Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, May 01, 2007

Περι comments, μαιλ κλπ

Ελαβα προχτες ενα απιθανο μαιλ απο το Τοροντο και θα ηθελα πολυ η κοπελλα να μου επετρεπε να το δημοσιευσω εδω (ειναι ο μονος σιγουρος τροπος να μην χαθει)..Μου εφτιαξε την μερα.Η αληθεια ειναι οτι οι πιο πολυ επικοινωνειτε μαζι μου πλεον μεσω μαιλ , κατι που προσδιδει πιθανον οτι με νιωθετε κοντα σας και δεν γραφετε για τα ματια των αλλων, φανταζομαι, αν κρινω απο τα προσωπικα πραγματα που μου γραφετε.Οχι οτι οσοι αφηνουν κομεντ το κανουν για τα ματια των αλλων, μην παρεξηγηθω, αν κατι δεν ειναι ασπρο δεν ειναι αυτοματα μαυρο, μπορει να ειναι και μπλε ναι?
Ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι που με διαβαζουν και αυτο οχι γιατι ψαχνω στα counter( δεν ετυχε να κοιταξω εδω και καιρο) αλλα γιατι οταν πχ συνιστω καποιον, με ενημερωνει αυτος ο καποιος για την κινηση που γινεται στο μπλογκ του.Χαρακτηριστικα η adomiel μου ειχε πει ποσα ατομα ειχαν ερθει απο το μπλογκ μου και απορησε γιατι δεν αφηνουν κομεντς.Νομιζω την καλυτερη απαντηση εδωσε καποιος πριν λιγες μερες (παναθεμα με δεν θυμαμαι ονοματα) οτι ενιωθε οτι δεν χωραει κομεντ σ αυτα που γραφω.Απο την αλλη δεν θα με χαλαγε που και που να εμφανιζονται με ενα γεια οσοι διαβαζουν γιατι εχω μεγαλη περιεργεια.Το καταλαβα απο το μαιλ της κοπελλας απο το Τοροντο.Εγραψε πως και βρηκε το μπλογκ και τι εκανε με καθε λεπτομερεια. Πηρα feed back.Ηθελα να ξεκαθαρισω και κατι αλλο ...Ελπιζω να γινω κατανοητη. Πολλες φορες ερχονται κομεντς με λινκ.Κατα κανονα, εχω καλη διαθεση να τα κοιταξω και να δω το περιεχομενο και μετα να τα βγαλω προς τα εξω, αλλα πολλες φορες εχω τοση δουλεια που μετα το ξεχναω. Οποτε χωρις να το θελω, τα κομεντς με λινκ μενουν ξεχασμενα και δεν βγαινουν προς τα εξω.Το ονομα του μπλογκερ ειναι λινκ προς το μπλογκ του ετσι κι αλλιως.Ομολογω οτι στο παρελθον, ενιωσα χρησιμοποιημενη-λιγο- απο εναν δυο μπλογκερ που σε καθε κομεντ βαζανε λινκ για το μπλογκ τους, αλλα οταν ηταν "καινουργιοι" το αφηνα.Οταν γινεται συστηματικα ομως με ενοχλει λιγο.Θα ηθελα να ειμαι ανωτερη, και να λεω let it be.Ομως δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες, μπορει να εχω τσακωθει με τον πρωην μου η να μην εχω να πληρωσω τα κοινοχρηστα και να μην ειμαι σε γενναιοδωρη mood.

Καπου εδω συνεχιζα αυτο το ποστ με διαφορα που ειχα στο στηθος μου αλλα οπως παντα οταν ανοιγομαι πολυ, αποφασισα να το κρυψω σαν draft και να διαχωρισω αυτα που λεγανε για τα κομεντς.
Ζητω συγγνωμη απ οσους μου ειχαν στειλει κομεντ, καποια στιγμη θα το επανεμφανισω, οταν μου περασει η ανησυχια του "ποιος ξερει ποιος με διαβαζει εκει εξω"
Παθαινω παρανοια, humor me.

Περασα μια υπεροχη μερα, χαλαρωσα,εγραψα αυτα που με πνιγανε,εκανα μασκα ομορφιας, ενιωσα πολυ αγαπη μεσα μου και γεμισα τις μπαταριες μου.
It was a good day.

3 comments:

the ibt said...

Ρε συ, Λίλη, ένα comment σου αφήνω κι εγώ κάθε δέκα χρόνια, κι αυτό επειδή κάνεις παράπονα. Και εσύ πας και σβήνεις ολόκληρο το post;

Τσκ τσκ τσκ.

:P

an205 said...

Καλό μήνα!!!
Ένα τραγούδι που σου πάει
Summertime,
And the livin' is easy
Fish are jumpin'
And the cotton is high

Your daddy's rich
And your mamma's good lookin'
So hush little baby
Don't you cry

One of these mornings
You're going to rise up singing
Then you'll spread your wings
And you'll take to the sky

But till that morning
There's a'nothing can harm you
With daddy and mamma standing by

Summertime,
And the livin' is easy
Fish are jumpin'
And the cotton is high

Your daddy's rich
And your mamma's good lookin'
So hush little baby
Don't you cry

Klearchos said...

Και αναρρωτήθηκα τι έγινε!!

Εγώ ένα "γεία" είπα να πω...

My first book

My first book
A funny Homebirth