Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, April 25, 2007

One fine day like this

-Εχει 39 και 4, προσπαθησε να εισαι καπου εδω γυρω το βραδυ, σε περιπτωση που χρειαστει να την παμε παιδων, συνηθως το βραδυ αυξανεται ο πυρετος.
-Δεν ξερω, εχω πολλες δουλειες.

Ας μην ειμαι αχαριστη, θα ερθει να την κουβαλησει αγκαλια τα 4 τετραγωνα μεχρι τον γιατρο το μεσημερι...

Αρνουμαι να ειμαι απο τις γυναικες που εχουν πικρα και θυμο, ας κανει οτι καταλαβαινει. Η μικρη πριν αρρωστησει ειχε ζωγραφισει αυτο.
Και αυτο πρπει να θυμαμαι, οτι οταν θυμωνω η οταν σοκαρομαι μαζι του, αυτοματως σκεφτομαι εκεινον και οχι εκεινη.
Και αυτη εχει σημασια.















Η λεπτομερεια που σκοτωνει, ο μπαμπας με το μουσι. Λατρεψα τις καρδουλες παντου κατω απο τον ηλιο. Το παιδι δεν ειναι στην μεση...χμμ αναρωτιεμαι τι να σημαινει αυτο...Παντως ειναι μια ευτυχισμενη ζωγραφια....
Παιρνω κουραγιο με κατι τετοια.


Αλλο θεμα.
Μπηκα στο myspace και αρχισα να ψαχνω γνωστους.
Στα 15 μου τα ειχα με αυτον τον τυπο.



Κολλητος του αδερφου της κολλητης μου. Θυμαμαι μου πηρε δεκαπεντε ωρες να τον στησω και μετα να χωθω στα ποδια του :)
Ηταν καλο παιδι και δεν του φερθηκα και πολυ καλα.
Ημουν ερωτευμενη με τον Μαρκους στο σχολειο και το ηξερε, παραυτα τα φτιαξαμε με το σκεπτικο οτι αν ποτε 'επεφτε" ο Μαρκους, θα τραβουσα την πορεια μου.
Και ο Μαρκους φυσικα επεσε (σιγα μην) και μπηκα σπιτι μου ενα απογευμα ολο χαρα και ανακοινωσα σε ολους-και τον Ντιμιτρι που με περιμενε, οτι ταφτιαξα με τον Αγγλο.Γαιδουρια. Δεν ηξερα οτι ηταν ερωτευμενος, νομιζα οτι ειμασταν περισσοτερο φιλοι που φιλιουνται ενα πραγμα.

Αργοτερα το ιδιο καλοκαιρι ενιωσα τυψεις για την συμπεριφορα μου και σε καποιες διακοπες μου προς Ολλανδια μερια (εμενα γαλλια) ειπα στον Μαρκους οτι θα πηγαινα να δω τον Ντιμιτρι , και να του ζητησω συγγνωμη.
Περιμενα σπιτι του, η μαμα του χαρηκε που με ειδε, οταν μου ανοιξε την πορτα.(οταν οι μαμαδες χαιρονται ειναι ενδειξη οτι ο γιος ηταν ερωτευμενος)
Οταν εκεινος δε,εμαθε οτι ημουν εκει, δεν πατησε το ποδι του και ειπε στην φιλη μου οτι "τι θελει τωρα; δεν τα ξαναφτιαχνω μαζι της."
Γελασα με το σκεπτικο αλλα και στεναχωρεθηκα γιατι τελικα μου το κραταγε ακομα και δεν θα τον ξαναεβλεπα. Την αλλη μερα εφευγα παλι.

Δε βαριεσαι.
Τα επομενα χρονια εμαθα απο την κολλητη μου οτι ηταν dj απο τους πιο διασημους( οταν τα ειχαμε, ειχε με τον Ερικ ενα ραδιοφωνικο σταθμο και εκεινοι με μυησαν στα πολλα ειδη μουσικης) και ενιωσα περηφανη.
Επισης οτι ειχε παντρευτει και οτι ειχε χασει τα μαλλια του.

Προχτες λοιπον στο myspace, εψαξα με το αληθινο τους ονομα, και βρηκα αυτον τον κυριο, ο οποιος του μοιαζει δε λεω, αλλα δε του μοιαζει και καθολου... Ιδιο ονομα, καροτοκεφαλος, ιδιο προφιλ-με φαντασια, συνεργατης του Ερικ (αδερφος της κολλητης) αλλα και παλι...
Εστειλα μνμα και δεν ελαβα απαντηση, παρα μονο δεχτηκε να με βαλει στους φιλους του.
Λες να μου το φυλαει ακομα η να ειναι τοσο διασημος που αλλος διαβαζει τα μαιλ του :P














Αν ειναι αυτος ομως...
ρε τι παθαινετε ολοι μετα τα 30 και δεν βλεπεστε γμ την πουτανα μου;

Παντως για την δικη μας φωτο ειχε γινει Ο καβγας να βαλει τσιγαρο στο στομα του. Θα μου πεις, στα 18, βλεπεις την ζωη με αλλο ματι απο τα 40. Εδω το τσιγαρο τοχει σαν αξεσουαρ.











Κατα τα αλλα απο το my space βρηκα και τον γιο του παλιου μου "αφεντικου" και ιδιοκτητη του Τζερονιμο Γκρουβι.
Θυμαμαι ερχοταν με την μαμα του στα γυρισματα και ηταν ενα πιτσιρικι τοσο δα.
Οσο ναναι επαθα ενα σοκ οταν εμαθα οτι ηταν 26 τωρα...και οτι ριχνει καμποσα χρονια στους -καποιους- συντροφους μου, ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε.


Πρεπει να φυγω, με περιμενει η μικρη και ο Ητής.
(ο Ε.Τ, του E.T, o Ητής..)


Για βοηθηστε λιγο και σ αυτο
Ποιο ονομα απο αυτα ειναι καλυτερο για το γκρουπ μας?


1) alien cologne
2) One legal icon
3) Colonel angie
4) A clone legion
5)Collegian one
6) Colonial gene
7) I go illegal


Παω.

9 comments:

ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ said...

Για μένα το 1 ή το 4 είναι τα πιο επικρατεστερα, τα άλλα ακουστικά αλλά και νοηματικά δεν μου κάθονται καλά.
Περαστικά στην μικρή σου, εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.
P.S. χτες έφαγα δεν ξέρω και εγώ πόσες ώρες διαβαζοντας το παλιό Blog σου (short version). Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, είναι κομμάτια της ζωής σου και το πως βλέπεις την ζωή μέσα από τα δικά σου μάτια και αυτό είναι που παραθέτεις εκεί. Και εδώ. Πάντως το γεγονός ότι διάβαζα το ένα πίσω από το άλλο κάτι λέει. Να είσαι καλά και να παραμείνεις έτσι δυνατή για πολλά πολλά χρόνια!

Lili said...

το short version δεν ειναι το παλιο μπλογκ, ειναι διαλογη των πιο συγκεντρωμενων η καλυτερων κομματιων, χωρις ομως τους σχολιασμους. Και εχω παρα pολυ καιρο να το κανω update...


"Πάντως το γεγονός ότι διάβαζα το ένα πίσω από το άλλο κάτι λέει"

(οτι ειχες αυπνιες?):P

Χαμένο κορμί said...

a clone legion

Αντώνιος said...

kanena apo ola auta

.liketobite said...

Καλησπέρα, σε διαβάζω αρκετό καιρό τώρα αλλά δεν έκρινα σκόπιμο να γράψω κάποιο σχόλιο. Όσα γράφεις είναι για σένα, είναι προσωπικά σου, οπότε το τι λέμε οι υπόλοιποι νομίζω δεν έχει καμία αξία και επιπλέον μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι δεν επιδιώκεις σχολιασμούς. Και σήμερα λοιπόν δε θα σχολιάσω απλά θα ψηφίσω: Το 7 χωρίς το I δηλ. 'go illegal' ή μήπως 'alien gene';

Περαστικά!

.liketobite said...

Καλησπέρα. Σε διαβάζω αρκετό καιρό αλλά δεν σχολιάζω καθώς δεν το κρίνω σκόπιμο αφού ότι γράφεις είναι για σένα, προσωπικό δικό σου, οπότε πιστεύω πως ότι λέμε οι υπόλοιποι δεν έχει καμία αξία. Επιπλέον μου έχεις δώσει την εντύπωση πως δεν επιδιώκεις σχολιασμούς. Και σήμερα λοιπόν, δεν θα σχολιάσω. Μόνο θα ψηφίσω: το 7 χωρίς το I δηλ. 'go illegal'. και αν επιτρέπεται να προτείνω: 'alien gene'.

περαστικά!

Teacher1 said...

The Colonoscopes :-)
Ηχητικα μοιάζει με αυτά που παραθέτεις και ειναι σαφως πιο απειλητικο ως ονομα.

Lili said...

ευχαριστω για τις ιδεες παιδια και την δημιουργικοτητα αλλα οι επιλογες ειναι φιξ, γιατι ειναι αναγραμματισμοι.


:)

Lina said...

wooohooooo την είχα καταλάβει τη λογική. (νιώθω πε΄ρηφανη =ΡΡΡ)

πα΄ρολαυτα δε μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κάποιο ιδιαίτερα, ίσως να απέρριπτα το 1,3 και 5

My first book

My first book
A funny Homebirth