Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Monday, April 09, 2007

Sexual etiquette ( κατα την διαρκεια)

Πρωτ'απολα ανθρωπε μου ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Respect the pussy.
Να νιωσει η αλλη χαλαρη.
(περισσοτερες οδηγιες για χαιδεμα και γλυφο τετοιο σε προηγουμενα ποστ)
Εννοειται οτι μιλαμε για περιπτωσεις one night stand η buddy sex οπου δεν εχετε φτιαξει τον δικο σας κωδικα μετα απο μακροχρονια τριβη.
Μην της αρπαζετε το κεφαλι, μην το σπρωχνετε, μην αλλαξετε 150 στασεις. Καρφωνεστε οτι βλεπετε πολλες τσοντες.
Οι πολλες εναλλαγες ερχονται αφου τοχεις κανει 150 φορες και θες να βαλεις ποικιλια,και εκτος αν εχεις κολλημα με μια συγκεκριμενη, οι στασεις ειναι 2-3. Δατς ιτ.
Παρτε πρωτοβουλιες, μην καθεστε σαν πασαδες περιμενωντας η γκομενα να σας γλυψει. Μπορει να μην γουσταρει, μπορει να μην διαβαζει γυναικεια περιοδικα.
Μην την κανετε ρε να νιωθει οτι την χρησιμοποιειτε για το σεξ, αλλα οτι γουσταρετε να κανετε σεξ ΜΑΖΙ της (δες στα πλαινα λινκ το αποτυχημενα κρεβατια).

Το κυριοτερο σημειο ειναι ομως τουτο.
Εκτος αν εχετε οργανικο προβλημα(οποτε που πας ρε καραμητρο?), ολοι οι αντρες μπορειτε να κρατηθειτε. (εκτος αν πηδας την Μπελουτσι η την Ζολι, οκ).
Οποτε αυτο το "ριχνω το πρωτο", ΚΟΦΤΕ ΤΟ.
Δεν ειμαι η σακκουλα οπου αδειαζεις τα "περισσευουμενα", και μετα πιανεις "δουλεια και αγγαρεια".
Ακομα και αν το πρωτο ειναι μπες βγες μετα απο 2 λεπτα, σ αυτα τα δυο λεπτα εγω φτιαχτηκα και μετα πρπει να περιμενω να καπνισεις, ερθεις στα ισα σου , να σε γλύψω ισως για να με "σερβιρεις" και οχι με τον ιδιο ενθουσιασμο, η αν ειμαι τυχερη και δεν προλαβα να φτιαχτω, πρπει να σε δω να χτυπιεσαι μπαινοβγαινοντας σαν λαγουδακι της ντουρασελ στο μουνι μου?
Φακ νο.
Αν το πρωτο δεν κραταει τουλαχιστον δεκαλεπτο, και αν το επομενο ειναι με βαρια καρδια και ραμολι στυση, μην διαννοηθεις να με πλησιασεις.
Μην διαννοηθεις να περασεις τον εαυτο σου για καλο εραστη.
Κανε ασκησεις, συζητα με φιλους με τον Ασκητη, σκεψου κατσαριδες, δεν με ενδιαφερει.
Οι καλοι τροποι στο κρεβατι απαιτουν να μην νιωσει ο αλλος χρησιμοποιημενος.
Το να χωνεις το πουλι σου και να τελειωνεις στο διλεπτο ειναι χρησιμοποιηση.

Τραβα μαλακια στο μπανιο , στην τελικη.


Αλλο σημαντικο πραγμα ειναι να προσεχουμε, αν ο αλλος αποφευγει και τραβιεται οποτε πατε να χωσετε γλωσσα η /και δαχτυλα στο αυτι, στον αφαλο, στην κωλοτρυπιδα.
Δεν ειναι ολες οι τρυπες διαθεσιμες.
Ρωταμε.


Συνηθως δεν ζηταμε εξτριμ πραγματα ειδικα αν ειναι η πρωτη φορα η αν ψωνιστηκατε απο το σαιτ ilovepatsaalloverme.com, αλλα αν ο αλλος σας ζητησει κατι δεν ξινιζετε τα μουτρα σας κριτικαρωντας τον.
Αν ο αλλος παρει το χερι σας και σας το χωσει στον κωλο του η παει να σας φτυσει ενω ειστε απο κατω του,η φερει και τον Αζωρ-με τον οποιο ΟΛΑ τα μοιραζεται... αντιδραστε ελευθερα οπως σας ερθει, πλεον δεν τιθεται θεμα ευγενειας, ο καθενας για την παρτη του και ο σωζων εαυτο σωθητο.


Αν η κοπελλα δεν ξυριζεται, δεν κανετε σχολια, οπως και το αν αυτος ξυριζει ακομα και το στηθος του.
Πριν βγειτε το βραδυ ομως καλο ειναι να εχετε ξυρισει μασχαλες και ποδια αν ειστε γυναικα, και προσωπο αν ειστε αντρας.

Τελος, στην διαρκεια του φλερτ, πολλες τεχνικες αποκαλυπτονται, οπως καλτσα στο παντελονι, ενυσχυμενο σουτιεν και αλλα απατηλα που ειναι φτιαγμενα να προσελκυσουν το αλλο φυλο.
Προσπεραστε.
Στο σκοταδι, το δερμα ειναι απαλο ειτε ειναι ενα τετραγωνικο μετρο, ειτε γηπεδο του ραγκμπι. Το πεος μπαινει καλυτερα σε αλλες στασεις, τα προκαταρτικα συνηθως ειναι πλουσια σε τετοιες περιπτωσεις.
Και σκεφτειτε οτι ειναι για μια φορα.
Την επομενη δεν σας αναγκαζει κανεις να ξαναβρεθειτε.
Και φερθειτε στον κατοχο της τριχας και του πεσμενου βυζιου η του ανυπαρκτου πουλιου, με συμπαθεια, χιουμορ και ευγενεια.
Χαλαρα και με καλη διαθεση, ισως ειναι η αρχη μιας υπεροχης φιλιας.


(καλα οκ ισως οχι, αλλα αυριο μπορει να σας βγει προισταμενος η συμπεθερα, δε λεει να υπαρχουν κακες εντυπωσεις βρε παιδι μου...)



2 comments:

an205 said...

Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν...
εμείς που έχουμε μούσι καμία ελπίδα;;;
διάβαζα το ποστ κι άκουγα το pod!
Άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία!!!
Χρόνια Πολλά

cortlinux said...

ααα και κάτι που ξέχασες να προσθέσεις... συμμετέχουμε και οι δύο... δεν εξετάζεται κανείς στην όλη διαδικασία... για το πόσο άνδρας ή γυναίκα είναι... αν γίνομαι αντιληπτός... ;-)

My first book

My first book
A funny Homebirth