Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Tuesday, April 25, 2006

Im singing in the rain

Γυρισα πριν λιγο, ξεθεωμενη απο το τριημερο ξενυχτι-εγερτηριο 8 το πρωι,και μολις ειδα καποια μνματα στο μπλογκ ξενερωσα.Σαν να παρακολουθεις καποιον να σπαει τα σπυρια του ενα πραγμα. Αναρωτιεσαι αν την βρισκει με την θεα του πυον να τρεχει απο μεσα του και ποσο βαριεται τελικα και τα ξυνει(τ' αρχιδια του, οχι τα σπυρια) για να μπαινει με τα 2-3 διπλο- nicknames του για να σου την "πει".
Παλια τοχα ψαξει και βγαινανε ολο τα ιδια ip...
2-3 ειναι με πολλαπλα προφιλ.
Η, καποιοι που δεν θελουν να χαλασουν μια καλη εικονα που εχουν φτιαξει και μπαινουν με αλλο ονομα και αφηνονται ελευθεροι.
Αυτοι ειναι και οι ιδιοι που δεν εχουν καταλαβει το νοημα του μπλογκ και απλα το χρησιμοποιουν σαν μεσο προβολης/ενιχυσης ψευτικης εικονας( καμια φορα τοσο ψευτικη που δεν το καταλαβαινουν και οι ιδιοι)
Τεσπα, εχει χυθει πολυ μελανι για την ανθρωπινη ανοησια και σιγουρα εχω ξοδεψει πολλη ενεργεια σ αυτο το μπλογκ για ν ασχοληθω, -τουλαχιστον αυτην την στιγμη- παραπανω.



Πηγα λοιπον στο εξοχικο.
η μαλλον θα επρεπε να πω, η φαρμα των ζωων.
υπαρχουν αυτην την στιγμη, τα εξης κατοικιδια

Μια κοτα, 2 γαλοπουλες 2 φραγκοκοτες ,5 χηνες, ενα ποντικακι, 2 γυμνοσαλιαγκες, 2μεγαλες χελωνες και μια μπεμπε,ενα σκυλι, μια γατα και 4 νεογεννητα γατακια.
Ξεχναω τιποτα?


α ναι , κατα καιρους οταν εχουμε επισκεψεις, ο αριθμος του ζωικου βασιλειου αυξανεται.



Περασα τις μερες μου τρωγωντας(σκυλοβαριεμαι εκει), διαβαζοντας, ξενυχτωντας, παιζοντας ποκερ, αγωνια και δηλωτη, αναβοντας φωτια, ταιζοντας τα ζωα.
highlights το αφρολουτρο, το καθημερινο χαιδεμα ενος ασπρου γατιου που, θεου θελοντος, θα υιοθετησουμε,το κρυφτο, και τα "μηλα" που παιζαμε με την μικρη....

Υπηρξανε και ασχημες στιγμες, στιγμες που αγγιξανε χορδες μιας ιστοριας που δεν ειμαι ετοιμη οχι μονο να γραψω, ουτε καν να ακουμπησω μεσα μου γιατι ξερω οτι θα βγαλω πολυ θυμο και παραπονο.

Μου ερχονται διαφορα στο μυαλο, περι ποστς, περι κομεντς, περι εξοχικου, περι φιλιας, περι ανθρωπων που σε προδιδουν που σε χρησιμοποιουν(πριν λιγες μερες εμαθα για μια "φιλη" που ανετα συναγωνιζεται την Μαρθα Βουρτση στα παπαριλικια που ταιζει τον περιγυρο της και οχι μονο) περι αγενειας περι εγωισμου, περι ανωριμοτητας και μαλακιας, ανακατα,αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη να γραψω.




Οπως εγραψε καποια καποτε
"ο καθενας κανει την καβλα του και αδιαφορει για τον ποιον παιρνουνε τα χ**"

Αγορασα ομπρελλα.
Πειτε μου ποτε θα σταματησει να "βρεχει"

0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth