Αναδημοσιευστε ό,τι θελετε αρκει να βάλετε πηγή από κάτω.
Η αναδημοσιευση των σκιτσων και φωτογραφιων επιτρεπεται κατοπιν αδειας για να νιωσω σημαντικη και γιατι δεν μεγαλωσατε σε σταβλο.:P


Monday, August 13, 2007

Αγαπητη teledome

Οταν ακυρωσες στον οτε , πισω απο την πλατη μου την πρωτη αιτηση διακοπης της σχεσης μας, ενιωσα λιγο προδομενη, οπως οταν ο εραστης σου διαβαζει το ημερολογιο σου η σε ακολουθει να δει που πας, ενα πραγμα. Το θεωρησα αναρμοστο και εκνευριστηκα, και ξαναεκανα αιτηση στελνωντας σου ενα φαξ, με αποκομμα του εξοφλημενου λογαριασμου που ειχα αργησει να πληρώσω-ειναι αληθεια- για να ξεμπλοκαρεις την γραμμη μου και να χωρισουμε πολιτισμενα.
Δεκα μερες αργοτερα η γραμμη μου ηταν ακομα κατελλειμενη και το φαξ μου δεν ειχε καταχωρηθει. Φαινεται, η υπαλληλος που το σηκωσε στις 7 μιση, ειχε μαλλον περιοδο αν κρινω απο την απαντηση της
"Οχι κυρια μου, αυριο θα παρετε, ειναι δυνατον να το καταχωρησουμε τωρα;" οταν ρωτησα αν το λαβανε.
και φυσικα δεκα μερες μετα, το φαξ μου ειχε "χαθει".
Αρχισα να αναρωτιεμαι ω αγαπημενη, μηπως μεσα σατην απεραντη καλωσυνη σου, προσελαβες τιποτα μπατζανακηδες και αλλους ανικανους για να βγαλεις την υποχρεωση γιατι μονο με σταβλο θα παρομοιαζα μια εταιρια που δεν ξερει πως ακυρωθηκε η αιτηση μου, ποιος εδωσε την εντολη , που πηγε το πρωτο φαξ, αλλα και το δευτερο που εστειλα.
Εστειλα και τριτο, Ως τοτε, ειχε περασει μηνας και καταλαβα οτι καταναλωνες πολυ περισσοτερη ενεργεια απο αυτην που σου χρωσταγα για τα δυο χρονια που περασαμε μαζι.
Ωσπου...
Το τηλεφωνο μου ξεκλειδωσε, και επιτελους, ολο ανακουφιση ανασανα.Τελειωσαμε.

Χτες που γυρισα απο τις διακοπες μου, ελαβα ενα γραμμα σου.
Ακυρωθηκε και η τριτη αιτηση μου διακοπης μου -παλι χωρις να ξερει κανεις πως και χωρις να μου δινεται το ονομα του υπευθυνου-και με χρεωνεις τα τηλεφωνηματα μου. σαν να μην καναμε ποτε αυτες τις επωδυνες και ψυχοφθορες συζητησεις.
Καταλαβα οτι πλεον πρπει να με αγαπας πολυ, σε σημειο να μην μπορεις να ζησεις χωρις εμενα.
Ανοιξανε τα ματια μου και αποδεχτηκα την εκκληση σου.
Αγαπημενη, ημουν τυφλη
Ειμαι ολοκληρωτικα δικια σου, και αυριο που θα έρθω,
θα σε γαμ*** μεχρι να σου πεταχτουν τα λαμπακια του συστηματος εξω.

Υγ: Κανε μπιντε.

8 comments:

Blonde said...

Είσαι απίστευτη...

antikeimena said...

πες τα Lili μου! Υπήρξα κι εγώ συνδρομητής αυτού του στάβλου. Άλλαξα μαντρί, όταν μου ζήτησε να πληρώσω έναν λογαριασμό με νέες χρεώσεις για την υπεραύξηση των οποίων δεν είχα ειδοποιηθεί.

Η αίτηση να πληρώσω μόνο αυτό που προέβλεπε το συμβόλαιό μου απορρίφθηκε, η υπάλληλος ήταν αγενής και ο βοσκός... εεε... ο υπεύθυνος κρυβόταν ως γνήσιο τέκνο της διαπλοκής, αρνούμενος να μιλήσει σε οποιονδήποτε.

Τη συμπαράστασή μου. Όλοι οι πρώην της σε καταλαβαίνουμε...

(τα της TELLAS, σε επόμενο επεισόδιο)

diastimata said...

Α, ομοιοπαθής!
Σε πληροφορώ, ότι άλλαξα σπίτι (από Περαία Καλαμαριά, αν ξέρεις από Θεσσαλονίκη) ΚΑΙ αριθμό κλήσης ΚΑΙ αριθμό περιοχής (από 23930 σε 2310) και η TELEDOME χρεώνει τον άτυχο που πήρε το δικό μου νούμερο!
Ζήτησα από το ΚΕΠΚΑ βοήθεια, για να ξεμπλοκαριστεί ο άτυχος που πήρε το νούμερό μου!

Emilly said...

Εύγε!

Anonymous said...

Πρέπει να το στείλεις παντού αυτό, να δημοσιευτεί παντού!! Ξέρεις πόσος κόσμος την έχει πατήσει - και εξακολουθεί να την πατάει - με όλες τις teledome νέας κοπής που μας έχουν κατακλύσει??? Α, το υστερόγραφο... όλα τα λεφτά!

Pan said...

Την πήδηξες; Την πήδηξες;
Έλα, μην μας αφήνεις σε αγωνία!

Klearchos said...

Που πήγες και έμπλεξες... Έχω ακούσει πολλά για την εν λόγω εταιρεία...

Goldbird said...

Πόσα λαμπάκια έχει,πια,αυτή η τελεντομ? Ακόμα να της πεταχτούν έξω? Αμάν πχια!!! Που χάθηκες?

My first book

My first book
A funny Homebirth