Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, April 27, 2005

Τι κανεις εκει?(Αααααργκκκκχχχχχ)

Εδω σας θελω.
Για να δουμε τις αποψεις.

Κοπελλα και αγορι, συναδελφοι, διασκεδαζουν με λοιπους συναδελφους σε ενα κεντρο.
Αγορι ευγενικα προτεινει να παει την κοπελλα σπιτι.
Γνωριζονται αρκετο καιρο, δεν της την εχει πεσει ποτε, υπαρχει παντα μια ευγενεια...
Στη διαδρομη κανει οχταρια και ειναι αρκετα πιωμενος.
Της ζηταει να ανεβει για να πιει καφε.
Εκεινη δεν πολυθελει, νυσταζει αλλα εφοσον την εφερε σπιτι, ντρεπεται και του λεει ενταξει.
Τρεχει αμεσως στην κουζινα, για να τελειωνει μια ωρα αρχτερα.

Οταν επιστρεφει, αυτος εχει κοιμηθει(λιποθυμησει;) στον καναπε.
προσπαθει να τον ξυπνησει...τιποτα.
Ειναι κι αυτη λιωμα, τον σκεπαζει και παει για υπνο.



Ξυπναει λιγο ανωμαλα, με τον τυπο μεσα της, 2 δευτερολεπτα πριν τελειωσει.
Πριν καταλαβει τι εγινε, ο τυπος σηκωνεται, ντυνεται, την χαιρετα και φευγει...



Η κοπελλα ενιωσε χαζη, οτι την εκμεταλλευτηκαν και την χρησιμοποιησαν.
Θυμωσε.
Αλλα δεν ειπε ποτε τιποτα και συνεχισε στη δουλεια να φερεται οπως και πριν.
Ενιωσε ομως βιασμενη.


Ο τυπος δεν καταλαβε ποτε τι εκανε, για κεινον ηταν ενα legitimate fuck εφοσον τον αφησε σπιτι της και δεν αντεδρασε οταν πρωτομπηκε μεσα της.
Οι κακοι τροποι after sex δεν ειναι κατι που τον απασχολει ιδιαιτερα.
Ενιωσε μια ψυχρα απο κεινη στην δουλεια αλλα το απεδωσε στο οτι ισως εκεινη να ηθελε κατι παραπανω.



Και τωρα το ερωτημα, ας το παιξουμε λιγο δικαστηριο.


Οι αμερικανοι λενε, οτι οποιαδηποτε στιγμη και να πεις "οχι", αν ο αντρας συνεχισει, θεωρειται βιασμος.
Απο την αλλη πολλες γυναικες και αντρες παιζουν παιχνιδια.
Στην προκειμενη περιπτωση, δεν υπηρξε εγκριση.
Ανεβηκε για καφε ενω εννοουσε αλλο, αλλα εκεινη καταλαβε Καφε.

O βιασμος καθοριζεται απο το ποση βια εμπλεκεται?
Αν καποιος ναρκωσει καποια,ομως?
Τοτε ο βιασμος καθοριζεται απο την μη εγκριση του ατομου.


(φορ δι ρεκορντ, η κοπελλα εκανε πολυ καιρο να το ξεπερασει)

discuss please

36 comments:

Damsel in Stress said...

Κατ' εμέ η φάση είναι βιασμός. Τελεία!

Να γαμήσεις ξέρεις, να ρωτήσεις πριν δεν ξέρεις; Τι το φυσιολογικό βρήκε ο τύπος στην ανωτέρω φάση και του φάνηκαν όλα καλά και άγια; Το ότι η τύπισσα κοιμόταν και το ότι αυτός αποφάσισε να μάθει πως νοιώθει ένας νεκρόφιλος;

Η Κουρούνα said...

Όταν δεν υπάρχει συναίνεση πρόκειται για βιασμό. Δεν χρειάζεται να πέσουν μπουνιές και κλωτσιές, ούτε να τραβήξει ο άλλος μαχαίρι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ο άλλος δεν ήξερε τι έκανε λόγω μέθης, όταν ξεθόλωσε ήταν απαραίτητη -αν μη τι άλλο- μια ειλικρινής συγνώμη. Κατά τη γνώμη μου και η μετά το συμβάν στάση της κοπέλας ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να του πει πώς ένιωσε και να εξηγηθεί μαζί του.

NickTheCreek said...

Βιασμός. Ασυζητητί. Ηξερε πολύ καλά τι έκανε ο τύπος και το αλκοόλ δεν στέκεται ως δικαιολογία, δεν πάει να ήπιε και την κασπία.

θοδωρής said...

Bιασμός. Ψυχικός και σωματικός.

Ευθύνη φέρει η κοπελιά γιατί: α) δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν μαλάκας, ενώ γνωρίζονταν καιρό και β) δεν ξεκαθάρισε τα συναισθήματά της από την αρχή.

"Ανεβηκε για καφε ενω εννοουσε αλλο, αλλα εκεινη καταλαβε Καφε."

Πρόκεται περί μαλάκα. "Θυμήθηκε" τι εννούσε αφού ξεσούρωσε; Και πού ήταν η "πρόσκληση" για sex από την άλλη πλευρά;

Ας υποθέσουμε ότι πραγματικά γούσταρε την κοπέλα. Στη δουλειά έπρεπε να της ζητήσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να της μιλήσει. Το να το παίζει "κινέζος" δηλώνει μόνο το πόσο συνειδητά έπραξε.

J95 said...

Κατ' εμέ δεν υπάρχει θέμα προβληματισμού. Πρόκειται αναμφίβολα για βιασμό.

Ναι, ωραία, βιασμός δεν σημαίνει υποχρεωτικά να σε σαπίσουν στο ξύλο και να σου κρατάνε ένα μαχαίρι στο λαιμό, όπως και ραστισμός δε σημαίνει υποχρεωτικά να βάζεις φωτιά σε σπίτια μαύρων με τους μαύρους μέσα. Και κλασικά οι Αμερικάνοι είναι αρκετά πολιτισμικά στάδια πιο μπροστά από εμάς σε αυτά τα θέματα.

Μια μικρή παρατήρηση όμως: είχα την εντύπωση πως το "να ανέβω πάνω για ένα καφέ/ποτό" είναι κάτι σα universal σύνθημα για να ακολουθήσουν στενές επαφές τρίτου τύπου, ειδικά όταν εκφέρεται στο τέλος μιας βραδιάς γεμάτης αλκοόλ από ένα άτομο του αντιθέτου φύλου που σε έχει μόλις πάει σπίτι. Υπέρ αυτής τη θέσης συνηγορούν η προσωπική μου εμπειρία και καμιά τριανταριά χιλιάδες ταινίες και σήριαλ. Τώρα μπορεί από κάποια σύμπτωση τερατωδών διαστάσεων να έχω βομβαρδιστεί από τρομερά μεροληπτικά δεδομένα, όμως μήπως η ομήγυρις είναι λιγάκι αυστηρή με τον τύπο στο συγκεκριμένο ζήτημα και κάπως υπερβολική στην κυριολεκτική ερμηνεία της πρότασης "να ανέβω για καφέ";

Είπαμε οι Αμερικάνοι είναι μερικά πολιτισμικά στάδια μπροστά. Οι Αμερικάνοι, όχι το κάθε μεθυσμένο καβλοράπανο. Υπάρχει λεπτή αλλά σημαντική διαφορά ανάμεσα στο ακούσιο και στο από δόλο.

That said, όποιος ξεκινά σεξουαλική επαφή με άτομο που είναι παντελώς ανίκανο να πάρει χαμπάρι τι γίνεται, να πει μια γνώμη, να συνεισφέρει τέλος πάντων στη φάση, για μένα είναι Μέγας Τρόμπας. Και guess what, η κοινωνία μας περιέχει μπόλικους από δαύτους.

ANemos said...

Αφού δεν χρησιμοποιήθηκε ΒΙΑ δεν είναι ΒΙΑσμός. Φιλολογικώς...

Ανθρώπινα είναι ΚΑΡΑ-ΒΙΑΣΜΟΣ συν ΚΑΦΡΙΛΑ (έχω κάτι με αυτή τη λέξη τελευταία).

Καλά, χεράκι δεν έχει το κορίτσι να του ρίξει μια ξάστροφη να τα δει όλα ο κάφρος;

ANemos said...

Και να με συγχωρείς, βρε Θοδωρή, αλλά το θύμα δεν έχει καμιά ευθύνη. Εχουμε πήξει στους μαλάκες δεν είναι πια εύκολο να τους αποφύγεις.

Ασε που το μέγεθος της μαλακίας φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο ΑΦΤΕΡ. (Διότι πες -που δεν το λες- οτι η πράξη ήταν διαστροφή και απωθημένο... Που δεν το λες, λέω και πάλι...)

Oneiros said...

Βιασμός, ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και να ξεχειλώσει κανείς την έννοια της συναίνεσης και του legitimacy. Πολύ της μόδας έχει γίνει το date rape και στη χώρα μας, απ' ότι φαίνεται.

Ευθύνη φέρει η κοπελιά γιατί: α) δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν μαλάκας, ενώ γνωρίζονταν καιρό και β) δεν ξεκαθάρισε τα συναισθήματά της από την αρχή.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για mixed signals και για τα προβληματικά ..networking protocols (sorry, οι geek καταβολές μου) των καιρών αυτών, αλλά δε συμφωνώ, Θοδωρή. Δεν είχε υποχρέωση η κοπέλα να υποθέσει αυτομάτως το χειρότερο για τον τύπο. Το πολύ να την κατηγορήσει κανείς για αφέλεια, αλλά και η απόλυτη παράνοια ("how do I know you're not a serial killer?") είναι θλιβερή.

Προσωπικά, μου έχει τύχει και "να ανέβω απλά για καφέ" -literally- μετά από πρόσκληση (να πιώ δηλαδή τον καφέ, να καληνυχτήσω και να φύγω). Αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις τα σωστά σινιάλα, καλύτερα "καληνύχτας" παρά βιαστής.

Olyf said...

"Ευθύνη φέρει η κοπελιά γιατί: α) δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν μαλάκας, ενώ γνωρίζονταν καιρό και β) δεν ξεκαθάρισε τα συναισθήματά της από την αρχή=> άν κάποιος συναδελφός σας σάς κλέψει τό murano σας ένα βραδυ που βρεχε και τον μαζεψατε τυφλα φερετε ευθυνη για την κλοπη γιατί δεν αντιληφθήκατε οτι ο συναδελφος έχει τάσεις κλοπής επίσης φερετε ευθυνη γιατι δεν πετάξατε τον τυφλο-κοιμισμενο με τις κλωτσιές εξω απο τό σπιτι υποθέτωντας οτι το βραδυ θα ξυπνουσε και θα του έλειπε η φουσκωτή κούκλα του η το murano του... τι λέμε τώρα;;;
Περι του βιασμού και περι της βιασύνης προτείνω νά ρωτησουμε τον τύπο τι γνωμη θά ειχε αν ξυπνουσε με τόν τυφλο-φιλοξενουμενό του φορμαρισμένο στην πρωκτική του χωρα....
αληθεια η τυπα γιατι δεν τό κανε θέμα?

Lili said...

Λοιπον να παρεμβω και να διευκρινησω οτι το αγορακι εν λογο ζητησε καφε για να ξεσουρωσει διοτι θα οδηγουσε κατι χιλιομετρα.
Δεν ηταν social call.
Η κοπελλα δεν το εκανε θεμα γιατι απο την μια καταλαβε οτι ο τυπας δεν καταλαβε τι εκανε(ασχετα αν την θυμωσε και την πληγωσε η πραξη αυτη).
Και τελος,και να το κανε θεμα, σε 2-3 δευτερολεπτα θα ακουγε οτι ταθελε ο κωλος της αφου νυχτιατικα τον εβαλε σπιτι της και δεν αντεδρασε οταν την διπλαρωσε στον υπνο(διευκρινηση...οι περισσοτεροι κοιμουνται βαρια, αλλα αυτη οχι, και το γεγονος οτι δεν "ξυπνησε" παρα προς το τελος, ηταν ενδειξη ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ οτι ειχε "μισο λιποθυμησει" αλλα για εναν τριτο, ισως οχι.)
Οποτε, φοβος, αμφιβολια και κατανοηση ειναι η απαντηση.

(μ αρεσει να βαζω τετοια θεματα, ερχεται συντομα κιαλλο):P

θοδωρής said...

Τόσο στην αρχή , όσο και μετά, το μήνυμά μου υποστήριζε ότι η κοπέλα βιάστηκε. Αυτό που έπρεπε να προσθέσω ίσως, για να μην παρεξηγηθώ, είναι η φράση, "ως ένα σημείο και". Δηλάδή:

Ευθύνη φέρει, "ως ένα σημείο και" η κοπελιά γιατί: α) δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν μαλάκας, ενώ γνωρίζονταν καιρό και β) δεν ξεκαθάρισε τα συναισθήματά της από την αρχή.

Μετά το ξεκαθάρισμα ότι αυτός πράγματι εννούσε 'καφέ' και όχι sex, κάνει τα πράγματα πιο επιβαρυντικά για τον τύπο. Επίσης επαναλαμβάνω ότι αφού δεν της την έπεσε όσο ήταν τύφλα, αλλά το πρωί και αφού είχε ξεσουρώσει, τότε ο τύπος είχε πλήρη συνείδηση του τι έκανε.

Ένα καλό ξεμπρόστιασμα εκ μέρους της θα ήταν ό,τι πρέπει.

dystropoppygus said...

Lili, δεν μου άρεσε ο τρόπος που μας έδωσες την ιστορία. Πόσα απ'αυτά είναι δικές σου απόψεις/παρατηρήσεις/επεξηγήσεις, ειδικά όταν αναφέρεσαι στα συναισθήματα του ενός και της άλλης μετά το επεισόδιο. Θεωρώ ότι η όλη ιστορία "μπάζει". Η κοπέλα συνήλθε/ξύπνησε ξαφνικά με κάποιον μέσα της, και τι, δεν αντέδρασε, απλά αναρωτήθηκε μήπως έχασε επεισόδια; Δηλαδή αν ο άλλος την παραμύθιαζε ότι είχε συναινέσει, ότι είχε προηγηθεί αμοιβαία διέγερση, θα τον πίστευε; Θα αναρωτιόταν απλά πόσο μεθυσμένη/κοιμισμένη/κουρασμένη ήταν; Μετά από την απογοήτευση του after ένοιωσε βιασμένη; (Τεχνικά πάντως, ο βιασμός ορίζεται πάντα από το θύμα και την απουσία συναίνεσης, όχι αναγκαστικά τη χρήση βίας. Η πιθανή "πρόκληση" του βιασμού λειτουργεί συνήθως μόνο ως ελαφρυντικό, όχι ως ακυρωτικό του ορισμού.)

Η όλη ιστορία όμως μου δίνει την εντύπωση υπερβολικά, απίθανα ηλίθιων ατόμων σε σημείο που να λέω μήπως είναι ένα προχειροφτιαγμένο story για να μαζέψεις σχόλια να δεις τι παίζει στους μπλόγκερς...

Με την ευκαιρία, πρόσεξε τι λέει μια (καινούργια) μπλογκερού (απλά για να δούμε και μια άλλη γυναικεία οπτική γωνία): "Μια καλή μέρα ξεκινάει μ’ ένα γερό, μεστωμένο καυλί να σε ξεσκίζει, να δονεί και να γεμίζει την κοιλιά σου όσο ακόμα βρίσκεσαι μεταξύ ύπνου και ξύπνου, δυνατά, ξεκάθαρα και απροειδοποίητα [...]" Σκέψου τώρα να τις βάλουμε αυτές τις δύο μαζί να το ..συζητήσουν.

Το πιο προβληματικό σημείο κατ'εμέ είναι η αντίδραση της κοπέλας: έκανε τον βιασμό της γαργάρα. Αδιανόητο.

Stefanos said...

Θα συμφωνήσω με τον δυστροπόπυγκα, ότι κάτι πολύ σε urban legend μου κάνει η φάση ...

Damsel in Stress said...

Το ζητούμενο δεν είναι η αλήθεια ή το ψέμα της ιστορίας. Το σενάριό της είναι η ουσία και σενάρια τέτοια είναι εφικτά, όπως έχουν αποδείξει ένα κάρο δίκες στο εξωτερικό κυρίως (και δυστυχώς).
Επίσης, το ότι έχουμε να κάνουμε με "ηλίθιους" δεν λέει τίποτα (όπως θα έλεγε ένα σύνδρομο Ντάουν πχ).

Τώρα, τα περί αντιδράσεων ("...Η κοπέλα συνήλθε/ξύπνησε ξαφνικά με κάποιον μέσα της, και τι, δεν αντέδρασε, απλά αναρωτήθηκε μήπως έχασε επεισόδια;"), σηκώνουν μεγάλη συζήτηση που άπτεται και της ένδοξης επιστήμης της Ψυχολογίας. Κατά μία απλοϊκή εξήγηση, το σοκ το ακολουθεί o φόβος και μετά η ντροπή και η ενοχή. Ο θυμός φτάνει συνήθως τελευταίος.

Damsel in Stress said...

Α, και τώρα που το θυμήθηκα.
Dystro, ειλικρινά θα εκπλαγείς αν μάθεις το ποσοστό των γυναικών που κάνουν "γαργάρα" το βιασμό τους. Είναι ανάλογος των δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν τον βιαστή ή τον καταδικάζουν σε δυό μήνες με αναστολή ή εξαγοράσιμη ποινή (το πρόσφατο παράδειγμα του επαρχιώτη αστυνομικού που αθωώθηκε για το βιασμό αλλοδαπής είναι χαρακτηριστικότατο).

Επίσης, ειδικά στην επαρχία, το "στίγμα" μένει πάντα στη γυναίκα γιατί η κοινωνία μας ακόμα λειτουργεί με την "δεν μπορεί, θα τάθελε κι αυτή" λογική.

Λες και δεν της φτάνανε τα διάφορα ψυχολογικά που κουβαλάει μετά το έγκλημα (μιας και ο βιασμός δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με την άσκηση εξουσίας πάνω στον άλλο), το να της κόψουνε και την καλημέρα της έλειπε.

Unknown said...

Μα θέλει και ρώτημα??? Και σαφώς ήταν βιασμός! Φρίκη!
Ελπίζω η φίλη σου να βρει το κουράγιο να τον πάει στα δικαστήρια!

Σε παρακαλώ διαβίβασε της την συμπάθεια μου, πες της ότι δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι, απλά έπεσε πάνω στο κτήνος! Και κυρίως μην αφήσει ύπουλες και πλήρως αναίτιες τύψεις να την βασανίσουν, δεν φταίει αυτή, με καμία κυβέρνηση! Μην αφήσει αυτό το πράμα να μείνει σκιά για πάντα πάνω από την ζωή της! Αν δεν μπορεί να το πολεμήσει μόνη της δεν είναι ντροπή να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη!

dystropoppygus said...

Σχετικά με το "στίγμα" δεν διαφωνώ, Damsel, ειδικά για την επαρχία (για να μη μιλήσουμε για πιό κλειστές ή καθυστερημένες κοινωνίες, βλ. πρόσφατο λιθοβολισμό στο Ιράκ και τη ρινότμητη αδελφή στο Αφγανιστάν). Εδώ μιλάμε όμως για αστικό περιβάλλον, για γυναίκα που εργάζεται, αν μη τι άλλο καταλαβαίνει ένα μίνιμουμ από δικαιώματα. Γι αυτές τις περιπτώσεις αναρωτιέμαι. Σίγουρα, όσο και να λέμε για φεμινισμό, ισότητα κλπ κλπ η κατάσταση στην Ελλάδα (ας μιλήσουμε κατ'αρχήν για το δικό μας περιβάλλον) εξακολουθεί να είναι ΠΟΛΥ πίσω. Βλέπω ότι όλοι εδώ συμφωνούμε σε γενικές γραμμές, τυχόν διαφοροποιήσεις μάλλον αφορούν δευτερεύοντα ζητήματα. Δεν λύνουμε όμως εμείς το θέμα των δικαστηρίων και της "κοινής γνώμης" (τελικά είμαστε μια προχωρημένη ελίτ ή μήπως σε ανάλογες συνθήκες κι εμείς έτσι θα καταντούσαμε;)...

Μια σημειωσούλα: υπάρχουν και βιασμοί (πολύ νέων συνήθως) ανδρών. Κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο αποσιωπούνται και καταλήγουν σε βαρύτερες ίσως ψυχοφθόρες καταστάσεις, καθώς εκεί είμαι σίγουρος ότι 0% (μηδέν) φτάνει στα δικαστήρια.

Καλό Πάσχα! (Ελπίζω η συζήτηση να συνεχίζεται και μετά την αναγκαστική αποχή απ' το δίκτυο...)

Lili said...

Η ιστορια ειναι αληθινη.
Η κοπελλα ενιωσε ασχημα για καιρο επειδη τον εβλεπε και τις το θυμιζε, αλλα δεν ηταν τραυματικη εμπειρια σε βαθμο να μην μπορει να λειτουργησει.

Δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι με την βοηθεια του δυστροπου,(ονομα και πραγμα? :P)Παει να γινει προσωποκεντρικη η ιστορια, και "καποιος πρεπει να φταιει."
Η αυτη που δεν μιλησε
(η γιατι δεν ξυπναει με την επιθυμια του καβλιου ?)
η εγω που προσπαθω να τεσταρω τα νερα...:D

(καλο.μουφτιαξε το κεφι)


Προσωπικα δεν με ενδιαφερει να κατηγορησω ουτε αυτην ουτε αυτον, πιο πολυ περιεργεια ειχα για το πως φαινεται σε τριτους, διοτι το ενδιαφερον τις ιστοριας ειναι οτι αυτος δεν το ειδε σαν βιασμο(εννοειται...απλα κακομαθημενος και εγωκεντρικος ηταν) και η κοπελλα δεν ηξερε πως να το ερμηνευσει, εξ ου και η αντιδραση της.
Ενιωσε θυμο αλλα δεν ηξερε αν ηταν δικαιολογημενη.
Με λιγα λογια.

Οσο για δικαστηρια και καταγγελια,δεν τιθεται θεμα.

το τσογλάνι said...

Παρόμοια ιστορία

Lili said...

Eγραψα οτι δεν θυμοταν τιποτα;
Οχι βρε παιδια.
Απλα δεν συζητηθηκε ποτε μεταξυ τους.
Ειχε πιει αλλα μαλλον οχι τοσο οσο ελεγε.
Η ειχε πιει και μολις καταλαβε οτι πηδιοταν με καποια που δουλευεουν μαζι και που δε πολυ γουσταρει, την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...
Η εκεινη δεν θυμαται και μπορει να μην φαινοταν λιποθυμη παρα μονο πολυ μεθυσμενη.

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι σκεφτεται ο αλλος, και γιαυτο ειναι θεμα ερμηνειας και παρερμηνειας...

Lili said...

tsoglani,διαβασα την ιστορια.:D :D

Ποσο μαλακας (η αδερφη) πρεπει να ειναι ενας αντρας για να νιωσει θιγμενος που μια γυναικα του πηρε πιπα στον υπνο??
και να παει δικαστικως κι ολας!!



Ναχε κατσει η λεγαμενη στη μουρη του να λεγα οτι θιχτηκε/του βρωμισε/στραβοκαταπιε μια τριχα/επαθε ασφυξια...:D


Γελα σα παρα πολυ.

Η Κουρούνα said...

Ένας άντρας έχει δικαίωμα να διαλέξει ποια θα του πάρει πίπα. Κι ένας ομοφυλόφιλος επίσης. Αν μια γυναίκα είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ και πήγαινε οποιοσδήποτε χλιμίντζουρας κι άρχισε να της πασπατεύει το μουνί και να της βάζει δάχτυλο, θα θεωρούσαμε ότι είναι μαλακισμένη ή λεσβία επειδή θα το θεωρούσε σεξουαλική παρενόχληση; Λίλι, σου δίνω κόκκινη κάρτα!

Kαι κόκκινο αβγό επίσης.
Καλή Ανάσταση!

Lili said...

Κουρουνα μου, θεωρω οτι στο σεξ εχουμε μια βασικη διαφορα με τους αντρες.
Ξεκινα απο το ποσο συχνα το θελουμε, πως το θελουμε, με ποιον το θελουμε.
Μαντευω οτι οι περισσοτερες απο μας δεν το θελουμε συνεχεια,ουτε με τον οποιονδηποτε, και εχουμε μεγαλωσει με τον φοβο του βιασμου και της προστασιας.
Επισης μια γυναικα μπορει να φοβηθει να πει...ΜΗ δε θελω ! αν ο αλλος ειναι και σωματικα πιο μεγαλος.
(αυτο προς το δικαστηριο, ο τυπος δεν χρειαζοταν να το φτασει εκει, κατ εμε.)
Θεωρω οτι η ισοτητα ειναι ακομα πολυ μακρια,..στα γυναικεια θεματα για να μην γελασω με την συγκεκριμενη υποθεση.

Δυσκολευομαι πολυ να φανταστω εναν ΑΝΤΡΑ, να νιωθει βρωμικος, βιασμενος και ανυπερασπιστος, τοσο ωστε να κατφυγει στο δικαστηριο.

Ριξε μου οσες κοκκινες καρτες θες.
Δεν αλλαζω γνωμη.:P


καλη ανασταση βρε.
Παω να δουλεψω σε καλλιτεχνικη ταινια.;)

Η Κουρούνα said...

Λίλι, όπως βλέπω όλοι είναι στον Επιτάφιο εκτός από μας τις δύο. Φεύγω αύριο το πρωί και ακόμα δουλεύω μια ρημαδομετάφραση -όχι καλλιτεχνική, αλλά δεν απέχει πολύ.

Ο τύπος δεν νομίζω ότι πήγε στο δικαστήριο γιατί ένιωσε βρώμικος κλπ, αλλά γιατί απλούστατα του έλειπαν τα 6.500 ευρώ. Παρ΄όλα αυτά εμμένω στην άποψή μου ότι και οι άντρες έχουν δικαίωμα επιλογής ως προς το πότε και με ποιαν θα κάνουν σεξ (σε οποιαδήποτε μορφή). Η εικόνα του πάντα ετοιμοπόλεμου Ροκαβλόν, του οπαδού της ρήσης "ο καλός ο μύλος τ΄αλέθει όλα" νομίζω ότι είναι απλώς ένας μύθος.

Πάντως είμαι σίγουρη ότι το θέμα θα συζητηθεί αγρίως όταν επιστρέψουν και το μυριστούν κι οι υπόλοιποι!

το τσογλάνι said...

Συμφωνώ κι εγώ με την κουρούνα. Ναι σίγουρα ο τύπος δε χρειαζόταν να φτάσει τόσο μακριά αλλά είναι σημαντικό το ότι μπορεί να φτασει. Και φαντάζομαι ίση μεταχείριση δε σημαίνει ο σωματικά πιο αδύναμος είναι και περισσότερο ίσος, ούτε ότι για τους άντρες πίπα ναναι κι ό,τι ναναι και όλοι οι υπόλοιποι είναι "αδερφές"...

Άντε παιδιά και καλό πάσχα.

Lili said...

"Η εικόνα του πάντα ετοιμοπόλεμου Ροκαβλόν, του οπαδού της ρήσης "ο καλός ο μύλος τ΄αλέθει όλα" νομίζω ότι είναι απλώς ένας μύθος."


Μου φαινεται οτι πρεπει να κανεις μια βολτα προς τα μερη μου.
(Μακααααρι να τανε μυθος)

Ματσα Μουτσιας

J95 said...

> Ποσο μαλακας (η αδερφη) πρεπει να ειναι ενας
> αντρας για να νιωσει θιγμενος που μια
> γυναικα του πηρε πιπα στον υπνο??

Αφού το θέτεις έτσι...

Ακριβώς όσο κότα ή ηλίθια πρέπει να είναι κάποια που νοιώθει θιγμένη όταν τη γαμούν στον ύπνο της και παρ' όλα αυτά αποκοιμιέται με ένα μεθυσμένο άγνωστο σπίτι της και μετά το καταπίνει κιόλας.

...θα έλεγα.

Oneiros said...

είμαι σίγουρη ότι το θέμα θα συζητηθεί αγρίως όταν επιστρέψουν και το μυριστούν κι οι υπόλοιποι!

You bet! Καλή Ανάσταση και ξεκούραση σε όλους και όλες.

Lili said...

J95


Οκ.Noted
"Sτον J95 να μην παρουμε ποτε πιπα"
Θα νιωσει ηλιθιος.

christos said...

Φιλοσοφημένο ρητό ενός μαλάκα(?????)
΄΄Σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα νά΄χει και το γαμήσι΄΄
Κάντε έρωτα με τον άνθρωπο σας.
Αν θέλετε να γαμήσετε η να γαμηθήτε υπάρχουν και οι επαγγελματίες που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

J95 said...

Αυτό κατάλαβες; OK. [Δε μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να παρατηρήσω ότι υπάρχει εκεί έξω ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός ανδρών που δε θα έκανε υποχρεωτικά κωλοτούμπες στη σκέψη μιας απρόκλητης πίπας από εσένα, όσο και αν η κατάσταση "στα μέρη σας" σε έχει οδηγήσει σε αρκετά λανθασμένα συμπεράσματα για τις ώρες και το βαθμό ενασχόλησης του μέσου ανθρώπου με το απλό γεγονός ότι θέλει σεξ όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.]

Κανονικά θα έπρεπε να καταλάβεις -όπως ο lefty- ότι πρόκειται για εφαρμογή στην περίπτωση της φίλης σου, της στερεοτυπικής σου σκέψης σε ό,τι αφορά το βιασμό άνδρα.

Εσύ η ίδια θεωρείς αδερφή και ηλίθιο έναν άνδρα που δε θα εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία για σεξ... και μάλιστα σε ένα ποστ που υποτίθεται ότι καταγγέλει έναν άνδρα που στερεοτυπικά σκεπτόμενος έλυσε το σύστημα γυναίκα = μουνί, με σπίτωσε = θέλει να τη γαμήσω, είμαι άνδρας = γαμάω αβέρτα.

Έχεις σκεφτεί ότι η φίλη σου μπορεί να βιάστηκε επειδή κάτι απόψεις σαν τις δικές σου ουσιαστικά απαίτησαν από τον τύπο να "αρθεί στο ύψος των περιστάσεων";

Δε σε προβληματίζει έστω και λίγο αυτό;

Damsel in Stress said...

Φοβάμαι ότι συμφωνώ απόλυτα τόσο με τον J95 όσο και με την Κουρούνα επί του θέματος.

Just for the record!

Lili said...

Ego pali(soory stin douleia den exei ellinika gramata to pc),antedrasa ston xaraktirismo HLITHIA.
Oi dikoi mou xaraktirismoi einai genikoi kai eyxaristos na toys syzitiso, eno o to diko sou sxolio itan poly prosopiko, eixe sygekrimeno apodekti.
Oso kian se ekneyrise h apopsi mou, den to dikaiologo.

To thema gia mena teleionei edo.

Damsel kai loipoi...
eygenikoi symblogistes...

Katalavaino oti den exoyme tis idies apopseis.
Den katalavaino pragmatika pos enas antras niothei tin anagi na xrisimopoihsei tin dikaiosyni gia na prostateytei.
deyteron, theoro oti to gegonos oti ton eglyfe, itan mia praksi "dosimatos" (ektos an metakomise i kleitorida mas ston oisofago mas, last time i checked,... h pipa einai praksi erotiki kai oxi power taking.)
An h typissa kathotan sto prosopo tou, ok...kati paei kai ginetai.

Stin sygekrimenh periptosi omos den boro na to do, oyte boro na dexto mia isotita otan se polla alla den efarmozetai.
Kai sto thema toy viasmou...niotho oti to dikastirio exei ftiaxtei gia na prostateyontai kyrios, osoi den exoyn tin somatiki dynami na antidrasoyn.


Eite logo somatikis vias
eite logo apeilis, h fovo somatikis vias.

Ek soy(:D) kai o xaraktirismos malakas/aderfi enos antra poy den borei apla na sikothei kai na koubosei to pantelonaki tou kai na fygei?
Tsatismenos?ok...
Thigmenos\?...paei sto diaolo.

Alla dikastirio???
xaxaxaxaxaaxaAXAXxaxcaxaxa(snort)

(de boro re paidia mou fainetai tromera asteio)
sevomai omos tin diaforetiki matia mas.

πιτσιρίκος said...

Σαφώς είναι βιασμός αλλά θα ήθελα να μάθω αν έγινε τον τελευταίο χρόνο ή παλιότερα. Αν είναι παλιά ιστορία φταίει οπωσδήποτε το ΠαΣοΚ. Αν έγινε πρόσφατα πάλι φταίει το ΠαΣοΚ γιατί μας έφερε σε αυτό το σημείο. Λοιπόν αθώος ο τύπος-είναι κι αυτός θύμα του ΠαΣοΚ.

Giorgos Keramidas said...

Naftilos said... Αφού δεν χρησιμοποιήθηκε ΒΙΑ δεν είναι ΒΙΑσμός. Φιλολογικώς...

Μπάστα θείο, γιατί το πήρες απότομα και θα ντεραπάρει.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ!

Ο βιασμός δεν ορίζεται ως "η ενέργεια που γίνεται μετά από, κατά τη διάρκεια ή υπό την απειλή χρήση βίας". Ορίζεται ως:

"Εγώ δεν ήθελα. Ούτε με ρώτησε κανείς."

Τα άλλα είναι φιλολογικές παπαριές.

Your Man said...

Ενάμισι μήνα μετά και 44 σχόλια αργότερα, αναρωτιέμαι:

1. Αν η κοπέλα ήταν διαχυτική (συνειδητά ή ασυνείδητα) κατά τη διάρκεια της βραδιάς ή κατά τη διάρκεια του σπιτοπερπατήματος, και ο τύπος ήταν όντως πολύ μεθυσμένος και η κοπέλα στην τελική ήθελε να προκαλέσει την όλη κατάσταση, τότε είναι βιασμός;

2. Εγώ όσο με θυμάμαι, δεν έκανα κανένα συμβόλαιο για να κάνω σεξ με ένα γκομενάκι επειδή είχαμε πιεί και οι δύο. Εσείς κάνετε συμβόλαιο με disclaimer που ορίζει τα δικαιώματά σας και τις υποχρέωσεις σας πριν κάνετε σεξ;

3. Πού ξέρουμε πως η κοπέλα δεν έπλασε αυτή την ιστορία μετά για να δικαιολογήσει αυτό που μαθεύτηκε στη δουλειά, το ότι την πήδηξε ο τύπος; Μπορεί να τον περίμενε τρυφερό και να της βγήκε πολύ rough ο τύπος, και να τα πήρε μαζί του γιατί θεώρησε πως την χρησιμοποιήσε σαν πουτάνα.


Μηδενί δίκη δικάσεις προτού αμφί μύθουν ακούσεις.

My first book

My first book
A funny Homebirth