Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Saturday, May 26, 2007

Γαμωτο σας.

Το γατακι εδω και μερες, δεν ετρωγε αλλα το απεδωσα πρωτα στην ζεστη, στο στρες και μετα στο γεγονος οτι δεν ιεχα βρει την τροφη που του ταιριαζε. Εδω και λιγες μερες, τις νυχτες κοιμοταν, κατι ασυνιθιστο για γατα και κοιταξα τα κακα του. περα απο το πρωτο που ειχε λιγο αιμα (κατι που παθαινει και η μεγαλη μου οταν της αλλαζω τροφη) , ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα...ετρωγε με μανια αβγο οταν του εβαζα αλλα ως εκει.

Αυτο συνεχιστικε μεχρι χτες, που του εβαλα να πιει γαλα και κονσερβα και ηπιε μονο λιγο νερο. Η συνεχεια ηταν διαρροια και αδυναμια.

Το πηρα σουμπιτο και το πηγα στην αλυσιδα pet city απ οπου το ειχα παρει και ο κτηνιατρος το κρατησε εκει. Η μικρη να κρυβει καλα την στεναχωρια της.

Εγω να κρυβω καλα την ανησυχια μου.

Ειχε κανει εμετο στο μαγαζι οταν τον αγοραζα αλλα το ειχα αποδωσει σε τριχομπαλλες και τα ματια του ηταν καθαρα, χωρις τσιμπλες. Ελα ομως που εκανε συνεχεια εμετο , ενα την ημερα απο τοτε που το πηρα...

Γυρισαμε σπιτι ετοιμοι ολοι να κανουμ ευπομονη μεχρι να δουμε τι θα γινει. Λεφτα να παρω αλλο δεν εχω και ειλικρινα, μπορει εγω να μην προλαβα να δεθω, η μικρη και ο Αγγελος ομως ναι και αυτο με σκοτωνε.

Γυρισα σπιτι σιγουρη οτι η Ματουμπα θα εχει ορμηξει στο φαγητο του μικρου και θα τοχει κατασπαραξει. αν αυτου ο αγγελος με φωναξε να την δω. Ηταν κρυμμενη κατω απο τραπεζι, και εβγαζε σαλιο.

Ανοιξα το στομα της. Βρωμαγε απιστευτα. Κατα καιρους μυριζει, αλλα τωρα ηταν χαλι μαυρο.

Τα ματια της διεσταλλμενα.

Πηρα τον κτηνιατρο του πετ σιτι. Απο που ηρθε το γατι; Ουγγαρια.Μαλιστα, δεν ηταν απο ιδιδωτη.

Να σας πω, εμενα με δαγκωσε και ματωσα την πρωτη μερα, αν ειναι κατι κολλητικο;

στοματιτιδα;

Στρες?

Μα συγγνωμη δεν ειναι μεγαλη συμπτωση να αρρωστησουν και τα δυο γατια ταυτοχρονα;

Αν εχει κατι κολλητικο;
Γαμω το κερατο μου γαμω.

Αγοραζεις ζωο απο καταστημα ενω δεν σου αρεσει η πολιτικη πισω απο αυτο, γιατι θες μια εγγυηση και μια σιγουρια οτι ειναι ελεγμενα, οτι δεν κινδυνευει η υγεια σου, τα αλλα ζωα μεσα στο σπιτι και οτι δεν θα ραγισει η καρδια σου.

Το μεσημερι θα παω και την μεγαλη. Αν την βρω γιατι κρυβεται. Ποναει.

0 comments:

My first book

My first book
A funny Homebirth