλησουμε λοιπον για τον αερα.
Εκεινον που εσυ δημιουργεις, που του δινεις ζωη :P
Που σε αγχωνει μην και ζοριστεις απο το γελιο και σου φυγει, που αν σου φυγει στο αθορυβο, εισαι μια χαρα, την σκαπουλαρες. Που σου κοβει καθε διαθεση για "ανοιγματα" και ψαχουλεματα.Εκεινον που πιεζει, φερνει αφορητους πονους και σου κοβει καθε διαθεση να κατσεις εκτεθειμενη στα τεσσερα.
Βρε πουλακι μου, δεν ειπα να τις αμολαω οπως μερικοι γκομενοι. Εκτιμω την ανεση του αλλου οταν ειναι διπλα μου δε λεω, και το θεωρω ανθρωπινο, μην σου πω οτι καποιες στιγμες ζηλευω, αλλα απο την αλλη δεν μπορω το επιτηδευμενο σφιξιμο λες και ο κωλος σου μιλησε και πρπει να σκυψουμε με δεος μπρος στο θαυμα.
Οκ, εκλασες, moving on, μην εχεις τοσο ευχαριστημενη φατσα για νοου?

Αχχχ η πορδη ειναι υπουλο πραγμα.
Βηχεις και ξεπεταγεται. Γαμας και ξεπεταγεται. Την αμολας μια ζωη και ειναι αοσμη και την μια μερα που εισαι στο ασανσερ λιγο πριν μπει η κουκλα που ζαχαρωνες στο γραφειο, αποφασιζει να μυρισει σαν 100 κλουβια αυγα.
Το να αεριζεται μια γυναικα ειναι αντιαισθητικο και ταμπου και τελειως αντι ερωτικο. Κατι σαν μικρο νουμερο σουτιεν. Σε κανει πιο ελκυστικη, σε σφιγγει του θανατα, και ειναι τελειως αφυσικο.

Εχεις σχεδιασει μια ρομαντικη βραδια,οπου φαντασιωνεσαι οτι θα κανεις ερωτα ολη νυχτα και θα αποκοιμηθεις γαληνια στην αγκαλια του, και ερχεται η πουτανα και στα γαμαει ολα.
Πρωτα ακους θορυβους,... μετα τους ακουτε μαζι. Γουργουρισματα, σφυριγματακια, προμηνυουν την καταστροφη
Χαριτωμενα μπορει και να σου πει "πεινας?" για αντιπερισπασμο ενω ξερει οτι κατι τετοιο ειναι φυση αδυνατον αφου εφαγες πριν μαζι του τον αγλεωρα (αν δε γραφεται ετσι λετ μι νοου). Αν ειναι πιο διακριτικος δεν θα πει τιποτα, να ναι καλα.
Λιγο μετα αρχιζεις να νιωθεις οτι περπαταει ενα χαμστερ μεσα σου η στην χειροτερη οτι καποιος βρηκε ενα σωληνακι (απο αυτα που βαζουν το οζον) και φυσηξε μεσα σου ολο τον αερα ενος led zeppelin.
Και φυσικα φευγει ολη σου η διαθεση γιατι προσπαθεις να κρατησεις κατι να μην βγει εξω, ενω ταυτοχρονα ο αλλος προσπαθει να μπει μεσα. Οτι πρπει για να αποκτησει ψυχολογικη συγχιση ο κωλος σου δηλαδη. (Και με κωλος εννοω την ευρεια περιοχη των γεννητικων οργανων.)
Η σκεψη του βαρους πανω σου σε φρικαρει, και το καθε χαδι στην κοιλια σου ξεκινα καινουργιο γυρο.
"μωρο μου, ας τ αφησουμε καλυτερα, ποναει η κοιλια μου" πετας γενικα και αοριστα, λιγο δειλα και διστακτικα
"Ε πηγαινε να χεσεις" θα σου απαντησει στην καλυτερη.
Στην χειροτερη δεν θα καταλαβει και θα συνεχισει να σε φιλαει/αγκαλιαζει / πασπατευει ρωτωντας: 'τι εχεις δηλαδη?"
....
Κατσε.
θα σου κανω σχεδιαγραμμα.




Με εχουν κατηγορησει στο παρελθον οτι εχω penis envy.
Ανοησιες.
Αυτο ομως το ζηλευω. Το δικαιωμα ΑΝ θελεις να το εξασκησεις, να εισαι και ποθητη αλλα και ανθρωπινη
Να μπορεις ακομα και να γραψεις γι αυτο και να θεωρηθει παιδικο χιουμορ, ανωριμο,ισως- οπως θα γινοταν αν το εγραφε ενας αντρας.
Ισως γιατι θεωρουνται απο φυση τους γουρουνια :P










0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth