Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, June 06, 2007

Bad vibes

Σημερα το πρωι ξυπνησα αποτομα 3 φορες με την καρδια μου να χτυπα δυνατα στο στηθος μου. Η πρωτη ηταν απο ονειρο, πρωτη φορα που θυμαμαι να βλεπω ονειρο εδω και καιρο-και ποσο μου λειπουν-. Ειδα οτι ειμασταν στο αυτοκινητο με τον αγγελο μονο που ηταν "ανοιχτο" 9μη πω οτι ηταν και το αυτοκινητο του πρωην. Και εκει που μιλαγαμε, εντονα ειδα να ερχεται απο πισω του ενα κοκκκινο λονδρεζικο λεοφωρειο, μονο που ο πανω οροφος ηταν "κινουμενος" και ερχοταν κατευθευιαν πανω στο κεφαλι του. Ξυπνησα απο την κινηση που εκανα στον υπνο μου να τον τραβηξω/σπρωξω ολο αγωνια. Νομιζω χτυπησα και στον τοιχο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
Λιγα λεπτα αργοτερα περασε μια μηχανη τυπου Xt πρεπει να ηταν, και η εξατμιση αντηχησε με δυναμη στ αυτια μου.
Πρεπει να μετακομισω σκεφτηκα και η ιδεα να παρω δανειο μου φανηκε για αλλη μια φορα ελκυστικη. Ποσο να παει η δοση;
κακη μερα ξημερωνει σκεφτηκα ενω ενιωθα απο κατω μου κραδασμους. Καποιος χτυπουσε κατι με δυναμη. Σκεφτηκα μην ηταν η απο πανω που προσπαθουσε να κοψει κανα παγωμενο κομματι αρνι οπως ειχε κανει το Πασχα. Τα χτυπηματα συνεχιστηκαν αρκετη ωρα και ξαφνικα ακουστηκε ενα γυναικειο ουλιαχτο.
Βγηκαμε ολοι απο τα σπιτια μας και ειδα με την ακρη του ματιου μια κλαμμενη νεαρη κοπελλα να κατεβαινει τα σκαλια και να εξαφανιζεται απο την εξοδο της πολυκατοικιας. Κοιταξα την ωρα 6 παρα 20.
Να παρουμε την αστυνομια;
Τι ειχε συμβει;
καβγας η κατι χειροτερο;


θα περιμενα λιγο να δω αν θα ρχοταν η αστυνομια, αν οχι, δεν μπορουσαμε να κανουμε και τιποτα, αλλα η σκεψη οτι μπορει να υπαρχει βιαστης στο κτιριο η κανας drugged up asshole δεν με καθυσηχαζε.
Μπορει να ηταν ζευγαρι και να την χτυπησε.
Απαισιο πραγμα, το εζησα μικρη.
Σου τρωει λιγο λιγο τηνα υτοπεποιθηση σου και φωλιαζει ο φοβος μεσα σου να κινηθεις μεχρι που φοβασαι και να φυγεις.
Ειχα γραψει κατι στο fe-mail καποια στιγμη, για μια φιλη μου.
Ειανι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν μπορεις να βοηθησεις αν δεν το αποφασισει η ιδια η γυναικα πρωτα να κανει την κινηση θαρρους.

Τελος παντων.
περιμενω ολη μερα for the other shοe to drop.
Για καποιο λογο νιωθω οτι η σημερινη μερα δεν ειναι καλη και θελω οσο τιποτα να διαψευστω.
Να προσεχετε.

2 comments:

ΖΟΗ said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ LILI Ο 3ος ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΞΥΠΝΑΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, OTAN EMENE ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ (ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ 2ο )ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ )ΡΩΣΩΝ.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 10 ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ.ΤΑ ΠΟΔΟΒΟΛΗΤΑ , ΟΙ ΦΩΝΕΣ , ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΓΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ(ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ).ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΑΚΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΠΙΑ ΚΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ.ΙΣΩΣ.

eleni said...

etheses thema kakopoiisis gunaikon, tora... Ekana kapote ethelontika support gi atetoies periptoseis meso tilefonou (nai, uparxei kai auto). " bdomades anteksa. Meta zitisa na mpo se allou eidous ethelontiki ergasia. To xeirotero einai oti autes oi gunaikes itan panta - ma panta- sigoures oti ftaine ekeines. Uato eilikrina, den mporo na to antimetopiso. Me kanei ekso frenon!

My first book

My first book
A funny Homebirth