Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, February 22, 2006

Μixed messages

Ξερω οτι εκει εξω ο περισσοτερος κοσμος παιζει παιχνιδια.
cut throat.
Αfηνει φλου καταστασεις, τον αλλον να ψηνεται...και οσο και αν θαθελα να το κανω μια φορα ολοκληρωτικα και συνειδητα( καμια φορα μου καθεται φαση οπως προχτες με τον Χ και τσιμπησε(?) ο Γ.), δεν μπορω.
Δεν ξερω τις κινησεις, δεν μπορω να προβλεψω τι θα πει, τι θα κανει ο αλλος, και πως θα τον μανουβραρω.
Ασε που δεν με ευχαριστει κι ολας κατι τετοιο.
Θελω ξεκαθαρα πραγματα.
Γι αυτο και δινω περισοοτερη σημασια απο τι θα επρεπε σε πολλα, οπως με τον Χ, που εκανa τον κοπο να βγουμε για να του ξεκαθαρισω οτι δεν ενδιαφερομαι, εφοσον υπηρξα φιλικη μαζι του.
Δεν αφηνω τον αλλον να το καταλαβει μονος του, θεωρω πιο τιμιο να του απευθυνω τον λογο και να του πω κατι σε στυλ "ειμαι αλλου",παρα να τον αφηνω να παιρνει τηλεφωνο, να ταπεινωνεται, οχι στα ματια μου, αλλα στα δικα του οταν καταλαβει that its not going to happen.


Aυτα για μενα.
Οταν μου τα κανουν οι αλλοι, παλι αργω να παρω πρεφα.
ξεχναω οτι υπαρχουν τετοιες καταστασεις και οταν ο αλλος μου λεει, "δεν θα ερθω γιατι ειναι 4 μιση και 6 πρεπει να φυγω" δεν σκεφτομαι
"καποιος που γουσταρει,θαρχοταν...διπλα μενει"
Ουτε οταν αργοτερα δεν ερχεται στο μαγαζι(κιας μην ηταν σιγουρο) μετα την προπονηση.Μπορει να ηταν κουρασμενος.
Ομως, οταν του στελνεις μνμα που λεει
"τι ωρα θα κοιμηθεις?"
-"σε κανα διωρο"
"σκεφτομουν να σε παρω η και να περασω αλλα θα τελειωσω κατα τις 3 το πρωι, καλη σου ορεξη"
και σου απανταει
-"οκ, τα λεμε αυριο"

δειχνει ανθρωπο που μπορει να σε γουσταρει, αλλα οχι τρελλα, δεν κοβεται κιολας.
Η και ανθρωπο που θελει να καταλαβεις οτι δεν γουσταρει.
Ειδικα αν εχει ηδη γινει καπως ετσι στο παρελθον.
(μου τα χες πρηξει λιγο αλλα αφου θα εφευγα γιατι να σου πω οτι youre coming on too strong? και καπου εκει σταματησα να ακουω γιατι ευχομουν να ανοιξει η γη να με καταπιει....:P )

Και μπαινω στην διαδικασια του...μηπως ειμαι υπερβολικη, μηπως βιαζομαι τον παρεξηγω?
και αμεσως μετα σκεφτομαι οτι δεν θα χαλασω την ψυχολογια μου, ουτε θα αμφιβαλλω για την κριση μου.
Μπορει να μου αρεσει αυτη η nonchalance που εχει, αλλα νιωθω οτι κανω κουπι μονη μου και ενω "απαγορευεται" να βγαζω συμπερασματα, δεν μου δινει τιποτα προφορικα η αλλιως για να πιστεψω οτι θελει να ειναι μαζι μου.
Ηθελα να πιω σαν τρελλη χτες αλλα κρατησα κεφαλι, δεν θα χαλουσα την αποτοξινωση μου για κεινον.
(12 μερα που εχω κοψει καφεδες τσαγια και κανω νηστειοθεραπεια)
Πηγα καραοκε με τον σουγκαρενιο και τον Π. ντυμενες κινεζες(and a five oclock shadow) και το στομαχι μου ηταν υπο διαλυση.
Τραγουδησα το stop, το cry me a river,to Je t' aime και εβγαλα ολη μου την εσωτερικη ενταση.

Δεν θα τον παρω τηλεφωνο.
message received.







πως γιατρευεται η γεροντοκαψουρα?

9 comments:

Unknown said...

τι ειναι το 5 ο κλοκ σαντοου? προσπαθησα να το φανταστω με την εννοια των συντεταγμενων αλλα μου φανηκε σαν ματι clown...

:-*

Asteroceras said...

Είναι σίγουρο ότι κάποιοι διαβάζονται σαν ανοιχτό βιβλίο ενώ άλλοι είναι δύσκολο να διαβαστούν καν. Τέλος, υπάρχουν και οι σαδομαζώχ του στυλ "μου αρέσεις αλλά θα σε κάνω να περιμένεις".

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα ποτέ, είναι το λεγόμενο "3 day rule" - ότι δηλαδή δεν καλείς (τηλεφωνικά ή αλλιώς) κάποιον/κάποια μετά το πρώτο ραντεβού κλπ για (τουλάχιστο) 3 μέρες. Το παίζεις δηλαδή δύσκολο θήραμα, τραβάς την πετονιά ίσα-ίσα για να παραμείνει ο άλλος σε ενδιαφέρον. Ποτέ δεν το έκανα αυτό, ούτε και τόσα χρόνια Αμερική. Μάλιστα, ο κανόνας δείχνει να τηρείται ευλαβικά από τις γυναίκες εδώ, που έμαθαν να παίζουν το παιχνίδι το ίδιο καλά όπως κι οι άντρες. Με εξαίρεση, μετά από ένα πρώτο ραντεβού που κατέληξε σε θυελλώδη σχέση, η κοπέλλα με πήρε τηλέφωνο δύο ώρες αργότερα - ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω το ίδιο - για να μου πει ότι της άρεσα πολύ. Αυτό πολύ το εκτίμησα και το θεωρώ πιο υγιές από το να τραβάς τον άλλο για μέρες. Αν δε σου αρέσει ο άλλος, πες του το.

Στη δική σου περίπτωση, μου θυμίζεις το τραγούδι "Μελισσούλα, Μελισσάκι" - ναι, ο Μπίγαλης έγραψε και μαλακίες αρκετές - που πετάς από ανθό σε ανθό ρουφώντας (αχέμ....) τους χυμούς. Αυτό δεν είναι κακό ιδιαίτερα - απλά υπάρχει πρόβλημα όταν κάποιο λουλουδάκι ενεργεί "κτητικά" πάνω σου και θέλει να το...ρουφήξεις κι άλλο.

Παρεπιπτόντως, αν τύχει, δές και τη σειρά "The mind of the married man" - πολύ καλύτερη από το "Sex & the city" και από το man's perspective.

Οι άντρες είναι αρκετές φορές πιο τρυφεροί κι ευαίσθητοι από τις γυναίκες - είναι θέμα χημείας και τι γουστάρεις στο φινάλε.

Asteroceras said...

5-o'clock shadow είναι σα να λέμε, ξυρίζεσαι κόντρα το πρωί στις 7 και κατά τις 5 το απόγευμα τα γένια σου είναι εμφανή.

Unknown said...

w σας ευχαριστω πολύ, βλεπετε η σχέση μου με τα καλλυντικά είναι τόσο καλή όσο και η σχεση μου με τα γένια.

Lili said...

Koypertiiiiiiiii mouuuuuuuuuuuu...
(που εισαι συ βρε σκατοπαιδο?)




αστεροκερας, αν εννοεις εμενα για μελισσα που παει απο δω και απο κεισε λουλουδακια ενω περιμενα 4 μηνες χωρις να κανω κατι...ειλικρινα νομιζω οτι επικοινωνιακα καπου κατι χανεται και παραδιδω τα οπλα....

Ziggy said...

Me tzovena leme.......

Lili said...

Εχω την αμυδρη υποψια οτι τελικα τα τζοβενα εκδικουνται στο προσωπο μου την μαμα τους που δεν τους εδινε οση μερεντα θελανε μεγαλονωντας...



Ziggy (καρδουλες, φιλακια)
μιςτγιου.

Asteroceras said...

Εφαγα για πρώτη φορά μερέντα στο νηπιαγωγείο, το 1972.

Δεν είναι θέμα εκδίκησης, είναι θέμα επιλογών.

Οι νεαροί άνδρες σκέφτονται πρώτα με το κάτω κεφάλι. Οι ωριμότεροι και με τα δύο.

Lili said...

XAXAXaxaxaxaxaxaAxAXAXAXAXAXAxaxaxaxaxooooxooxoxooxoxoxoxoxo ......aaaaxxx.
Naσαι καλα βρε αστεροκερας, ειμαστε και φιλοι, ξερω οτι δεν παρεξηγεις...
χου χου....καλο ηταν...

My first book

My first book
A funny Homebirth