Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, April 11, 2007

Παραδοξα

Πως γινεται να θεωρουμαι απελευθερωμενη και βρομωστομη, να ειμαι η γκουρου του σεξ-τουλαχιστον στα γραπτα, και να βαζω τα κλαμματα απο ντροπη και αμηχανια επειδη θα με εξεταζε φοιτητης σημερα στο Λαικο?




Οποιος βρει την καλυτερη απαντηση θα παρει γλυφιτζουρι.
Καινουργιο

11 comments:

Marina said...

γιατί άλλο να τα κάνεις με όσους γουστάρεις και ίσως ξέρεις και άλλο να σου ψαχουλεύει τα ενδότερα ο κάθε άσχετος που δεν ξέρεις.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ said...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;;;;;;

Aurelia Aurita said...

Φοιτητήηης;Πω πω,τι φτύσιμο του έχεις ρίξει του ανθρώπου!Αποκλείεται να ήταν φοιτητής,ειδικευόμενος θα ήταν ο άνθρωπος,πληρώνονται ξέρεις και έχουν τελειώσει τις σπουδές τους...
Επίσης καμμία σχέση τα δύο αντικείμενα που αναφέρεις κατά τη γνώμη μου-δεν πήγες για...you know εκεί,για εξέταση πήγες.Σαφώς είναι αλλιώς να είσαι απέναντι από κάποιον ως αντικείμενο πόθου,και αλλιώς ως άρρωστο κορμί...

Τεσπα,περαστικά-αυτό είναι το σημαντικό.Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό

Natalia said...

φάση πρώτη και φαρμακερή στα 14: στο χειρουργείο του ιπποκράτειου με το βρακί και να σκάω από ντροπή. με το που ξύπνησα από τη νάρκωση το πρώτο πράγμα που είπα ήταν: "που είναι το σουτιέν μου???"

αν και είμαι αρκετά "απελευθερωμένη", πάντα ντρέπομαι για το σώμα μου.
πριν λίγους μήνες στην πολυκλινική και στο αμαλία φλέμινγκ, με περισσή απάθεια κατέβασα παντελόνια και τράβηξα βρακιά για να επιδείξω μια κύστη σε ένα τσούρμο γιατρούς και ειδικευόμενους... ότι ντράπηκα, ντράπηκα, αλλά τί να κάνεις... να δω όταν θα με χειρουργήσουν πάλι...

Unknown said...

είπα να μην μπλεχτώ αλλά δεν άντεξα!

Κυρίες μου, ως γυναικολόγος (που είμαι) και ευαίσθητος άνθρωπος (που δεν είμαι) θα μου επιτρέψετε να κάνω χρήση του χώρου και να μεταφέρω την απάντηση που δίνω όταν φίλες (άσπονδες και μή) με ρωτάνε πως νιώθει ένας γυναικολόγος :

1) το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς!

2) δόξα τω θεώ, έλλειψη θέας γυμνού σώματος δεν υπάρχει! Όπου και να γυρίσει το μάτι μας πλέον σε γυμνό θα πέσει, δεν είναι κάτι σπάνιο

3) όπως και σεις οι ίδιες ξέρετε, οτι άμα κυκλοφορήσει topless στην παραλία σιγά ποιος θα κοιτάξει, αλλά με ένα βαθύ ντεκολτέ θα γίνει πανικός!

Δε κεντρίζει στους άντρες τί βλέπουν, όσο το τι νομίζουν οτι θα μπορούσαν να δουν!



Συνήθως, όταν ένας γιατρός εξετάζει, έχει την ψυχολογική απόσταση ενός τεχνίτη, δεν είναι ακριβώς "η χαλασμένη μηχανή" που γράφει η roxanne, περισσότερο θα το παρομοίαζα με το μεράκι του ωρολογοποιού. Βασικά μου (μας?) είναι αδιάφορο αν εκείνη τη στιγμη εξετάζω το χέρι ή οτιδήποτε άλλο, η προσοχή μου εστιάζεται στο να εξετάσω.

Having said that, να τονίσω ότι παίζει flirt, στο εξωτερικό που δουλεύω στην απόλυτη πλειοψηφία απο την πλευρά της γυναίκας, αλλά δέχομαι και την αντίθετη άποψη!

Ενώ έχω δουλέψει με αρκετούς γυναικολόγους που ενσυνείδητα προσπαθούν να κάνουν τη γυναίκα να νοίωσει άνετα, έχω ακούσει και για περιστατικά που κάνανε τις γυναίκες ναι φεύγουν "με ελαφρά πηδηματάκια...."

Το να σε εξετάσει φοιτητής, απουσία γιατρού, ειδικά στη γυναικολογία το βρίσκω δύσκολο, μάλλον ειδικευόμενος ήταν ο άνθρωπος.

Για οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σας!

Lili said...

αρρωστο κορμι? μπρρρ τι απαισια εικονα...

εχμ ντιμιτρις, το να λες οτι βαρεθηκες την θεα και δεν σε εξιταρει με ταραζει λιγο. Κατα καποιο τροπο το απορριπτεις σαν σεξουαλικο αντικειμενο αλλα δεν παυεις να το βλεπεις σαν μνι-εστω βαρετο, και οχι σαν αναπαραγωγικο συστημα..θα μπορουσα να ειπω αλλα δεν το λεω γιατι καταλαβα τι θες να πεις.
Ελπιζω να καταλαβες και συ τι λεω.


Απο κει και επειτα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερη ντροπη, τωρα τελευταια ανακλαυψα ποσο πιο δυσκολα ανοιγω τα ποδια μου, και σε νοσοκομες ακομα
(μα γιατι ειναι ολες τοσο βλοσυρες και περιφρονητικες? Ειναι ενα μαθημα που το διδασκουν στην σχολη? Πως να ειστε ξινες και απαξιωτικες δευτερο τριμηνο?

Τεσπα.

εχω αποριες
δηλαδη δεν εχω αλλα καλο ειναι να τα γραψει και καποιος εδω γιατι ξελαρρυγκιαζωμαι κατι μηνακια τωρα.


1) κολλας αφροδισια με τα προεκσπερματικα υγρα και τα υγρα της γυναικας οταν κανεις στοματικο ερωτα και πως προφυλασσεσαι?
2)Ποιο ειναι το ποσοστο των γυναικων που εχουν κονδυλωματα σημερα στην Ελλαδα και τι κινδυνους εγκυμονει αυτο?


3) πιο προσωπικη
Που μπορω να κανω χωρις να πληρωσω-οπως εκανα στο λαικο- ορμονολογικες εξετασεις?

an205 said...

Κάποιος γνωστός (μου) λέει:
Η διαφορά της θεωρίας από την πράξη είναι πολύ μικρή στη θεωρία αλλά πολύ μεγάλη στην πράξη ...

Lili said...

Οι δυο πρωτες ερωτησεις ηταν για να ενισχυσεις αυτα που γραφω εδω και καιρο, η τελευταια ειχε να κανει με το γεγονος οτι δεν ειμαι ασφαλισμενη και ενω η περιοδος μου ηταν τελεια, τον τελευταιο χρονο ζητμα αν αδιαθετησα 4 φορες και εχω παρει βαρος.
(και ειχα παλια ελαφρυ υποθυροειδισμο, και γενικως το δερμα τα μαλλια μου και my cellulite απο μικρη δειχνανε οτι το σωμα μου ηταν πιο "ωριμο" της ηλικιας μου, σε αντιθεση με το προσωπο μου)
Γιαυτο θελω να κανω εξετασεις.

Lili said...

τελικα αλλος απαντησε η ειστε το ιδιο προσωπο?

an205 said...

Ούτε άλλος απάντησε αλλά ούτε το ίδιο πρόσωπο είμαστε...
όταν "χρησιμοποιώ" φράσεις και εκφράσεις που έχω ακούσει ή έχω διαβάσει κάπου και δεν γνωρίζω την πατρότητα τους, όπως θα την γνώριζα σ'ένα ποίημα, τότε χρησιμοποιώ αυτήν την φράση, είναι σαν την φράση που χρησιμοποιούν στις ειδήσεις "έγκυρες πηγές"...

eleni said...

(1) επιτελους κατι πρεπει να γινει με τα δικαιωματα των ασθενων. Εχω βαρεθει τις ξυνες νοσοκομες, εχω βαρεθει να νιωθω αντικειμονο οταν με εξεταζουν και δεν θα ξανααντεξω να κανει κανεις παρουσιαση σε φοιτητες ιατρικης πανω μου!
(2) O Dr Mitsos, πρεπει να ανηξει ειδικη σελιδα του στυλ "o Dr Mistsos apanta" γιατι καποιος επιτελους πρεπει να το κανει
(3) αυτο που γραφω στο (1), αλλα με περισσοτερη σημασια στους ανασφαλιστους: ειναι τοσο παραλογο που ακομα κι αυτοι που δεν εχουν να πληρωσουν ασφαλεια αρρωσταινουν????
(4) οι μαλακιες ποθ λεει κανεις βγαινοντας απο ναρκωση... αξιζουν να συλλεχθουν. Ισως φταιν τα φαρμακα... αλλα ειναι πο τις πιο αστειες ιστοριες νοσοκομειου που μπορεις να κουσεις.

My first book

My first book
A funny Homebirth