Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Monday, April 30, 2007

Ατιτλο

Ενιωσε το δερμα του στεγνο και ζεστο πανω στον θωρακα της. Της ειχε σηκωσει την μπλουζα ενω κοιμοταν ακομα και τα χειλη του, απαλα, την φιλησανε τrυφερα στο μαγουλο καθως της εδιωχνε μια τουφα απο τα μαλλια της. Χαιδεψε το προσωπο της και μπορουσε να τον νιωσει οτι την κοιτουσε. Δεν ανοιξε τα ματια , ενιωθε ζεστασια, σαν κουκουλι, απλα χαμογελασε με την ακρη των χειλιων της.
Σε δευτερολεπτα ηταν ολογυμνη σαν μωρο και ενιωσε το βαρος του σωματος του καθως πολυ αργα την τραβουσε πανω του. Αγκαλιασμενοι ετσι, στο πλαι ενιωθε να μεθαει απο τις αισθησεις της. Εγειρε τον λαιμο της πισω, και εισεπνευσε βαθια. Ενας αναστεναγμος της ξεφυγε οταν ενιωσε τα χειλη του, υγρα, στο ενδιαμεσο του λαιμου της με τον ωμο της. Σηκωσε το κεφαλι και τον μυρισε ενω τα δαχτυλα της τρεξανε στα μαλλια του.
Το χερι του ηταν απο κατω απο την μεση της ενω το αλλο την αγκαλιαζε και την κρατουσε σφιχτα κοντα του.
Το δερμα του ηταν τοσο απαλο, οι ωμοι του τετραγωνοι, ενιωσε το ποδι του να χωνεται αναμεσα στα δικα της και αναστεναξε παλι.
Οι κινησεις τους ηταν αργες, απολαμβανανε καθε στιγμη. Ξεραν οτι σε λιγο ο ρυθμος θα επιταχυνοταν και θα γινονταν πιο απαιτιτικοι, πιο βιαιοι, πιο παθιασμενοι, ομως για την ωρα ειχαν βυθιστει σε μια θαλασσα συναισθηματος και αισθησιασμου που τους ζαλιζε.
Τα χερια της τρεξαν στην πλατη του και με μια κινηση τον εφερε πανω της.
Συνεχιζε να την φιλαει στον λαιμο, τριβοντας το προσωπο του πανω της, χαιδευοντας την με ολο του το ειναι.
Πιεσε και με μια κινηση βρεθηκε μεσα της.
Ηταν η στιγμη που ανοιξε και τα ματια της.




Καλημερα! :)

3 comments:

SilentSoul said...

Nice!

Καλησπερα :)

gsatelite said...

oυαου!!!!
(τι λες τωρα..)
;-))

sokolata said...

όντως η καλύτερη καλημέρα!!!
μας έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...

My first book

My first book
A funny Homebirth