Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Wednesday, June 06, 2007

Eιμαι μια κομπλεξικια

Πρεπει να το εχω ξαναπει και παλιοτερα, πρεπει και να το εχω αναλυσει, ας το ξαναπω αλλη μια σημερα, συντομα και ωμα (εχω αδιαθετησει μην μου κολλατε)

Αν ειστε νεο "φρουτο" και το μοναδικο κομεντ σας περιεχει λινκ για το μπλογκ σας, δεν το βγαζω προς τα εξω. Γιατι ετσι γουσταρω.
Αν ειστε νεο αλλα τακτικο φρουτο και καθε κομεντ σας περιεχει και ενα λινκ προς το μπλογκ σας, αρχιζω και νιωθω την συμφεροντολογια και σταματω να τα βγαζω προς τα εξω.
Αν ειστε καποια (ξερω γιατι βαζω το θυληκο εδω) και με λιβανιζετε για το ποσο υπεροχη διασημη δημοφιλης μπλογκερ ειμαι και συνεχεια φερνετε στο προσκηνιο το ποσο φανταστικα αναγνωρησιμη ειμαι, μετα απο 2 τραγικα επωδυνες τετοιες γνωριμιες εβαλα μυαλο και δεν βγαζω τα κομεντ προς τα εξω.
(οσοι με πανε συνηθως δεν αγγιζουν την υπερβολη και επικεντρωνωνται στα θεματα, οχι στην περσονα μου και στο ποσο με "ξερει" η Μπλογκοσφαιρα.και αν συμπαθουν εμενα και νιωθουν την αναγκη να μου το πουνε, συνηθως το κανουν πριβε. Το ψευτικο φαινεται.)

Αν ειστε νεο φρουτο καταλαβαινω την αναγκη σας να σας μαθουν και να σας διαβασουν, και ενα απλο κομεντ φτανει αφου μπορει ο καθενας να διαβασει το μπλογκ σας πατωντας πανω στο ονομα σας.
Μην ζητατε να σας βαζω λινκ , καλα καλα δεν σας ξερω, μην προσπαθειτε να 'πατατε" με πλαγιους τροπους πανω στον αλλον για να διαφημιστειτε, δεν θα παιξω.



Και με ενοχλει που με ενοχλει, με ενοχλει που δεν ειμαι υπερανω και τσατιζομαι μαζι σας που ανακλυπτω αυτην την πτυχη του εαυτου μου.:P

6 comments:

specton said...

Δίκιο έχει η Λίλι! Αμάν πια...

Τέλος πάντων συγνώμη και από μενα... Θα αναδημοσιεύσω το προηγούμενο post, αλλά πρέπει να γράψω όλη την ιστορία.. Για τρίτη φορά (βλ. και το encoding)

Αυτά σε γενικές γραμμές... :)
ΥΓ: Παράκληση/ ερώτηση: Βάζε τόνους/ Γιατί δεν βάζεις;

Lina said...

αχ μπράβο βρε λιλι, καλά κάνεις. Κι εγώ εκνευρίζομαι. Χαίρομαι που έχω κάτι κοινό με μια τόσο διάσημη μπλόγκερ όπως εσύ, που πίνουν νερό στο όνομά της.
Επίσης , μπαυ δε γουαιυ, να σου πω πως συμφωνώ με όλα όσα λες και σε θαυμάζω απεριόριστα, μπορέι να είμαι μόνο 3 ώρες στη μπλογκόσφαιρα αλλά τέτοιο μπλογκι δεν έχω ματαδεί....



=DDD

diki said...

Αχ, χρυσό μου. Σε καταλαβαίνω. Τα ίδια ακριβώς είχα πει κι εγώ στο blog μου πριν λίγες μέρες.

Για όσους ενδιαφέρονται κλικ
εδώ.

(just kidding)

fevis said...

Πόσο διάσημη blogger είσαι δηλαδή? Και πως ακριβώς προσμετράται η διασημότητα στο blogging? Με επισκέψεις,με σχόλια, με mails? Όπως και να'χει, χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι... Είναι ωραίο πράγμα να είμαστε ειλικρινείς. Και με τον εαυτό μας και με τους άλλους...

Χαμένο κορμί said...

Τιιιιιιι ;;;
Δε μου κάνεις liiiink ;;;
Δέ σε ξαναδιαβάζω... για να μάθεις...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(Μη το δημοσιεύσεις... εκτός κι αν μου βάλεις link XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA)

maria said...

hey personna!!
xalarwse kale! :-)


(ki egw adiatheti eimai, na ourliaxw i na varesw kanan anipopto?)

My first book

My first book
A funny Homebirth